Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

diakoldal.hu
PR: 4
diakoldal.hu
A diakoldal.hu segítségével a felhasználók eladhatják feleslegessé vált használt tankönyveiket, vagy éppen olcsóbban juthatnak használt tankönyvekhez. Magántanárként is regisztrálhatnak, illetve széles körű, országos magántanár bázisból válogathatnak.
http://www.diakoldal.hu [ További részletek ]
Fajtube.com
PR: 3
Fajtube.com
Több ezer dokumentumok és könyvek a keze ügyében! Olvassa el, nyomtatás, letöltés, és küldje el barátainak.
http://www.fajltube.com [ További részletek ]
TündérTanoda
PR: 3
TündérTanoda
Képességfejlesztés, iskolaelőkészítés, otthon, az "anyai öl iskolájában". Fejlesztő pedagógiai módszerek játékos formában, hogy problámamentes legyen az iskolakezdés és örömteli a tanulás!
http://www.tundertanoda.hu [ További részletek ]
Szakdolgozatírás
PR: 2
Szakdolgozatírás
Szakdolgozatírás megrendelésre építomérnöki feladatok témakörében. Ha nincs elég idod, mert dolgozol az egyetem, vagy foiskola mellet, netán más elfoglaltságod, vagy nem várt esemény nehezíti meg, hogy nekiláss a diplomamunkád megírásához, akkor jelentkezz nálam, hátha segítségedre lehetek.
http://szakdolgozatiras.tk [ További részletek ]
Kedvcsináló erdei iskolák látogatásához - erdei iskola magazin
PR: 1
Kedvcsináló erdei iskolák látogatásához - erdei iskola magazin
Az oldalon az erdei iskolák sajátos atmoszféráját mutatják be különböző cikkek. Reméljük, hogy ez kedvcsinálóul szolgál mindenki számára, aki az erdei iskolák után érdeklődik. Hasznos kirándulási célpont lehet az iskolás csoportok számára.
http://www.erdeiiskolak.net [ További részletek ]
Számvitelsuli
PR: 0
Számvitelsuli
az oldal célja, hogy segítsen a sikeres számvitel vizsga elérésében, akár mérlegképes könyvelő hallgatóknak, akár a felsőoktatásban tanulóknak.
http://szamvitelsuli.com/fokonyvi-kivonat-kiegeszitese/keszletekhez-kapcsolodo-kiegeszitesek-2-resz [ További részletek ]
TanLap - online oktatási portál
N/A
TanLap - online oktatási portál
A mi célunk az, hogy gyereknek, felnőttnek egyaránt öröm és kikapcsolódás legyen az ismeretszerzés, ne pedig kötelező, megoldandó feladat. Okulj vagy oktass, mi teret adunk az ismereteknek!
http://tanlap.hu [ További részletek ]
Felvételi ponthatárok
N/A
Felvételi ponthatárok
Komoly változások lesznek a felvételi ponthatárok kiszámítási módjában. Nő a minimum ponthatár, legalább két középfokú ötös érettségivel, vagy egy emeltszintű érettségivel nem rendelkezőt nem vehetnek fel sehová. Mivel a keretszámokat drasztikusan lecsökkentették, a felvételi ponthatárok minden szakon meg fognak emelkedni. Részletes tájékoztatót találsz a 2012-es felvételi ponthatárok változásairól honlapunkon.
http://kozpontifelveteliponthatarok.hu [ További részletek ]
Oktatási segédanyag
N/A
Oktatási segédanyag
Célunk alapvetően a tanítás tanítása, hisz a tanulás nem csupán ismeretelsajátítás és az emlékezet mechanikus működtetése. A XXI. században már másra van szükség, mint eddig. A következő évtized kihívásainak megfelelően kell megtanulni gondolkodni, hisz a fenntarthatóság igénye önmagában hordozza az egész életen át tartó környezettudatos gondolkodás, ismeretszerzés és folyamatos tanulás szükségességét. Alapgondolatot kell adni ahhoz, hogy minden elsajátítandó ismeret visszautalhasson a kezdőpontra, azaz arra, hogy minden tervezés, projekt, megvalósítás, lakás, autó vagy hétköznapi vásárlás mögött a környezettudatos gondolkodásnak kell állnia. Programunk nemcsak a gyermekeinket oktató tanároknak szólnak, hanem minden olyan szülőnek, aki felelősséget érez gyermeke taníttatása miatt.
http://www.utajovobe.eu/ [ További részletek ]
Netes matematika
N/A
Netes matematika
A suli körülbelül minden eleme meghatározó a diákok részére, azonban az egyik leglényegesebb a matematika, melyre bármikor szükség van. A matematika mégis sok tanuló részére nem érthető, emiatt nem értik meg elsőre az iskolában. Manapság viszont jobb esetben támaszkodni lehet az internetre. Nem jelent problémát, hogyha további gyakorlásra van szükség. A matematika témával foglalkozó honlapunk használatával szabadidőben is simán gyakorolhat a tanuló. Honlapunkon nem pusztán általános iskolás feladatok vannak, hanem a középiskolás diákok részére is esély nyílik a matematika tanulására.
http://www.matek-online.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829