Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Székelyföldi Szálláskereső | Erdély
PR: 5
Székelyföldi Szálláskereső | Erdély
Utazási ajánlatainkban, programjainkban Erdélynek egy szűkebb régiójába, Székelyföldre kalauzoljuk vendégeinket és ennek varázslatos sokszínűségét próbáljuk a vendégekkel, az utazóval megismertetni, visszatérésre csábítani. Erdély, Székelyföld még ma is egy turistának csodás tájakat, kedves embereket, hagyományokat, népi kultúrát, történelmet és sok kalandot jelenthet, rejtegethet. Aki még nem látta Kalotaszeg fazsindelyes templomait, Mátyás-király lovasszobrát, a Tordai-hasadékot, Torockó bányászházait, a Békás-szorost, a Gyilkos-tavat, a Szent Anna-tavat, a Hargitát, a korondi fazekasokat, parajdi sóbányát és még nem fürdött a szovátai Medve-tóban, az jöjjön el és fedezze fel Erdélyt önmaga és később ismerősei számára. A Székelyföldi Szálláskereső oldalán a szállásokon (szálloda, hotel-motel, panzió, vendégház, kulcsosház, faház, falusi vendéglátók, étterem, stb.) kívül talál még programajánlatokat, rendezvénynaptárt, turisztikai információkat, erdélyi település leírásokat, fórumot, fotóalbumot és sok más Székelyfölddel kapcsolatos gyakorlati tudnivalót, információt. Nem utolsó sorban lefoglalhatja a kiválasztott erdélyi szálláshelyet azonnal, online! Töltsön kellemes perceket szálláshely-, program- és körút-ajánlataink közötti barangolással és ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk szállásfoglalás vagy erdélyi körútja tervezése kapcsán!
http://www.szekelyszallas.hu [ További részletek ]
Sóháztur panzió - Parajd
PR: 4
Sóháztur panzió - Parajd
A ``SÓHÁZTUR`` panzió csendes zöld környezetben, a sóbánya bejáratától 300 méterre , a régi sóbánya felé vezető úton található. A gyönyörű panoráma és a gyógyító-tiszta levegő hatására a vendégek kellemesen érezhetik magukat.
http://www.sohaztur.ro [ További részletek ]
Parajdi kulcsoshaz
PR: 3
Parajdi kulcsoshaz
Erdélyi szállás, Parajd, légzőszervi és alergikus betegségek gyógyítása "Parajdi Sóbányában" Az Alszegi vendégház a Parajdi Sóbányától alig 400 m-re egy fél hektáros telken található, csendes, zöld övezetben. Három különfürdős szobánkban max.10 személyt tudunk elszállásolni.Három szobánkhoz egy közös konyha-ebédlő tartozik teljes felszereltséggel. Minden Erdélybe látogatót vagy pihenni-gyógyulni vágyót szívesen látunk.
http://www.praid-cazare.ro [ További részletek ]
Erdélyi Vendégházak
PR: 1
Erdélyi Vendégházak
Nyaraljon kellemesen, természetbarát környezetben erdélyi szálláshelyünkön az Ozon Turist Panzióban. Négy darab faház áll Önök rendelkezésére, valamint egy csodálatos udvar kerti grill sütökkel és halastavakkal. Lehetősége nyilik használni födött uszomedencénket, lávaköves finn szaunánkat valamint műfűves focipályánkat. Pihenésre és csendre vágyó vendégeink is otthonra találnak a természet lágy ölén, függöágyainkban ringatózhatnak, olvashatnak, hallgathatják a patakok csobogását valamint a madarak csiripelését.
http://www.erdelyiszallas.net/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829