Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

kajak-kenu Miskolc, vizisport miskolc, nyári napközistábor
PR: 3
kajak-kenu Miskolc, vizisport miskolc, nyári napközistábor
A Diósgyőri kajak-kenu clubban 2007 jan tól beindítottuk az utánpótlás programunkat. Ami elég sikeresnek bizonyult. Ami azt jelenti, hogy jelenleg a klubbunk 110 fővel dolgozik. A tervünk 2012- re 130 főre bővíteni a létszámunkat. A hajóparkunk folyamatosan bővül. A versenyzőink a legjobb hajókban tudják tehetségüket kibontakoztatni. A vízi telepünkön nagy létszám befogadására készült öltöző és vizes blokk található. Ezenkívül kondicionáló terem , hajók javítására szolgáló műhely, irodák találhatóak. A hajók befogadására 200 m2—es hajó tároló épület. Biztonságos vízre szállási lehetőség, 80 m2 felületű pontomról. A gyermekek fejlődését 4 edző segíti .
http://www.diosgyorikajakkenu.lapunk.hu [ További részletek ]
Vízitúra Bodrog - Bodrog Egyesület
PR: 3
Vízitúra Bodrog - Bodrog Egyesület
Vízitúra Bodrog folyón kajakkal és kenuval. Hajdú-Bihar megyei fiatalok társágából áll a nonprofit egyesület tagjainak a nagy része. A vízitúra központunkat a lehetőségekhez mérten folyamatosan fejlesztjük. A tájat megszerettük és mostanra már ismerjük minden apró részletét a környéknek.
http://www.bodrogtura.hu [ További részletek ]
DKKSE - Dömsödi Kajak- Kenu Sportegyesület
N/A
DKKSE - Dömsödi Kajak- Kenu Sportegyesület
DKKSE - Dömsödi Kajak- Kenu Sportegyesület | Kajak- Kenu oktatás, sárkányhajóztatás, utánpótlás nevelés. Egyesületünk célja, hogy minél több gyermek megismerhesse a kajak-kenu sportág szépségeit, mindezt úgy, hogy közben életre szóló élményekkel gazdagodjanak.
http://www.dkkse.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829