Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Kárpát galéria - eladó festmények
PR: 3
Kárpát galéria - eladó festmények
Egy virtuális képzőművészeti galériába léphet be, ahol a Kárpát-medence különböző részein élő művészek alkotásaiban gyönyörködhet és azokból vásárolhat. A galéria részben eladó festmények, szobrok, kerámiák, grafikák, kisplasztikák stb. láthatók, a múzeum részben nem eladó műtárgyak kerülnek bemutatásra.
http://www.karpatgaleria.hu/ [ További részletek ]
Festmények - art stúdió galéris
PR: 3
Festmények - art stúdió galéris
Galériánk 1994-ben alakult Veszprémben, a Királynők Városában. Elsősorban hazai, kortárs festőművészek alkotásainak forgalmazásával foglalkozunk. Munkatársaink révén az ország számos településén igyekszünk vásárlóink igényeinek megfelelni, szem előtt tartva az ár és a minőség megfelelő egyensúlyát. Fő profilunk csoportos kiállítások rendezése valamint konferenciákon való részvétel.
http://www.artstudiogaleria.hu/ [ További részletek ]
Art-Pont Művészeti Galéria: festmények és szobrok házhoz szállítással.
PR: 3
Art-Pont Művészeti Galéria: festmények és szobrok házhoz szállítással.
Art-Pont Művészeti Galéria: festmények és szobrok házhoz szállítással. A galéria profilja ma élő képzőművészek (festők és szobrászok) alkotásainak bemutatása és értékesítése. Jelenleg közel félszáz művésszel állunk kapcsolatban. A művek technikájukat tekintve olajfestmények, szobrok, tűzzománcok, akvarellek, selyemakvarellek, pasztell képek és rézkarcok. A festmények minőségi, az alkotáshoz illő képkeretekkel vannak ellátva. A művek témái: tájképek, csendéletek, portrék, városrészletek és modern kompozíciók. Az alacsony árak szinten tartása az Art-Pont Művészeti Galéria egyik kiemelt célja. Ezért a műalkotásokat nem bemutatóteremben, hanem honlapunkon illetve egy Ön által kiválasztott helyen (otthonában, irodájában vagy másutt) tekintheti meg. A vásárlás történhet személyes találkozás alkalmával vagy utánvételes módon, postai úton szállítva.
http://www.muveszetigaleria.hu/ [ További részletek ]
Kiállítások, aukciók Miskolcon és Budapesten
PR: 3
Kiállítások, aukciók Miskolcon és Budapesten
Kortárs kiállítások, aukciók Miskolcon és Budapesten a MissionArt Galéria szervezésében - www.missionart.hu
http://www.missionart.hu [ További részletek ]
Rózsa Naiv Művészeti Galéria
PR: 0
Rózsa Naiv Művészeti Galéria
A Rózsa Galéria, a budai várnegyedben volt megtalálható, először a Szentháromság utcában a MIRO kávéház épületében tizenkét évig ,majd a Fortuna Passageban szemben a Hilton szállóval 2009 végéig. A galéria az alapító elhunytával nem szűnik meg , új helyen első időszakban lakásgalériaként folytatja az odaadó szellemiséget és ápolva felejthetetlen alapítójának emlékét. A galériában a kortárs magyar naiv művészet kiemelkedő alkotóinak festményei és egyéb munkái találhatók melyek az alapító és párjának magángyűjteménye. A kiállított művek elsősorban a falu világát, a paraszti élet hétköznapjait, ünnepeit és hagyományait örökítik meg. A művészeti galéria alapítója: Szabó Csilla, aki a magyar népi kultúra megbecsülése okán és édesanyja emlékére (Rózsa) nevezte el a galériát. Célja: a magyar kultúra e csipetnyi, de korántsem jelentéktelen területét minél szélesebb körben meg- és elismertetni, elsősorban itthon, majd külföldön. Halála után élete párja felejthetetlen emlékét őrizve tovább folytatja munkáját, hogy minden tekintetben teljessé tegye felbecsülhetetlen munkáját, lelkesedését és elhívatottságát a magyar naiv művészet iránt.
http://www.rozsagaleria.com [ További részletek ]
Egyedi design ékszerek
N/A
Egyedi design ékszerek
Hazai kortárs ékszertervezők és designerek munkáit bemutató oldal, ahol az egyedi és különleges alkotások megvásárlására is van lehetőség. A galéria azzal büszkélkedhet, hogy a fővárosban egyedül álló módon 30 olyan ékszertervező alkotásait tudja felvonultatni, akik Bánfalvi András és Péter Vladimir tanítványaiként, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen, Fémműves formatervezőként szereztek diplomát illetve a Royal College of Art London designereként végeztek.
http://www.sterling-galeria.hu [ További részletek ]
www.rakpartgaleria.hu
N/A
www.rakpartgaleria.hu
Minden egy helyen, ami a képkeretezéssel kapcsolatos. képkeretléc forgalmazás, képkeretezés saját műhelyünkben AZONNAL is, képrestaurálás múzeumi gyakorlattal saját restauráló műhelyünkben. FESTMÉNYEK, METSZETEK, NYOMATOK, POSZTEREK, TÜKRÖK. Paszpartuzás, Kiállítás szervezés. Gyakorlott munkatársaink segítenek a képhez leginkább illő képkeret kiválasztásában. 50 ezer folyóméter képkeretléc 500 féle kivitelben saját raktáron.
http://www.rakpartgaleria.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829