Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Budapest Airport Zrt.
PR: 8
Budapest Airport Zrt.
Kiadja: Budapest Airport Zrt. 1675 Budapest Ferihegy, Pf. 53. További információ: Kommunikáció Vállalati Kapcsolatok Igazgatósága Budapest Airport Rt. t.: +36 (1) 296-5212 - Az Üzleti tevékenység menüpont alatt olyan érdemi infomációkat találhat, amelyek számottevőek lehetnek, amennyiben üzleti kapcsolatot kíván kiépíteni a Budapest Airport Zrt-vel, vagy ha meglévő kapcsolatát szeretné tovább erősíteni. Minden egyes almenü különböző igazgatóságokkal és üzleti tevékenységekkel kapcsolatos információt tartalmaz.
http://www.bud.hu/ [ További részletek ]
Budapest Portál
PR: 6
Budapest Portál
A Városházi Lapok (Budapest portál) felügyeletét a Főpolgármesteri Hivatal Sajtóirodája látja el. A Fővárosi Önkormányzat hírei, szolgáltatásai, vezetői. Elektronikus ügyintézés, ügyfélszolgálat ... - http://www.budapest.hu/
http://www.budapest.hu/ [ További részletek ]
Budapest - Wikipédia
PR: 6
Budapest - Wikipédia
Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió kilencedik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld és a dombvidékek találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják ...
http://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest [ További részletek ]
Budapesti Turisztikai Nonprofit Kft.
PR: 6
Budapesti Turisztikai Nonprofit Kft.
Budapest hivatalos turisztikai honlapja! Budapesti utazási információk, Budapesti programok, látnivalók, szálláshely foglalás Budapesten! - http://www.budapestinfo.hu/ - BTH Budapesti Turisztikai Nonprofit Kft., 1056 Budapest, Március 15. tér 7. - Tel.: (+36) 1 266-0479, Fax: (+36) 1 266-7477
http://www.budapestinfo.hu/ [ További részletek ]
Budapesti Városvédő Egyesület
PR: 4
Budapesti Városvédő Egyesület
Az egyesület 25 éve a főváros építészeti és természeti értékeinek megőrzését és fejlesztését végzi. A főváros természeti és építészeti emlékeinek megismertetése, megóvása a célja a Budapesti Városvédő Egyesületnek. Szakmai találkozók, konferenciák, városvédő csoportok, klubok, közösségépítés tartozik még az egyesület tevékenységei közé.
http://varosvedo.hu/ [ További részletek ]
Budapest XI. - Újbuda
PR: 3
Budapest XI. - Újbuda
Budapest legnagyobb és legszebb kerületének, Újbudának bemutatása. Érdekességek, aktualitások, fontos információk találhatók az oldalon sok képpel. Városrészek bemutatása: Albertfalva, Dobogó, Gazdagrét, Gellért-hegy, Kamaraerdő, Kelenföld, Kelenvölgy, Kőérberek, Lágymányos, Madárhegy, Nádorliget, Őrmező, Örsöd, Péterhegy, Rupphegy, Sasad, Sas-hegy, Spanyolrét, Szentimreváros.
http://www.budapest_11ker.abbcenter.com/ [ További részletek ]
Közjegyző Budapest
PR: 3
Közjegyző Budapest
A Közjegyző.net sok szeretettel várja a kedves érdeklődőket akik jogi és egyéb szakmai segítségre szorulnak. Ügyfeleinket a Budapest III. 4.sz. közjegyzői irodában várjuk előzetes megbeszélés alapján. Közjegyző.net: Budapest III. ker. 4.sz. közjegyzői irodája. Gyors, pontos, rugalmas ügyintézés. Bejelentkezés: 06 1 368 8305.
http://www.kozjegyzo.net [ További részletek ]
top budapest travel guide
PR: 3
top budapest travel guide
top budapest travel guide shows the best budapest attractions, tours, baths, restaurants, family friendly programmes, and more. there is a top budapest faq and a useful dos and don'ts page as well as several top lists for various tourists.
http://topbudapest.org/ [ További részletek ]
Budapesti Infó
PR: 2
Budapesti Infó
Célunk: egyszerűen és gyorsan hozzáférhető információs adatbázis létrehozása, amely segítséget nyújt a Budapest lakóinak, kiválasztva a számukra legjobb cégeket, és igényeiknek legmegfelelőbb megoldásokat és hogy az adott cégről minden információ megtalálható legyen. Budapest info adatbázisunk Budapesten működő vállalkozókat, vállalkozásokat tevékenységi körük szerint tartja nyilván. Több mint 600 tevékenységi kör található meg az oldalon. Elsősorban a 14-70 éves korosztálynak kívánunk egy át fogó szolgáltatást nyújtani, hogy különösebb utánjárás nélkül, minden lehetőségről egy helyen tudjanak tájékozódni. Tematikájában az oldal egy rendszeresen frissülő hírbázisra épül, mely alapjaiban a partnereinktől kapott PR, vagy infócikkekből áll, kiegészülve saját híranyagainkkal. Ezek mellett a szerződött partnereinket tevékenységük szerint csoportosítva, külön al- oldalainkon mutatjuk be, ahol lehetőséget biztosítunk a felhasználóinknak a partnereinkkel történő közvetlen kapcsolatfelvételre.
http://www.budapesti.info.hu [ További részletek ]
BudapestStart Hírportál
PR: 0
BudapestStart Hírportál
A BudapestStart elkészülését azon törekvésünk hívta életre, hogy minden felhasználónak lehetősége legyen a Fővárost érintő témákban, szinte teljes virtuális képet kapni Budapestről. Portálunk megpróbál minden olyan témakörben széleskörű információt nyújtani,ami a felhasználókat a fővárossal kapcsolatban érdekelheti. Az oldal fő vonalát a kereső képezi, ahol különböző szempontok alapján kategorizáltan találhatóak meg Budapest cégei, intézményei, szolgáltatásai. Ezen felül hírek, időjárás, kultúra, szórakozás, és további számos tematikus témában nyújt hasznos információkat a rendszer. Lehetőségük van továbbá, az adatbázisrészbe beajánlani azon cégpartnereiket, kedvelt üzleteiket, intézményeiket, akik még nem szerepelnek a rendszerben, így biztosítottak a friss információk, és az adatok naprakészsége. A portál kiemelt előnye, hogy nem csak összességében tárja Önök elé a főváros információit, hanem helyi szinten is, kerületenként friss hírekkel, Önkormányzati információkkal látja el a lakosságot.
http://www.bpstart.hu/ [ További részletek ]
II. kerület cégböngésző
PR: 0
II. kerület cégböngésző
Segítünk, hogy kereslet és kínálat egymásra találjon! A 2kerület.hu oldalon a II. kerületben működő cégek, vállalkozások számára biztosítunk lehetőséget, hogy szolgáltatásaikról a körzetükben élőket megfelelően tájékoztatni tudják. Így a kerületben élők könnyedén megtalálhatják igényeiknek megfelelő és a lehető legközelebb eső szolgáltatást, terméket.
http://www.2kerulet.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829