Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Abfox Vitorlás iskola, Vitorlázás portál
PR: 5
Abfox Vitorlás iskola, Vitorlázás portál
Vitorlás iskola, kezdőtől a tengeri versenyzőig. Vitolás hírek, blog, fórum vitorlás szakszótár valamint friss hírek vitlás versenykről, képpel, esetleg videóval. Vittorlás versenyszabályok, értelmezések.
http://www.vitorlazas.hu [ További részletek ]
Vitorlásoktatás
PR: 3
Vitorlásoktatás
Balatoni vitorlástanfolyamok és vizsgák szervezése. Vitorlásoktatás haladóknak. Nemzetközi jogosítvány Európa belvízeire. Nyolc napos kurzusok, a végén vizsgázhat a hallgató Balatonföldváron. Tavasztól őszig folyamatosan.
http://www.holovits.hu [ További részletek ]
Vitorlázás - Vitorlásverseny
PR: 3
Vitorlázás - Vitorlásverseny
Hírek a vitorlás versenyekröl, hajósokról, hajókról, vitorlázásról, vitorlásokról, sailing-ról és sail-ról.
http://www.yardstick.hu/ [ További részletek ]
Yachtshop.hu - a hajós közösségi oldal
PR: 3
Yachtshop.hu - a hajós közösségi oldal
Yachtshop.hu - a hajós közösségi oldal, hajókereső, ingyenes hirdetés. Yachtshop.hu -találjunk egymásra, ismerjük meg egymást! Hajós embernek itt a helye!
http://www.yachtshop.hu/ [ További részletek ]
Vitorlás verseny időpontok -Tutuola Sailing Team
PR: 3
Vitorlás verseny időpontok -Tutuola Sailing Team
Vitorlás verseny időpontok, beszámolók és eredmények a Tutuola Sailing Team BLOG oldalán! Vitorlás versenyek a Balatonon és az Adrián!
http://www.tutuola.hu [ További részletek ]
Hajóbérlés a Balaton fővárosában - Balatonfüred
PR: 3
Hajóbérlés a Balaton fővárosában - Balatonfüred
Vitorlázzon a Balatonon és használja ki az utószezon kedvező árait. Hajóbérlés 30% kedvezménnyel! Ha online kér ajánlatot, akkor további 5% kedvezményt kap a hajóbérlés árából! Hajóbérlés Balatonon! Látogassa meg oldalunkat, hogy igénybe vehesse az 5%-os kedvezményt, valamint weblapunkon megtekintheti Bavaria 32 Cruiser vitorlásainkat. Pannon Yacht Charter - Hajóbérlés Balatonfüred
http://www.pannon-yacht-charter.hu/ [ További részletek ]
hajóbérlés
PR: 3
hajóbérlés
Vitorlás bérlés, hajóbérlés, vitorlás kölcsönzés a Balatonnál? Magától értetődő a válasz: Eastcraft.hu! Minek vásárolna és tartana fenn egy drága vitorlás hajót, ha bérelheti is? Miért is nem kizárólag a vitorlázás élményére fókuszálna? Cégünknél már közel tíz vitorlás hajó fajtából választhat! Így Önnek a vitorlázásból csak az élvezetre és a szórakozásra kell koncentrálnia, a vitorlások tisztításáról és rendszeres szervizeléséről mi gondoskodunk. Látogassa meg weboldalunkat, az eastcraft.hu -t, és béreljen vitorlást akár hatalmas kedvezménnyel!
http://www.eastcraft.hu/ [ További részletek ]
magyar jacht akademia
PR: 3
magyar jacht akademia
tengeri yacht kapitányi és tengeri rádiós tanfolyamok a magyar rendszer szerint, magyarul. ha valóban meg akarsz tanulni hajózni a tengeren és nem egy papírt akarsz venni, akkor előbb utóbb eljutsz hozzánk.
http://www.vitorla.com [ További részletek ]
porthole portál
PR: 1
porthole portál
Egyedi folyamatosan frissülő tartalommal megjelenő vitorlás portál. Az ismert és közkedvelt Porthole magazin online változata. Elsők között számol be a belföldi vitorlásversenyekről. Nem csupán újságírók, hanem maguk a vitorlázók számolnak be élményeikről, tapasztalataikról, valamint a Balaton környéki éttermekről, kocsmákról.
http://porthole.hu/ [ További részletek ]
Vitorlás programok, yachtbérlés, hajóvezető képzés, tanácsadás
N/A
Vitorlás programok, yachtbérlés, hajóvezető képzés, tanácsadás
Honlapunkon két földkerülő vitorlás út tapasztalataival, segítünk abban, hogy megismerd és megtanuld a hajóvezetést, hogy sok pénzt takaríts meg a yacht,- bérlésnél, - vásárlásnál és építésnél. Amiben Téged képviselünk és segítünk: - Yachtbérlés (a legnagyobb foglalási rendszerrel + akciós ajánlatokkal) - Hajóvezető képzés - Tanácsadás - Vásárlás. Oldalunkon olvasni valót is kínálunk a „Szt. Jupát”,- és az „Equator” vitorlások földkerüléseinek történetéből.
http://www.equator.hu [ További részletek ]
SailBalaton Vitorlássport - Hajóbérlés
N/A
SailBalaton Vitorlássport - Hajóbérlés
Új építésű Dolphin 28-asok, továbbá Dolphin 26 és Balaton 25-ös hajók bérbeadása Balatonfüreden. 3-órás és 1 napos vitorlástúrák kapitánnyal. Vitorlás csapatépítés szervezése és lebonyolítása. Mindíg aktuális és gyors online foglalási rendszer. Üdülésicsekk elfogadóhely.
http://www.vitorlaskolcsonzes.hu [ További részletek ]
Hajóbérlés Horvátország
N/A
Hajóbérlés Horvátország
Mi az adriai hajós nyaralás? Nem más, mint a tengerparti pihenés aktív változata. Családjával vagy baráti társaságával egy minden komforttal ellátott vitorlás- vagy motoros hajón lakhat, és olyan helyekre is eljuthat az Adriai tengeren, amelyek egyébként megközelíthetetlenek lennének. A horvát Adria ideális helyszín a vitorlázáshoz, a motoros kishajókkal megtett körutazásokhoz, vagy a bárkáról történő sporthorgászat adta örömökhöz.
http://www.adriaihajoberles.hu/ [ További részletek ]
Riviéra Vízisport - Tisza-tó
N/A
Riviéra Vízisport - Tisza-tó
Vállalkozásunkat 1990-ben alapítottuk azzal a szándékkal, hogy a vizi turizmus láncszemeként részt vállaljunk a Tisza-tó illetve Abádszalók fejlődésében. Folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal és eszközeinkkel szeretnénk felejthetetlen nyári élményt nyújtani a vizisportok szerelmeseinek. Riviéra Vízisport - ha szép nyarat akarsz!
http://rivieravizisport.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829