Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

angol tanár speciális angol oktatás
PR: 4
angol tanár speciális angol oktatás
Speciális angoltanítás látványos beszédkészség-fejlesztéssel, minden vizsgára felkészítés, nyelvtanulási nehézségek hatékony kezelése. Ingyenes első angol óra és tudásszint felmérés.
http://www.angoltanarbudapest.hu [ További részletek ]
Szakdolgozat - érettségi projektmunka – házi dolgozat
PR: 4
Szakdolgozat - érettségi projektmunka – házi dolgozat
Megtudhatod, hogyan kell igényes, szakszerűen megírt dolgozatot készíteni. Lépésről lépésre megismerheted a dolgozatírás helyes folyamatát, legfőbb szabályait. Ha így sem boldogulsz a munkával, akkor segítek megírni.
http://www.szakdolgozatiras.hupont.hu [ További részletek ]
Gabesz-Tanoda Kft.
PR: 3
Gabesz-Tanoda Kft.
Széleskörű szolgáltatásokat kínáló kft, és mindezt alacsony árakon. Korrepetálás, Tanulószoba (napközi), magániskola. Apró művészlelkek járnak Kézműves szakkörünkre, és egyre többen járnak hozzánk érettségire vagy felvételire felkészülni.
http://gabesztanoda.lapunk.hu/ [ További részletek ]
Táltos Tehetséggondozó Általános Iskola, Gimnázium, Szakképző Iskola
PR: 3
Táltos Tehetséggondozó Általános Iskola, Gimnázium, Szakképző Iskola
A szegedi Táltos Tehetséggondozó Általános Iskola, Középiskola és Alapfokú művészetoktatási Intézmény (6723 Szeged, Pósz Jenő u. 2. Tel. 62/459-563), az ország több településén foglalkozik általános iskolai- és gimnáziumi, szakiskolai oktatással, szakképzéssel (OKJ szerint), ECDL vizsgáztatással, művészeti képzéssel. Az intézmény fenntartója a Dél-alföldi Táltosokért Alapítvány. A Táltos Iskola nevelőtestülete a tanulók egyéni képességeinek kibontakoztatását, a tehetséggondozást és a mindennapi életben alkalmazható tudás elsajátíttatását tűzték ki célul maguk elé. A hódmezővásárhelyi Táltos Szivárvány Tagiskola (6800 Hódmezővásárhely Nyár u. 56. Tel.:62/244-790) A Táltos Csoport tagjaként kiemelkedő eredményeket ért el a részképesség-zavarral (olvasási, írási, számolási nehézségekkel, beilleszkedési problémákkal) küzdő tanulók oktatásában, nevelésében. Bővebb információ az iskola honlapjáról: www. taltos-iskola.hu, illetve info@taltosokert.hu.
http://www.taltos-iskola.hu/ [ További részletek ]
Matematika, programozás magántanár
PR: 3
Matematika, programozás magántanár
Öt éve tanítok aktívan matematikát és programozást.2 évig dolgoztam főállásban java fejlesztőként, illetve BMF-NIK-n tartottam matematika csoportos korrepetálást. Elsősorban főiskolásokkal és érettségi felkészítéssel szeretnék foglalkozni, kis csoportokban.
http://tamas.hrenko.hu [ További részletek ]
SkypeSuli
PR: 0
SkypeSuli
A SkypeSuli.hu egy magántanár adatbázis, különlegessége, hogy kifejezetten a Skype-on való tanulást helyezi előtérbe. A rendszerünkben regisztrált oktatók tanítsanak akár konyhaművészeteket, akár németet, ezt Skype-on teszik. Skype-on tanulni mindkét félnek jó, hiszen rengeteg időt spórolunk meg azzal, hogy otthonról tanítunk-tanulunk, a Skype használata ingyenes, egyszerű, kényelmes. Az online tanulás a 21. század tanulási formája, ne maradjon le Ön sem! Tanuljon nyelveket és egyéb tárgyakat, képezze magát Skype-on!
http://www.skypesuli.hu/ [ További részletek ]
Mérlegképes Tanoncok oldala - számvitel, elemzés felkészítés
PR: 0
Mérlegképes Tanoncok oldala - számvitel, elemzés felkészítés
Problémáid vannak a számvitellel és az elemzéssel? Nincs egyensúlyban a mérleg? Nem magyaráznak el mindent az órán, s otthon órákat ülsz a feladaton, hogy megfejtsd a megoldását? Akkor tarts velem! Sőt, nem akarsz utazni a korrepetálás miatt, hanem otthon, kényelmesen szeretnél tanulni, felkészülni? Akkor is jó helyen jársz! Itt az online felkészülés lehetősége. Az online felkészítés keretében az oldalamon végigvezetlek a számvitel elméletén, s gyakorlati példákkal is illusztrálom a felmerülő problémákat, s azok megoldását. Így otthonról, karosszékből tudsz egységes, jól felépített tudásra szert tenni. Ha mindez kevés Neked, akkor a későbbiekben lehetőség lesz egyéni konzultációkra, korrepetálásra és készül majd online felkészítő csomag is. Hogy mindenben együtt tudjunk dolgozni, olvasd rendszeresen a blogomat, s iratkozz fel hírlevelemre is! Tegyünk meg együtt mindent a sikeres számvitel vizsgáért, legyen az mérlegképes könyvelői, számvitel szakügyintézői vizsga vagy számvitel szigorlat.
