Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Szörf és vitorlás iskola a Balatonon
PR: 4
Szörf és vitorlás iskola a Balatonon
Szörf és vitorlás iskola a Balatonon, Tihanyban található. Tanfolyamokon (kezdő, haladó) való részvétel minden korosztálynak. A kurzus hétfőtől péntekig tart, napi 3 óra foglalkozást tartalmaz, elméleti és gyakorlati oktatást egyaránt. Az utolsó napon vizsga tehető és ezáltal nemzetközileg elfogadott szörf, illetve vitolrás igazolvány szerezhető.
http://www.szorf-oktatas.hu/ [ További részletek ]
Stand up paddle center a Balatonon
N/A
Stand up paddle center a Balatonon
Stand Up Paddle Center a Balatonon, SUP Tihanyban, a Club Tihany Üdülõfaluban. Megnyílt az első sup központ! Állj fel és evezz! Állva evezés egy speciális szörfdeszkán. A legújabb vizisport minden korosztály számára. Felszerelések (deszka, evező) kölcsönzése, bérlése egyéni használatra. A felszerelések az üzletünkben kipróbálhatók és meg is vásárolhatók. Kirándulásokon, fitness programokon (aerobic, pilates), csoportos oktatáson való részvétel lehetősége. Csapatépítő programokhoz a strandunk kiválóan alakalmas.
http://www.standuppaddle.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829