Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Kategóriák

Autósiskola, jogosítványAutósiskola, jogosítvány (32)
Általános iskolaÁltalános iskola (4)
BölcsődeBölcsőde (1)
ÉrettségiÉrettségi (5)
Felnőttképzés, tanfolyam, tréningFelnőttképzés, tanfolyam, tréning (114)
FőiskolákFőiskolák (1)
Középiskola, gimnáziumKözépiskola, gimnázium (3)
Magántanár, magániskola, korrepetálásMagántanár, magániskola, korrepetálás (14)
Nyelvoktatás, nyelviskolaNyelvoktatás, nyelviskola (74)
ÓvodaÓvoda (7)
PortálokPortálok (10)
Tánc oktatás, tánciskolaTánc oktatás, tánciskola (21)

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Digitalisanyag.hu - Taneszköz, interaktív tananyag, óvodai kompetencia
PR: 4
Digitalisanyag.hu - Taneszköz, interaktív tananyag, óvodai kompetencia
A Digitális Tananyag Kft. egy olyan cég amely az interaktív tananyagok és a digitális tananyagok mellet oktatófilmeket és taneszközöket forgalmaz elsősorban oktatási intézmények részére ezzel segítve a kompetencia alapú oktatást. Célkitűzésük, hogy elősegítsék az óvodákban, általános- közép- és szakképző iskolákban felnövekvő gyermekek személyiségének harmónikus, sokszínű fejlődését. Segítsék a pedagógusok munkáját, akik termékeink segítségével színesebbé és vonzóbbá tehetik az elsajátítandó tananyagot, de pedagógiai munkájukat is megkönnyíthetik alkalmazásukkal. Remélve, hogy gyermekeink ezáltal mindjobban képesek lesznek alkalmazkodni a magyar és az Európai Uniós értékrendekhez.
http://www.digitalistananyag.hu/ [ További részletek ]
Taneszköz webáruház -  taneszköz, iskolabútor, informatika
PR: 4
Taneszköz webáruház - taneszköz, iskolabútor, informatika
Fő célkitűzésünk, hogy elősegítsük az óvodákban, általános- közép- és szakképző iskolákban felnövekvő gyermekek személyiségének harmonikus, sokszínű fejlődését. Segítsük a pedagógusok munkáját, akik termékeink segítségével színesebbé és vonzóbbá tehetik az elsajátítandó tananyagot, de pedagógiai munkájukat is megkönnyíthetik alkalmazásukkal. 2002-ben e célok megvalósítását szem előtt tartva alapítottuk meg családi vállalkozásunkat, és kezdtük el az iskolai tananyagok fejlesztését, specializálódva a digitális tananyagokra: oktató DVD-k és osztálytermi oktató szoftverek valamint interaktív tananyagok formájában. Jelenleg közel 3000 speciális oktatóprogramot kínálunk mind az iskoláknak, mind az óvodáknak, de egyéb oktatási intézményeknek is. Tananyagaink természetesen egyaránt igazodnak a magyar oktatási rendszerhez és a kompetencia alapú oktatási programokhoz.
http://www.taneszkozbolt.hu [ További részletek ]
Interaktív tábla - Clever Products
PR: 2
Interaktív tábla - Clever Products
Interaktív táblák és egyéb iskolai interaktív eszközök magyarországi forgalmazója. Projektorok, laptopok, digitális táblák, szavazó-feletető rendszerek ingyenes betanítással, beszereléssel. Keresse az interaktív táblák hazai szakértőjét.
http://www.cleverproducts.hu [ További részletek ]
Földrajz tananyag - Akkreditált tananyag webáruház
N/A
Földrajz tananyag - Akkreditált tananyag webáruház
Digitális és akkreditált földrajz tananyagra lenne szüksége? Azt szeretné, hogy a tanítványai egy interaktív felület segítségével sajátítsák el a földrajz tananyagot? A földrajzon kívül más tantárgyak, pl.: biológia, kémia, magyar, környezetismeret, fizika, matematika, és történelem tananyagok kiemelkedő termékskálája várja. Tananyagainkat attól függően is megvásárolhatják, hogy mennyi eszközön akarják futtatni őket. Látogassák meg webáruházunkat és vásároljanak kiemelkedő földrajz és egyéb tananyag kínálatunkból.
http://www.akkreditalttananyag.hu/foldrajz_58 [ További részletek ]
Kecskeméten induló Ács képzés
N/A
Kecskeméten induló Ács képzés
Szívesen dolgoznál az építőiparban? Akkor gyere el kecskeméti OKJ-s Ács szakképzésünkre! A nappalis OKJ-s szakképzésekre 25 éves korig lehet jelentkezni, tanulóinknak diákigazolványt, családi pótlékot és árvaellátást biztosítunk. Ha olyan iskolát keresel, ahol családias légkörben nagyon jó közösségek alakulnak ki, akkor kattints a linkre!
http://szakkozepiskola.eu/kecskemeti-nappali-tagozatos-acs-okj-szakkepzes/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829