http://merlegkepestanoncok.hu [ További részletek ]
Online Matematika Korrepetálás
PR: 0
Online Matematika Korrepetálás
Online matematika korrepetálás, felkészítés javítóvizsgára általános iskolás és középiskolás diákok számára. Online segítség a matematika tanulásához rugalmas órabeosztással.
http://www.ivonyildiko.hu [ További részletek ]
Matematika, statisztika, fizika korrepetálás
PR: 0
Matematika, statisztika, fizika korrepetálás
Matematika, fizika, statisztika korrepetálás főiskolásoknak és középiskolásoknak a Budapesten, a Blaha Lujza tér közelében. Középiskolásoknak: korrepetálás, érettségire, felvételire felkészítés. Főiskolásoknak:matematika, gazdasági matematika, analízis, statisztika, valószínűségszámítás, operációkutatás, biometria, fizika. Vizsgára, zárthelyire felkészítés.
http://matekkorrep.hu [ További részletek ]
Angol nyelvi érettségire, nyelvvizsgákra felkészítés
N/A
Angol nyelvi érettségire, nyelvvizsgákra felkészítés
Angol nyelvi érettségire, általános és üzleti nyelvvizsgákra BGF, KITEX, ZÖLD ÚT felkészítés, gyorsan és hatékonyan akár 3 hónap alatt alapfokon, diplomás nyelvtanárnőtől Budán!
http://www.tanuljangolt.hu/ [ További részletek ]
T3 Stúdió - Tini Törpök Tanodája Oktatási Stúdió
N/A
T3 Stúdió - Tini Törpök Tanodája Oktatási Stúdió
A T3Stúdió - Tini Törpök Tanodája gyermekek oktatására, korrepetálására létrehozott intézmény, amelynek fő célja, hogy az iskoláskorú gyermekeknek nyújtson segítséget a főtantárgyak (matematika, fizika, angol, majd későbben német) ismereteinek mélyebb elsajátításában, megértésében, a vizsgákra (az évközi dolgozatoktól kezdve a felvételiig, nyelvvizsgáig) való felkészülésben. Szervezési módszerünkkel arra törekszünk, hogy a lehető legnagyobb rugalmasságot és személyre szabottságot biztosítsunk a diákoknak. Csatlakozni bármikor lehet, nem kell csoporthoz igazodni, szakképzett pedagógusaink pedig a diákok egyéni igényeihez és tudásszintjéhez igazított tananyag alapján irányítják a képzést. Az óvodás korosztálynak ajánljuk a játékos, zenés gyerekangol tanfolyamunkat, aminek keretében barátságos, játszóházi hangulatú környezetben ismerkedhetnek meg a legkisebbek az angol nyelvvel. Továbbá az óvodás és kisiskolás (4-14 évig) korú gyerekek kreatív műhelyünkben betekintést nyernek az egyes művészetekbe, kipróbálhatják és fejleszthetik tehetségüket a rajz, festészet, szobrászkodás, kreatív alkotás, tervezés, stb. témakörökben.
http://www.t3studio.hu [ További részletek ]
Matematika oktatás magántanárral
N/A
Matematika oktatás magántanárral
Ez ugyan nem új keletű dolog, de a diplomájukat még meg nem szerzett tanulók talán nem tudják, hogy a diploma mellé minden felsőoktatási intézményből kikerülő diák kap egy tájékoztatót, ami az egyes tantárgyakból kapott zárójegyeit tartalmazza. Egy állásinterjú során a munkáltató pedig ezt elkérve láthatja, hogy kivel is áll szemben, hogy vajon tényleg ő e a megfelelő személy a pozícióra. Szóval nem elég egy jól összerakott diplomamunka vagy egy szerencsés államvizsga, végig teljesíteni kell. Ha erre csak most ébredtél rá, akkor sem kell pánikba esni, mert a matematika és fizika tantárgyakból segíthetek neked. Több mint 20 éve tevékenykedek magántanárként és oktatok matematikát, illetve tartok fizika korrepetálásokat, ezért tudom mit kell elsajátítanod az igazi sikerhez.
http://matematika-oktatas.com [ További részletek ]
Nyelvtanár
N/A
Nyelvtanár
Nyelvet oktató tanároknak és nyelvet tanuló diákoknak is ajánljuk weblapunkat. Az oldalunkon megtalálhatóak az ország minden pontján angolt oktató magántanárok. Amennyiben szeretnéd angol tudásod csiszolni akkor ez az oldal neked, szól. Itt az angol nyelvet oktató magántanárok gyorsan és egyszerűen megtanítanak az angol nyelv titkaira. Nézzél be oldalunkra.
http://www.magantanar.hu/nyelvtanar [ További részletek ]
Matematika tanár
N/A
Matematika tanár
Mi az, amivel a magán matematika órán meg lehet szerettetni a gyermekkel a tantárgyat? Első lépésként az ingyenes szintfelméréssel képet kapok a diák tárgyi tudásáról, a matekhoz való viszonyáról. Komplex óráim nem csupán a matematikatanításra terjednek ki, hanem legalább ilyen fontossággal bír megállapítani, és feloldani azokat a gátló tényezőket, amelyek megbénítják a gyermeket a matek láttán. Ehhez természetesen biztosítani kell a folyamatos sikerélményt, melyet a tudásszinthez mért feladatok megoldása szolgáltat. A pozitív visszajelzés az önbizalom erősödés alapja, melyek meghozzák a kívánt eredményt. Választhat egyéni, vagy csoportos oktatási formát, illetve a különböző típusú matematika oktatócsomagok közül. Szolgáltatásaim bővebb információját a matektanar.shp.hu weboldalon találja.
http://matektanar.shp.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829