Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

MKB Veszprém KC
PR: 5
MKB Veszprém KC
Az MKB Veszprém KC hivatalos honlapja. Rendszeresen frissülő hírek, információk a kézilabdacsapattal kapcsolatban.
http://www.mkbveszprem.eu/ [ További részletek ]
http://kezilabda666.webseiteersteller.de/
N/A
http://kezilabda666.webseiteersteller.de/
Kézilabdával foglalkozó honlap. példénak egy cikk: A továbbjutás kapujában a HSV Hamburg! Rossz előjelekkel vágott neki a BL negyeddöntőjének a Flensburg, ugyanis rengeteg sérülés hátráltatta a csapatot. Nem játszhatott Johnny Jensen,Mamelund,Muratovic,és Petersson sem. Többek között emiatt a mérkőzés 10.percében már 5-1-re vezettek a vendégek, de ezután a hazaiak egy kicsit felébredtek, egyenlíthettek volna, de 5-5 helyett 8-4-re vezetett a Hamburg.Az első játékrészben végig 3-4-5 góllal vezettek a vendégek, de a félidő végére a Flensburg Beutler,és Carlén jó játékának köszönhetően feljött 2 találatra. A második félidő egy csúnyán fölé lőtt Lindberg hetessel kezdődött,majd az első gólt K.Lijewski jegyezte.A játékrész elején egy kis zavar támadt a Hamburgnál, ugyanis Lindberg már a második hetesét hagyta ki, majd a 40.percben végre egyenlített, majd később átvette a vezetést a Flensburg, hála annak, hogy egy emberhátrányt 2-0-ra nyertek meg! Ekkor azonban megrázta magát a HSV, és Bitter,B.Gille,M.Lijewski jó játékának köszönhetően újra átvették a vezetést, és a végén már csak az volt a kérdés, hogy milyen különbséggel nyerik meg az északi-derbit! Végül tehát 3 góllal nyertek, ami több mint bíztató, és az igazat megvallva kicsi az esélye, hogy otthon ki fognak kapni a több sebből vérző Flensburgtól... Flensburg-HSV Hamburg 25-28(12-14) Campushalle 6000 néző.Vezette: Muro,Rodrigues(spanyolok). Flensburg: BEUTLER,Meyer(kapusok) - Hansen 2,CARLÉN 7,Mogensen 4,Knudsen 3,BOESEN 5(2),Christiansen 2. Csere: Johannsen 1,Schneider,Heinl 1,Molsen. Hamburg: BITTER,Sandström(kapusok) - Lindberg 5(2),LACKOVIC 4,Niemeyer 2,B.GILLE 5,M.LIJEWSKI 5,Jansen 3(1).Csere: K.Lijewski 2,Hens 1,Torgovanov 1,Flohr,Grundsten,Grimm. Kiállítások: 14, illetve 12 perc. Hetesek: 3/2, illetve 5/3.
http://kezilabda666.webseiteersteller.de/ [ További részletek ]
Kézilabda Aréna a kézilabdások szaküzlete
N/A
Kézilabda Aréna a kézilabdások szaküzlete
Kézilabda webáruház, ahol mindent megtalálhatsz ami kézilabda. Labdák, mezek, cipők, kiegészítők, védő felszerelések nagy választékban találhatók oldalunkon. Márkáink: Adidas, Asics, Mizuno, Molten, Select, McDavid. Nálunk mindig megkaphatod a legújabb cipő fejlesztéseket (Mizuno (Wave Stealth modellek is!), Asics és Adidas márkákból), valamint mindig hozzájuthatsz a legtrendibb kiegészítőkhöz. Adidas termékekből nagyin nagy kínálatot tartunk, de Asics és Mizuno termékskálánkből is rengeteg cipő közül választhatsz.
http://kezilabdaarena.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1263   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829