Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Lurkóvár Óvoda
PR: 3
Lurkóvár Óvoda
A Lurkóvár Óvoda épületét nagy, játékra, mozgásra alkalmas udvar veszi körül, sok fával, növénnyel, tiszta levegővel várja a gyerekeket. Az óvoda udvarán kerti tó van, télen-nyáron madárdaltól hangos a kert.
http://www.lurkovarovoda.hu/ [ További részletek ]
családi napközi, játszóudvar és gyeremekfelügyelet Pomázon
PR: 3
családi napközi, játszóudvar és gyeremekfelügyelet Pomázon
2010. január végén nyit Pomázon családi napközink, ahová 1 éves kortól 5 éves korig várunk gyerekeket. Csoportlétszámunk max. 7 fő. Bölcsődébe és óvodába való beilleszkedésben is segítünk, szobatisztaságra való nevelést is vállalunk. Kis csoportlétszámunk lehetővé teszi az egyéni bánásmódot is. A napközi saját családi házunkba került kialakításra, így családias légkör várja a gyerekeket, nagy rendezett kertünkben sok fejlesztő játék található.
http://meseorszag-csana.gportal.hu [ További részletek ]
Családi napközi - óvoda és bölcsöde ( csana )
PR: 3
Családi napközi - óvoda és bölcsöde ( csana )
Kislétszámú csoportokban, óvónői gyermekfelügyelettel várjuk a gyerekeket. Csillaghegy és vonzás körzetéből várjuk azokat a 1.5-6 év közti gyerekeket, akik szüleinek szüksége van a napközbeni szabadságra, akár egyetlen nap, akár egész hónapban. Sajnos a bölcsödei férőhelyek száma jelentősen csökkent, hosszúak a váró listák. Nálunk nincs várolista. Konszolidált árakkal kertvárosi környezetben várjuk a kicsiket. Az étkeztetés során egészséges házi jellegű ételeket kapnak gyermekeink, ügyelve az egészséges és változatos táplálkozás szabályaira. Legújabb szolgáltatásunk keretében a gyermekeket houuzk visszük a szülői házba gépkocsival.
http://barkacsana.kima.hu [ További részletek ]
Óvodás gyermek nevelés, óvodásteszt
PR: 3
Óvodás gyermek nevelés, óvodásteszt
Blogsorozatomban a családi, és az óvodai nevelés egyik legszebb feladatáról, a kisgyermekek neveléséről olvashatsz. Az óvoda napi kapcsolatban van a szülőkkel, hisz együtt neveljük a gyermekeket. Minden család egy boldog ifjúkort szeretne biztosítani gyermekének! Hogyan, milyen módszerekkel lehet könnyebbé, színesebbé tenni az óvodai életet? Hiteles képet kaphatsz tőlem, hisz 35 éve óvodai gyermekneveléssel foglalkozom. Óvodás gyermekek otthoni fejlesztésére is ötleteket találsz. Tartáshibával, lúdtalppal, gerincdeformitásokkal küzd gyermeked, segít a gyógytestnevelő személyre szabott mozgásanyaggal. Ha felvetődnek benned kérdések, a válaszokat is megtalálhatod a weboldalamon. Miért fontos az óvodapedagógus és a gyermek aktív együttműködése? Hogyan veszi át az óvónő az anya szerepét? Beszoktatásnál miben segíthet a szülő az óvodapedagógusnak?
http://www.oviszulo.hu [ További részletek ]
Európa Óvoda - Szentendre
PR: 3
Európa Óvoda - Szentendre
Az Európa Óvoda két tannyelvű óvoda Szentendre belvárosában. A gyerekek már óvodás korukban elsajátítják az angol nyelvet, mellyel korosztályuknak megfelelő szintű foglalkozásokon ismerkednek meg. Mindeközben megismerkednek Európa országaival, azok jellemzőivel, kultúrájával is. Az angol nyelv tanítása mellett, játszóházzal és extra hosszú nyitvatartással várjuk a gyerekeket. Szentendre mellett a környező településekről: Leányfalu, Tahitótfalu, Pomáz, Budakalász, Üröm stb. is várjuk a kicsiket.
http://www.tombolda.hu [ További részletek ]
Mary Poppins alapítványi óvoda
PR: 2
Mary Poppins alapítványi óvoda
Óvodánkban jelenleg három csoporttal dolgozunk maximum 12 fővel. Minden csoportban főiskolát végzett óvónők foglalkoznak a gyerekekkel. Kulturális programjaink között szerepelnek színházi előadások, múzeumi látogatások, kirándulások.Egy tanévben két alkalommal (tavasszal és ősszel) szervezünk a szülők és gyermekeik részére Családi napot.Fakultatív tevékenységeink között szerepel az úszás, zeneovi, fejlesztő - alapozó torna, sakk, síelés, néptánc, és a futball is. Az anyanyelvi nevelés mellett angol nyelvi foglalkozásokat is tartunk. Testvéreknek 10% kedvezményt biztosítunk.
http://marypoppinsovi.hu/ [ További részletek ]
Óvodák Debrecen | Közép Utcai Óvoda
N/A
Óvodák Debrecen | Közép Utcai Óvoda
A debreceni óvodák egyik legmagasabb színvonalon vezetett intézménye a Közép Utcai Óvoda, melyben a kölcsönös bizalom, az együttműködés teremti meg azt a légkört, ahol a gyerekek biztonságban, nyugalomban élhetnek és fejlődhetnek.
http://kozeputcaiovoda.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829