Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

capoeira, foci, break, hastánc, samba - Szeged
PR: 4
capoeira, foci, break, hastánc, samba - Szeged
AcroCap Dance Team iskolánk 4 éve alakult Szegeden! Jelenleg 6 különböző irányt megcélozva - különálló szakosztályokkal - sportegyesületi szinten alkotunk, oktatunk és nyújtunk segítséget a mozgásra vágyó fiataloknak illetve középkorú hölgyeknek, uraknak, valamint próbáljuk megértetni az emberekkel a rendszeres testmozgás fontosságát!
http://www.acrocap.hu [ További részletek ]
Capoeira oktatás
N/A
Capoeira oktatás
A magyarországi Cordao de Ouro csoport hivatalos holnapja: capoeira edzések, edzésidőpontok és helyszínek, capoeirás képgalériák, videók, capoeira történelem, capoeirás zene (hangszerek, ritmusok, dalszövegek), egyéb capoeirával és brazil kultúrával kapcsolatos cikkek, mesterekről, hagyományokról.
http://capoeiraoktatas.hu [ További részletek ]
Capoeira edzések Budapesten
N/A
Capoeira edzések Budapesten
A capoeira a legősibb, a legnépszerűbb és a legszebb afro-brazil harcművészet. Fejleszti az erőnlétet, a hajlékonyságot, az egyensúly- és ritmusérzéket. A capoeira edzések rendkívül sokszínűek, hiszen a különböző rúgásokon, védekezéseken, technikákon, földjátékokon és akrobatikákon túl három hangszeren is megtanulhatsz játszani, miközben portugálul énekelsz. A capoeira mindenkié, férfiaké, nőké és gyerekeké egyaránt. Sosem késő elkezdeni! Edzések minden hétköznap és szombaton, minden korosztálynak. Hozzánk bármikor csatlakozhatsz!
http://gcbhungary.webnode.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1273   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829