Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Kategóriák

BúvárkodásBúvárkodás (6)
Kajak - kenuKajak - kenu (3)
Rafting, vadvízi evezésRafting, vadvízi evezés (2)
SárkányhajózásSárkányhajózás (1)
SzörfSzörf (2)
ÚszásÚszás (3)
Vitorlázás, vitorlásVitorlázás, vitorlás (13)

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Vízi Magazin
PR: 4
Vízi Magazin
Vízi sportok magazinja: minden vizes sport egy helyen. Friss hírek, érdekességek a vízi sportok világából. Vitolázás, úszás, kajak-kenu, evezés, sárkányhajó, jacht, szörf, jet-ski, wakeboard és minden extrém vízi sport. Továbbá ismeretterjeszt anyagok a tengerek világával kapcsolatosan: hajótörések, vízi csaták.
http://www.vizimagazin.hu [ További részletek ]
Hajóbérlés és sétavitorlázás Balatonfüreden.
N/A
Hajóbérlés és sétavitorlázás Balatonfüreden.
Koronázza meg balatoni nyaralását egy feledhetetlen élménnyel! Hajóbérléssel és sétavitorlázással foglalkozó cégünk, többéves hajózási tapasztalattal, magas szintű felszereltségével és hajóvezetőink magas szaktudásával várja kedves vendégeit. Ez a csodálatos balatoni utazás nem csak az első óráikat fedélzeten töltő vendégeinket kápráztatja el, hanem a vitorlázás szerelmeseinek is újra eszébe juttatja, miért választották ezt az egyedülálló sportot. Hajóink a balatonfüredi kikötőben várják vendégeinket, de a tó bármely kikötőjében szívesen rendelkezésre állunk.
http://www.setavitorlazas.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829