Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Látványtérképek Magyarországról
PR: 5
Látványtérképek Magyarországról
A látványtérkép általában olyan aprólékos, igényes térképészeti alkotás, melyen sokszor városok, országrészek mutatkoznak be látványos módon. Azaz térképen, a helyszínen megrajzolásra kerül egy épület vagy templom elnagyolt, stilizált módon, érzékeltetve hogy azon a helyszínen mi a látványosság. A fotó realisztikusnak mondott látványtérképek mellett, különösen a turizmus területén alkalmaznak olyan térképeket melyek valósághűen igényes, grafikai eszközökkel mutatnak be területeket, témaköröket, sok esetben tematikus módon. A látványtérkép sokszor olyan virtuális repülés, amin szembeötlő módon van kidolgozva lényeges, kiemelt terület, ezzel is segítve a tájékozódást, illetve az információ átadását. A soproni belváros látványtérképe Ferenc Tamás keze munkája alapján valósult meg, és amikor legutoljára hosszabb időt töltöttem a hűség és a szabadság városában, szinte minden szórakozóhelyen, keretezve látható volt a falon.
http://latvany-terkep.hu [ További részletek ]
Bálványos Huba
PR: 3
Bálványos Huba
Bálványos Huba grafikusművész weboldala. Galéria közel 1000 képpel, mint állandó kiállítás. Grafikák, tusrajzok, litográfiák.
http://www.balvanyoshuba.hu/ [ További részletek ]
Karikatúra készítés fotóról - Karikatura Studio
PR: 3
Karikatúra készítés fotóról - Karikatura Studio
Karikatúra rajzolás fénykép alapján, karikatúra szobor készítés. Emailen kapott fotók alapján vázlatot készítünk, amit jóváhagyás után dolgozunk ki. Karikatúra készítés rendezvényeken élőben.
http://karikaturastudio.hu/ [ További részletek ]
Nagy Attila grafikus
PR: 3
Nagy Attila grafikus
Grafikai munkák, festmények, képregény készítése, karikatúrák rajzolása, freskó festése, falfestés vállalása, könyv, illetve mesekönyv illusztráció, emblémák tervezése.
http://nagyattilagrafikus.sokoldal.hu/ [ További részletek ]
Karikatúra készítés fotó alapján. Személyre szóló ajándék
PR: 3
Karikatúra készítés fotó alapján. Személyre szóló ajándék
Karikatúra és portré készítés online, az ország egész területére. Karikatúra készítés élőben rendezvényeken is.
http://portrekarikatura.hu [ További részletek ]
Noledesign.hu Grafikai Stúdió
PR: 2
Noledesign.hu Grafikai Stúdió
A "NOLE DESIGN" egy friss, energikus grafikai stúdió, akik szakmai tudásukkal és kreativitásukkal az alkalmazott grafika területén mozognak. Legyen akár reklámgrafika, arculattervezés, dekoráció, logó tervezés, filmgyártás bármilyen témában, stílusban, koncepcióban fordulhatnak hozzánk. Egy grafikai stúdió rugalmas és megbízható a mi elveink szerint.
http://www.noledesign.hu [ További részletek ]
Grafitrajzok
PR: 2
Grafitrajzok
Ceruzával készült rajzaim. Sok minden rajzolásával próbálkoztam, de azt hiszem, a portrérajzolás megy a legjobban.
http://grafitrajzok.lapunk.hu [ További részletek ]
Szép portrék, grafikák Blaskó Zoltán grafikustól
PR: 1
Szép portrék, grafikák Blaskó Zoltán grafikustól
Blasko Zoltán grafikus portfolio oldala. Frissülő munkáival megrendelési lehetőségekkel minden érdeklődőt szeretettel vár.
http://www.blaskozoltangrafika.ewk.hu [ További részletek ]
Vertel József bélyeg katalógus
N/A
Vertel József bélyeg katalógus
Vertel József a bélyegtervező grafikus emlékalbum elénk tárja a művész munkásságát, és életútját. A Képzőművészeti Főiskolán olyan neves művészeket mondhatott tanárainak, mint Aba-Novák Vilmos, és Konecsni György, akiktől elsajátíthatta művészete alapjait. Pályafutása az 1949-ben kiírt bélyegpályázat elnyerésével indult, melyet a Lánchíd újjáépítése alkalmából írtak ki. A több mint négy évtizedes munkája során, 8 alkalommal nyerte el az év legszebb bélyege címét. Munkásságát nemcsak Magyarországon ismerték el, hanem külföldön is, ahol több alkalommal díjat is kapott. Az ENSZ meghívásos pályázatán három alkalommal lett első helyezett. A Vertel József emlékalbum megtekinthető, és megvásárolható a www.argyelus.hu weboldalon
http://www.argyelus.hu/ [ További részletek ]
Ilia Zsolt - grafikus
N/A
Ilia Zsolt - grafikus
Ilia Zsolt grafikus vagyok. Sok év szakmai tapasztalat, és rengeteg projekt áll mögöttem. Weboldalak, flyerek, arculatok, képregény, matte painting munkák. Nézzen szét oldalamon, és amennyiben meggyőzőnek találja referenciáimat, keressen meg bátran telefonon, vagy e-mailben! Mottóm a "precíz, gyors és igényes munka". Remélem nemsokára Ön is az elégedett megrendelőim közé fog tartozni!
http://zsoltilia.com/ [ További részletek ]
monic - synchronized design
N/A
monic - synchronized design
Fekete-fehér retrospektív. Színes fóliák. Deszaturált kivételek. Minimalista koncepciók a tudatalattiból. Utca. Város. Metropolisz. Provokatív vektorok, installációk, hatásdesign. Budapest, Madrid, Bécs. Életszilánk, fotó, grafika, poszterdesign, és szöveg egy fiatal és kétségtelenül öntevékeny kreatíva vizuális kultúrműhelyéből.
http://indafoto.hu/photomonic/collections [ További részletek ]
Portré rajzolás fényképről
N/A
Portré rajzolás fényképről
A weboldalon keresztül művészi rajzok rendelésére van lehetőség. Több technikával dolgozunk. A grafit portrék és a karikatúra rajzok a fő termékünk de vállalunk szépia, pasztell, szénceruza és házi kedvencekről készített rajzokat is. Tervezzük, hogy a jövőben az általunk készített festményeket is értékesítjük. Ezek a rajzok remek ajándékként szolgálnak bármilyen ünnepről is legyen szó.
http://www.portrerajzok.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829