Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Vizitigris
PR: 4
Vizitigris
Amikor a Vizitigrist létrehoztuk, fő szempontunk az volt, hogy mindenki számára megtaláljuk a legmegfelelőbb szórakozási lehetőséget.Velünk kiléphetsz a mindennapi taposómalomból, hogy hétvégédet barátaid és leendő barátaid körében tölthesd, úgy, hogy közben ki tudd kapcsolni a külvilágot és csak a gyönyörű tájjal, a zuhatagokkal tarkított vad folyóval és a számtalan jófej emberrel törődj, akik mind azért vannak ott, hogy jól érezzék magukat és átadhassák magukat az önfeledt szórakozás örömének.
http://www.vizitigris.hu [ További részletek ]
Rafting, Evezés, Vizitúrák - Horvátországban, Csehországban és a Szige
PR: 3
Rafting, Evezés, Vizitúrák - Horvátországban, Csehországban és a Szige
Csapatunk tagjai az M+M Túra Bt. és az Eurotrekking Kft. alapítóiként 1995 óta végeznek profi túráztatást Magyarországon és külföldön. Nevünkhöz fűződik többek közt 1996.-tól a szigetközi vizitúra élet beindítása, a romániai Cserna folyón a vadvízi túrák elindítása 1999.-től, első magyar csapatként 2006-tól rendszeres túrák indítása csehországi a Vltaván, 2009-től a horvátországi Mreznicán, számtalan vadvízi túra lebonyolítása a Soca, és más vadvízi folyókon. A fentiek után célunk, hogy minél több embert ismertessünk meg a csehországi és horvátországi rafting túrák felejthetetlen hangulatával.
http://ahoj.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829