Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Kézzel festett, egyedi selyem ajándékok és használati tárgyak
PR: 3
Kézzel festett, egyedi selyem ajándékok és használati tárgyak
Kézzel festett, egyedi készítésű selyem termékek! Kendő, sál, terítő, fehérnemű, táska, párnahuzat, fátyol, takaró, selyemkép, ablakkép, mandala. Késztermékek és rendelésre készített selyem termékek. Csak és kizárólag 100% tiszta selyem felhasználásával készülnek!
http://www.selymetfestek.hu/ [ További részletek ]
Magyar Kőrestaurátor
PR: 3
Magyar Kőrestaurátor
Rólunk Vállalkozásunkat, a Magyar Kőrestaurátor Bt. 2002-ben alapítottuk. Elsődleges tevékenységünk a műemléki kőrestaurálás, melyet épületszobrászat, kőfaragás és homlokzatfelújítás is kiegészít. Cégünk a magyar épített örökség számos kiemelkedő alkotásának helyreállításában vett részt. Olyan építészettörténetileg is jelentős épületeken végeztünk kőrestaurátori szakrestaurátori feladatokat, mint a Szent Gellért Gyógyszálló, a Budavári Nagyboldogasszony templom, a Budai Vigadó, vagy a veszprémi Gizella kápolna. Az elmult években a magyarországi műemlékek megújulásában színvonalas tevékenységet folytattunk. Munkánk során az a hitvallás vezérel, melynek legfontosabb tétele a műtárgyak eredetiségének tisztelete és megőrzése. Ennek megfelelően a restaurátorok munkájának három alappilére: feltárni a restaurálandó tárgyban lévő ismereteket, anyagában megőrízni a tárgyat, valódiságában bemutatni azt. Eredeti, a korát tükröző felületet, formát kell láthatóvá tenni és amennyiben szükséges (csak!) olyan mértékben kiegészíteni, ami az értelmezést segíti de nem hamisítja meg!
http://magyarkorestaurator.hu [ További részletek ]
Egyedi Ékszerek - Petra Ékszer
PR: 3
Egyedi Ékszerek - Petra Ékszer
Egyedi ékszerek az extravagánstól az alternatívig mindenféle stílusban, fából, fémből, gyöngyből, legóból... rendelésre is! Ideális ajándéknak, rendelésre, egyéni kívánalmak szerint is, megfizethető árakon. Mondd el, milyen ékszert szeretnél, és elkészítem Neked! Vagy mondd el, kinek szeretnéd adni, és együtt kitalálunk valamit neki. Minden ékszerből csak 1-2 darab készül, így garantáltan nem jön szembe Veled hasonló az utcán. Galériáimban megtekinthetők a - szerintem - legjobbak és meg is tudod rendelni őket az oldalon keresztül. Nyakláncok, fülbevalók, karkötők, egyenként vagy szettben is. Nézz szét az oldalamon, és válogass kedvedre! Bármi észrevételed, ötleted van, írj bátran! Jó böngészést:) H. Petra.
http://www.petraekszer.hu [ További részletek ]
Jancsó Gergely díszműkovács
PR: 3
Jancsó Gergely díszműkovács
Kovácsoltvas és rozsdamentes acél alkotások: dísztárgyak, szobrok, kapuk, kerítések, világítótestek, kül- és beltéri fémbútorok, rozsdamentes acél korlátok, térelválasztók, ipari csarnokok, komplett rozsdamentes konyhabútorok egyedi tervezése és kivitelezése. Kovácsoltvas-restaurálás.
http://www.diszmukovacs.hu [ További részletek ]
Escillar tűzzománc ékszerek
PR: 3
Escillar tűzzománc ékszerek
Az Escillar stúdió műhelyében egyedi tűzzománc (rekeszzománc) ékszerek, nyakékek, faliképek készülnek.
http://www.escillar.com [ További részletek ]
Hufi Selyemfestményei
PR: 2
Hufi Selyemfestményei
Kőhegyi Margit kézzel festett selyemképei különleges hangulatot varázsolnak otthonába. Hol eleven, izzó színekkel, hol elmosódó pasztell-árnyalatokkal alakítja ki képei "ízét és zamatát". Virágképei, melyek a selymen kelnek életre, a szobákba viszik az illatos tavaszi szellőt, vagy éppen meseképeiben elevenednek meg a gyerekek előtt újra meg újra a népmesék szereplői. Találhatnak selyemre készített reprodukciókat a nagy mestereket kedvelők
http://www.hufi.hu [ További részletek ]
arlea art restaurátor
PR: 2
arlea art restaurátor
velencei tükör, muranoi üvegek,porcelán, kerámia antikdísztárgyak antikvitások restaurálása, állagmegóvása, törött vagy elveszett részek pótlása, helyreállítása, konzerválása, régészeti leletek agyag, kerámia, porcelán, üveg és fém tárgyak restaurálása, konzerválása
http://www.arlea-art.com [ További részletek ]
Botos Péter üvegművész
PR: 0
Botos Péter üvegművész
Botos Péter honlapja, mely egy egy tehetséges ember munkáit mutatja be. A művész világát az üveg veszi körül, a síkra csiszolt avagy a mértanilag pontosan levágott formák, és ezek a síkok egymáshoz való szomszédos viszonyát tükrözi szemünk elé. Mivel a csiszolt üvegsíkok nem hasonlítanak, úgy különbözik minden üveg egymástól, a hozzáadott fémek adják meg az üveg színét, mert a különböző fémek, másképp nyelik el a fény, azaz milyen színűnek látjuk az üveget. Az üveg a fény részecskéit felbontják, és a különböző síkok azokat másként törik meg, ami által egy csodálatos szivárvány világ tárul elénk. Botos Péter sikerét jellemzi a sok elismerés, kiállításai még a tengerentúlon is sikeresek voltak. A mai modern lakberendezés a fény hatásaira épül, és ebben a modern világban helye van a síkra csiszolt üvegtárgyaknak.
