Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

buvarmester.com - személyi tréner a víz alatt
PR: 3
buvarmester.com - személyi tréner a víz alatt
Privát búvártanfolyam kaland-, és izgalomkeresőknek. Ajánlatom az életreszóló kaland élménye, a felfedezés, a súlytalanság érzése, új arcok és izgalmas úticélok ígérete.
http://www.buvarmester.com/ [ További részletek ]
RecTeam Hungary
PR: 3
RecTeam Hungary
A rekreációs sportok kedvelői részére készült. Elsősorban búvárkodás, ejtőernyőzés, tandemugrás, sí, snowboard témával foglalkozik.
http://www.recteam.hu [ További részletek ]
paPADIve búvároktatás, búvárutazás
PR: 2
paPADIve búvároktatás, búvárutazás
Búvártanfolyamok szervezése kezdő szinttől a haladón át a profi szintig. A piac igényeinek megfelelően személyre szabott opciókkal. A világ legnagyobb búvároktatási rendszere a PADI nemzetközi minősítésével. Valamint búvárutazások, hajós búvárszafarik szervezése, Egyiptom, Horvátország. paPADIve Budapest.
http://www.papadive.hu/ [ További részletek ]
Búvár túra búvár tanfolyammal Egyiptomban, Korfun, Horvátországban!
N/A
Búvár túra búvár tanfolyammal Egyiptomban, Korfun, Horvátországban!
Ha a Búvár ABC-t választod arra, hogy megtanulj búvárkodni, egy csodás búvár túra során végezheted el a búvár tanfolyamot - Egyiptomban vagy Korfun, tengerben, meleg vízben, napsütésben, teljes biztonságban, napi 2-3 merüléssel. Nálunk nem csak a tanfolyamot végzed el, hanem rögtön egy búvár túrán és egy csodálatos nyaraláson is részt veszel. Az elmélethez folyamatos konzultációt kapsz. Akár a párodat és családodat is elhozhatod, akkor is, ha ők nem vesznek részt a tanfolyamon. Legyen a tanulás, nyaralás is egyben!
http://www.buvar-abc.hu/ [ További részletek ]
Búvárkodj.com - Búvártúra kereső és információs portál
N/A
Búvárkodj.com - Búvártúra kereső és információs portál
Oldalunk azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtsunk a búvárkodni szeretőknek legmegfelelőbb búvártúra, búvártanfolyam megtalálásában, kiválasztásában és elsőként értesülhessenek a kedvezményekről, akciókról. A búvártúrák szervezőinek pedig egy olyan népszerű, nagy látogatószámú oldalt kínálunk, ahol meghirdethetik útjaikat. Honlapunkon számos búváriskola, búvárbázis, utazási iroda búvártúráit gyűjtöttük össze, melyek között egyszerűen, kényelmesen, több szempont szerint kereshetsz. A túrákat ugyanazon az áron találod meg, mint az út szervezőjénél! A túrákat hazatérés után értékelheted, illetve elolvashatod mások értékeléseit, apróhirdetést adhatsz fel, a fórumban bármely, búvárkodáshoz kapcsolódó témát megvitathatsz, Ezen felül igyekszünk megadni minden olyan hasznos információt, amelyre a búvártúrákkal, utazással kapcsolatban szükséged lehet.
http://www.buvarkodj.com [ További részletek ]
Scubaland Búváriskola
N/A
Scubaland Búváriskola
Búváriskolánkban a PADI rendszerében tanulhatsz meg búvárkodni. Kezdő, haladó búvártanfolyam, mentőbúvár, mesterbúvár és különböző specialitás tanfolyamok várnak Rád, de akár a Divemaster hivatásos búvár szintig is eljuthatsz. Búvártúráinkon vizsgázhatsz vagy tapasztalatot szerezhetsz képzettségednek megfelelően. Csapatunkkal nem csak búvárkodás örömeit élheted át, része lehetsz egy igazán nagyszerű közösségnek, ahol érdekes emberekkel ismerkedhetsz meg.
http://scubaland.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829