Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Diákhotel Budapest
N/A
Diákhotel Budapest
A kollégium teljes egészében magánberuházásban épült, úgynevezett "iskolafüggetlen" diákhotel, mely a legteljesebb körű, magas színvonalú szolgáltatást kívánja nyújtani a lakóinak Budapesten. A diákhotelben bármely felsőoktatási intézmény nappali tagozatán tanuló magyar vagy külföldi hallgatók kaphatnak elhelyezést! Az hotel elnevezés lényege, hogy a hallgatók minden igényt kielégítő 4 - igény szerint 2 - fős lakóegységeken kerülnek elhelyezésre, mely lakóegységek felszerelt konyhát, fürdőszobát és két lakószobát foglalnak magukban.
http://bdhotel.hu/ [ További részletek ]
Olcsó szállás Baján - Dózsa ház!
N/A
Olcsó szállás Baján - Dózsa ház!
Pihenjen, töltse el szabadságát nálunk, és ismerje meg Baja városát! Vendégházunk diák- és munkás szállóként is üzemel, ezért olcsó, egyszerű és tisza. Minden szobához illetve szobapárhoz fürdő és wc külön tartozik. Az alsó szinten felszerelt közös konyha szabadon használható. Szoba árak: 2500Ft/fő, amennyiben egy személy veszi igénybe a 2 vagy több ágyas szobát 500Ft felárt számolunk fel! Felszereltség: kábel Tv, internet elérhetés, ágynemű és huzat, törölköző, konyha használat valamint az udvarban zárt parkoló áll a vendégek rendelkezésére. Házunk szeretettel várja a bajára látogató vendégeket! Nyitva tartás: Egész évben!
http://szallas-baja.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829