Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Beol.hu  - Békés Megyei Online
PR: 5
Beol.hu - Békés Megyei Online
A szórakoztatást és szórakoztatva informálást tekinti elsődleges feladatának a Beol.hu (teljes nevén a Békés Megyei Online), amely 2004. november 16-án került ki a világhálóra. A címlap hírei mellett a szórakozásban a megyei bulifotózás adja a legnépszerűbb tartalmat. A Beol.hu célközönsége a fiatal és középgeneráció, ezért fő tartalmait a hírek, hasznos információk és szórakoztató képek, videók teszik ki. Naprakész híranyaga inkább az érdekes, bulvárosabb témákat öleli fel, de a fontosabb gazdasági, közéleti információk mellett sem megy el. Az összeállítás elsődleges szempontja a dinamikus, fiatalos, aktív életvitelű embercsoportok érdeklődésének kielégítése (helyi, országos, világ-, gazdasági és sporthírek). Jellemző - és az egyik legnépszerűbb - tartalom a bulifotó rovat, amely hétről-hétre, de az idő előre haladtával egyre inkább napról-napra dokumentálja Békés megye éjszakai életét, a szórakozóhelyek közönségéről ad átfogó képet. Életre kel 2005 januárjától a "Napi-csaj" rovat is, amely helyi illetőségű lányoknak ad bemutatkozási esélyt, és egyben kitűnő szórakozási lehetőséget a férfi közönségnek. (Hasonló látogatottság jósolható, mint a bulifotózásnál, amely napi 40-50 ezres oldalletöltést produkál.)
http://www.beol.hu [ További részletek ]
Szeghalom Portál
PR: 3
Szeghalom Portál
Szeghalom Portál - naprakész információk Szeghalom városának mindennapjairól! Békés megye, Sárrét, Sárréti hírek, szeghalom.eu, Sárrét fővárosa, szórakozás, online hírek 24 órában, friss időjárás, friss sporthírek, fórum.
http://www.szeghalom.eu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829