Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Mesterkurzusok
PR: 6
Mesterkurzusok
A mesterek koztunk vannak! Nem hiszunk az elmeleti szakemberekben, eloadoink a szakma legismertebb legelismertebb kepviseloi. Mesterkurzusok indulnak minden osz tavasz, kattintson a reszletektert!
http://www.mesterkurzusok.hu [ További részletek ]
Soter-Line Oktatási Központ
PR: 5
Soter-Line Oktatási Központ
Soter-Line Oktatási Központ 1073 Budapest, Erzsébet krt. 7. Tel.: 887-2323, 887-2320 Fax: 887-2324 Email: info@soterline.hu Web: http://soterline.hu/ Tanfolyam, képzés Budapesten, gyakorlott oktatókkal, saját vizsgaszervezéssel. Részletfizetési lehetőség!
http://soterline.hu [ További részletek ]
SOTER Tréningakadémia
PR: 5
SOTER Tréningakadémia
SOTER Tréningakadémia 1073 Budapest, Erzsébet krt. 7. Tel.: 887-2323, 887-2320 Fax: 887-2324 Email: info@treningakademia.hu Web: http://www.treningakademia.hu/ Iránytű az üzleti sikerhez! Nyílt tréningek, vállalati tréningek, csapatépítés.
http://www.treningakademia.hu/ [ További részletek ]
Dft-Hungaria
PR: 5
Dft-Hungaria
Dft-Hungária felnőttkepző intézményv Teljes körű szolgáltatásszervezés, pályazatirás, képzésszervezés, oktatás és vegül pályázati elszámolás
http://www.dft.hu [ További részletek ]
EFEB Oktatási Központ - okj-s tanfolyamok, felnőttképzés
PR: 5
EFEB Oktatási Központ - okj-s tanfolyamok, felnőttképzés
felnőttképzés, okj-s tanfolyamok az efeb oktatási központban. Gyorsan, akár távoktatással. Részletfizetéssel, vizsgagaranciával!
http://www.efeb.hu/ [ További részletek ]
Üzleti randi! Ahol az üzleti kapcsolatok születnek!
PR: 4
Üzleti randi! Ahol az üzleti kapcsolatok születnek!
Nagyon sok vállalkozó sokkal többet érdemelne, sokkal előrébb tarthatna a tudása, a termékei minősége alapján. Mi az, ami hiányozhat? Megfelelő kapcsolatok! Az Üzleti Randi ezt mától megoldja! Fejlődő cégek egyedülálló kapcsolatépítő lehetősége! (cégvezetés, vállalkozás, vállalkozásvezetés, üzlet, üzleti kapcsolatok, együttműködés, marketing, project, üzleti terv, coaching, képzés)
http://www.uzletirandi.hu/ [ További részletek ]
Vállalkozó Tanoda-gyakorlatias tanfolyamok vállalkozóknak!
PR: 4
Vállalkozó Tanoda-gyakorlatias tanfolyamok vállalkozóknak!
Mire van szüksége egy vállalkozás elindításához, vagy meglévő vállalkozása felpörgetéséhez? A VÁLLALKOZÓ TANODA nélkülözhetetlen, gyakorlatias tanfolyamokat kínál (leendő) kisvállalkozóknak! A saját vállalkozásába azonnal átültethető, gyakorlatias módszerek és ötletek!
http://www.vallalkozoi-tanfolyamok.net [ További részletek ]
Tőzsdeiskola
PR: 4
Tőzsdeiskola
A sikeres kereskedő legfontosabb tőkéje a pontos és alapos tőzsdei szaktudás, illetve annak helyes alkalmazása. A Tőzsdeiskola Kft. legfőbb küldetése, hogy hallgatóit a lehető legmagasabb szinten megtanítsa a helyes és sikeres tőzsdei kereskedésre, és ehhez minden segítséget és támogatást biztosít. Így kívánjuk elősegíteni hallgatóink pénzügyi terveinek megvalósulását, illetve a professzionális tőzsdei szaktudás átadásával járulunk hozzá a magyar tőzsdekultúra fejlődéséhez. A tanfolyamainkon való részvételhez nem szükséges gazdasági, pénzügyi vagy tőzsdei előismeret.