http://www.peterbotos.hu [ További részletek ]
katiffany
N/A
katiffany
Tiffany dísztárgyak,lámpák, ablak és ajtóüvegek készítését vállalom! Egyedi elképzelések is megtervezek és elkészítek!
http://www.ujvarytiffany.hupont.hu [ További részletek ]
moonsafari beads - egyedi ékszerek
N/A
moonsafari beads - egyedi ékszerek
Egyedi, kézműves ékszerek gyöngyből, Swarovski kristályokból, bőrből, textilből, saját ötlet alapján, megrendelésre is. Karperecek, gyűrűk, nyakláncok, fülbevalók minden alkalomra.
http://moonsafaribeads.blogspot.com [ További részletek ]
mesterségek boltja - magyar kézműves termékek
N/A
mesterségek boltja - magyar kézműves termékek
mezőtúri fazekas termékek közvetlen a gyártótól. 40 éve a fazekas szakmában. kerámiáink között megtalálható, modern és népi hagyományőrző stílusú kerámiák, étkészletek, kerti edények, egyedi kerámiák, hűtőmágnesek, padlóvázák. (miskakancsó, boros kulacs, pálinkás butella, csalikancsó, mézes csupor, méztartó, vázák, kaspók, cserepek, gyertyatartók, adventi tálak)
http://www.mestersegekboltja.hu [ További részletek ]
fából készült domborművek és virág kaspók
N/A
fából készült domborművek és virág kaspók
fából készült virágkaspók, töbféle színben, méretben, alakban és gravírozott mintával. fából készült domborművek, emlékművek, névtáblák, cégnévtáblák, utcanévtáblák és üdvözlőtáblák, faliórák, asztali órák, képkeretek, tükörkeretek, díszdobozok, ékszerdobozok, emléktárgyak, bútorfaragások akár egyéni elképzelés alapján is.
http://faragogep.gportal.hu/ [ További részletek ]
Ólomüveg Tiffany Tűzzománc
N/A
Ólomüveg Tiffany Tűzzománc
Az ólomüveg ablak és ajtóbetét egyedi külsőt biztosít családi házának vagy lakásának. A Tiffany lámpa és a tűzzománc képek pedig a belső tér hangulatának feldobásában segítenek.
http://www.sooscsilla.com [ További részletek ]
CNC Art
N/A
CNC Art
Szerszámgép és művészet. Első hallásra ezek nem összeillő szavak. Ha megnézi a CNC Art weboldalt, akkor látni fogja, hogy mégis csak lehet összefüggést találni a kettő között. A CNC szerszámgépekkel készített műalkotások a 21. század technikai művészeinek csodái. Az itt található alkotások máshol nem kaphatók, nem degradálta őket a tömeggyártás, így bátran ajánlhatók minden alkalomra.
http://www.reliefproduct.com [ További részletek ]
Amit megálmodott fából én megtalálom! Benne van! Higgye el!
N/A
Amit megálmodott fából én megtalálom! Benne van! Higgye el!
Amit megálmodott fából, azt Faragógép a domborművek specialistája megalkotja. Létezik óra, mely nem csak az időt mutatja? Igen! Faragógép az Ön óráját vagy az ajándékba szánt órát megtölti érzelemmel, üzenettel, hogy igazán személyre szóló legyen. Legyen az akár egy impozáns falidísz magyaros motívummal, akár az egyik kedvenc hobbiját ábrázoló falióra. Otthona, lakása dísze a fa természetességével simul bele a környezetébe.
http://www.faragogep.hu [ További részletek ]
Czinamon Glass Art
N/A
Czinamon Glass Art
Ólomüveg, és tiffany technikával készítek egyedi ajtó- és ablakbetéteket rendelésre. alkotásaim saját tervezésű egyedi elképzelés alapján készülnek, tradicionális üvegfestési eljárással díszítem, kemencében égetem ki a festett részeket. készítek még apróbb lakberendezési tárgyakat is díszdobozokat, kislámpát, álló lámpát kívánság szerint. emellett egyedi designe ékszereket is készítek fusing technikával minőségi üvegből.
http://www.uvegmuvesz.hu/ [ További részletek ]
Drótfa webáruház
N/A
Drótfa webáruház
Készíttess drótfát egyedi dizájnnal, vagy rendeld meg már meglévő darabjaink egyikét. Ideális ajándék születésnapra, esküvőre, nászajándékba, nagyobb eseményekre. Tökéletes dísz mind falidísz, mind pedig háromdimenziós drótfa formájában. Megvilágítással esztétikai élménye tovább fokozható. Mindegy egyes drótfa egyedi, kézzel készült műalkotás, aminek megfelelően ára sem alacsony.
http://drotfa.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829