Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

BVSC Úszásoktatás
PR: 4
BVSC Úszásoktatás
A BVSC Zugló úszásoktatást szervez minden időpontban! Az úszásoktatás kurzusok 8 vagy 10 alkalomból állnak. Úszásoktatóink kiváló szakmai múlttal rendelkeznek. A jó hangulatú, eredményes úszótanfolyamok a gyereknek egy életre szóló élményt jelentenek.
http://www.bvsc.eu [ További részletek ]
Új-Hullám Úszó- és Vízilabda Iskola
N/A
Új-Hullám Úszó- és Vízilabda Iskola
A Don Pepe Új-Hullám Úszó- és Vízilabda Iskola a Pesterzsébeti Uszodában, a Piliscsabai FÉBÉ Uszodában és a Dorog Városi Uszodában tart oktatást. A nemzetközileg elismert párhuzamos úszásoktatásra épül rá az egyedi 8 szintes oktatási programunk, amire ráépül a vízilabda oktatása is. Szolgáltatásaink: egyedi elő- és utófinanszírozásos úszásoktatás, Kondicionáló Úszásoktatás, Cseperedő Úszóprogram, Nyári Sporttábor, Edzőtábor, Családi Sporthétvége, Úszó- és Vízilabda Versenyek.
http://uj-hullam.hu [ További részletek ]
Úszótábor Pesterzsébeten, Piliscsabán és Dorogon
N/A
Úszótábor Pesterzsébeten, Piliscsabán és Dorogon
Három helyszínen várjuk a gyerekeket nyári úszótáborainkba: pesterzsébeti uszodában, piliscsabai uszodában és dorogi uszodában. Már évek óta megtartjuk nagy sikerű úszótáborainkat, amelyek különleges élményt adnak a gyerekeknek. A minden napos úszóedzések mellett rengeteg programot biztosítunk a gyermekeknek, köztük más sportágak kipróbálást, kirándulásokat és egyéb szabadidős programokat.
http://uszotabor.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829