http://www.tozsdeiskola.hu [ További részletek ]
LHS e-Akadémia
PR: 4
LHS e-Akadémia
Ha Ön valmilyen képző intézményt vezet, lehet ez felnőtteket képző szakiskola, nyelviskola, autós iskola, ha távoktatásban, e-learningben érdekelt, ha céges tréningeket, outdoor tréningeket, készségfejlesztő tréningeket tart nagy rendszerességgel, ha ECDL tanfolyamokat szervez, ha akkreditált képzéseket indít vagy ha egy ilyen jellegű megbízható vállalkozást, partnert vagy szervezetet keres, akkor jó helyre érkezett! Oktatás, felnőttképzés, felnőttoktatás, OKJ, tanfolyam, tréning, e-learning, távoktatás, nyelvoktatás, készségfejlesztés, iskolarendszeren belüli és kívüli képzések. Rubik játékok értékesítése.
http://www.e-akademia.hu [ További részletek ]
Csapatépítő tréningek Egerben
PR: 4
Csapatépítő tréningek Egerben
Cégünk csapatépítő tréningek, csapatépítő outdoor és indoor tréningek szervezésével foglalkozik, főleg Egerben és környékén, az Egri Várban és Bükk csodálatos helyszínein. Professzionális trénerek koordinálásával.
http://www.csapatepites-egerben.hu [ További részletek ]
Billentyűkalauz
PR: 4
Billentyűkalauz
Célratörő, eredmény orientál módszer alapján kifejlesztett multimédiás gépírás oktató program, mellyel játszva tanulhat meg vakon gépelni.
http://www.billentyukalauz.hu/ [ További részletek ]
Pedagógus továbbképzés, ECDL - Debrecen
PR: 4
Pedagógus továbbképzés, ECDL - Debrecen
A Suliszerviz Kft szakértői iroda fő profilja minőségi oktatás képzése. Pedagógus továbbképzés, ECDL vizsgaközpont - Debrecen városban. Pedagógus tanfolyamok és konferenciák szervezését végezzük. Telephelyünkön ECDL oktatást és vizsgáztatást végzünk.
http://www.suliszerviz.com [ További részletek ]
2F Iskola Kft.
PR: 4
2F Iskola Kft.
2F Iskola - Az informatika a Te jövőd is! Amit a 2F számítástechnikai iskola kínál: kis létszámú csoportok, minden hallgatónak külön számítógép, nemzetközi iskolahálózat bizonyítványa, állami szakképesítés (OKJ vizsga), eredménygarancia, gyakorlatközpontú oktatás, saját fejlesztésű tananyag, interaktív oktató CD, folyamatosan továbbképzett tanárok, különböző előképzettséggel rendelkező hallgatóknak indított, "testre szabott" képzések.
http://www.2fiskola.hu/ [ További részletek ]
OGP WebStudio - Oktatás, Grafika, (WEB)Programozás
PR: 4
OGP WebStudio - Oktatás, Grafika, (WEB)Programozás
Vállalkozásom keretében a legkülönfélébb informatikai megoldásokkal állok rendelkezésére: ügyviteli szoftverek, webes szoftverek, webáruházak, on-line ügyfélszolgálatok, felhasználói ismeretek tanfolyami oktatása, ECDL tanfolyamok, grafikai munkálatok... és német nyelv valamint németek számára magyar mint idegen nyelv oktatása!
http://ogp.hu [ További részletek ]
Coaching és mediáció
PR: 4
Coaching és mediáció
A Proaktív Coaching Csoport (Pro Bona Kft.) a szolgáltatások célzott körét kínálja a személyes- és a szervezetfejlesztés területén. Coach és mediátor képzéseken, tréningeken keresztül elsajátítható kompetenciák, melyek az alábbi területeken hasznosíthatók az Önök számára: - a vezetői képességek és a kommunikációs készségek fejlesztésében, - az életpálya (karrier) tervek készítésében, - a kiemelkedő teljesítményű csoportok kialakításában, - az együttműködésre és a változásra való képesség növelésében.
http://acoach.hu/ [ További részletek ]
mojito mixeriskola
PR: 4
mojito mixeriskola
Mojito Mixeriskola A Mojito Mixeriskola több mint 10 éve oktat a magyar és a nemzetközi munkaerő piacra Bármixereket és Baristákat. Alapfokú mixertanfolyam. Ezen a tanfolyamon az alapoktól kezdve elsajátítható a világ népszerű koktéljainak elkészítése, a bár összes italának szervírozása és díszítése, a bár történelem és a bárok gazdasági elszámoltatása. Free pouring, mérce nélküli mérés, töltés technikák. Alapfokú mixertanfolyam díja 85.000,- Ft, amely tartalmazza a tankönyveket, a vizsgadíjat és a tanfolyamon felhasznált italok árát is. Minden tanulónk egy Boston Shaker-t kap ajándékba. Alapfokú mixertanfolyam, Haladó mixertanfolyam, Flair mixertanfolyam, Barista tanfolyam. Nemzetközi tananyag, nemzetközi diploma, nemzetközi munkalehetőségek. Információ: +36-20/964-2221, www.mojito.hu , info@mojito.hu
http://www.mojito.hu [ További részletek ]
Enetha Learning
PR: 4
Enetha Learning
Az Enetha Learning Kft. évtizedes tapasztalattal rendelkező trénerek szakmai közössége, akiknek legfontosabb értékei: a fenntartható önfejlődés, a stabil innováció, a mérhető és valós változásokat okozó képzések. A teljes képzési portfolióval rendelkező cég oktatási megközelítésében kiemelt szerepet kap a játék alapú tanulás (Game Based Learning) és tapasztalati (Gesttalt) tanulás. A társaság képzési módszertanának gerincét az ún. "integrált"-tanulás (40-20-40) jelenti, mely az előkészítési és utókövetési szakaszok hasznának tudatos maximilizálásával növeli a képzések hatékonyságát.
http://enetha.com/ [ További részletek ]
Menőképzés.hu: felnőttképzések gyűjtőoldala
PR: 4
Menőképzés.hu: felnőttképzések gyűjtőoldala
Menőképzés.hu: felnőttképzések gyűjtőoldala. Segítséget nyújt az érdeklődőknek, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb képzési formát, és az intézményeknek is lehetőséget biztosít, hogy a leendő diákjaikkal, eredményesebben fel tudják venni a kapcsolatot.
http://www.menokepzes.hu [ További részletek ]
Minerva90 Pénzügyi és Gazdasági továbbképzés
PR: 4
Minerva90 Pénzügyi és Gazdasági továbbképzés
A Minerva 90 Felsőoktatási és Tanfolyamszervező Kft. 1989 óta országszerte szervezi a Budapesti Gazdasági Főiskola másoddiplomás pénzügyi képzéseit: Nyugat-Magyarországi, a Közép-Dunántúli, a Dél-Dunántúli és a Dél Alföldi régiókban. Másoddiplomás és Tanfolyami képzések indítása Fejér (Székesfehérvár), Győr-Moson-Sopron (Győr), Tolna (Szekszárd), Bács-Kiskun (Kecskemét), Csongrád (Szeged) és Baranya (Pécs) megyékben. Másoddiplomás képzéseink: Pályázati projektmenedzsment szakirányú továbbképzési szak, Pénzügy adó illeték vám szaktanácsadó, Controlling szakközgazdász szak, Mérnök-közgazdász (főiskolai) szak, Vállalkozásgazdálkodási menedzser szak. Tanfolyami képzéseink: Mérlegképes könyvelő, Informatikai statisztikus és gazdasági tervező szakügyintéző, Költségvetési gazdálkodási szakügyintéző, Pénzügyi szakügyintéző, Banki szakügyintéző, Számviteli szakügyintéző, Adóigazgatási szakügyintéző, Értékpapírpiaci szakügyintéző, Gazdálkodási menedzserasszisztens, Projektmenedzser-asszisztens, Kereskedelmi ügyintéző, Külkereskedelmi üzletkötő.
http://www.minerva90.hu [ További részletek ]
Képzés
PR: 4
Képzés
tanfolyamok képzések kínálata egy helyen: tanfolyamkereső szakmát adó képzések, okj-s tanfolyamok, diploma utáni képzések, szaktanfolyamok
http://kepzes.info.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829