Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Rex Clinic Hotel
PR: 3
Rex Clinic Hotel
A Rátóti Széll Kálmán kastélyban, kiváló szakemberek kis csapata létrehozott egy Anti-Aging központot. Ez a gyönyörű környezetben található kastély, mely egyébként a nemzeti örökség részét képezi, 1890. körül épült, korábbi tulajdonosa, Széll Kálmán, egykori miniszterelnök volt. A klasszikus szállás funkciókat az eredeti kastély épület látja el. Itt 2 db lakosztály, 7 db kétágyas, és 3 db egyágyas szoba található, mely összesen 20 fő befogadására képes. A kastély épülete az új szárnnyal együtt 2000 m2, ahol a 4 csillag + -os szállodai szobákon kívül az anti-aging és wellness központ is helyet kapnak. Ezen belül találhatóak a szaunák, jacuzzik, az aromaterápia,- a masszázs,s a speciális anti aging kezelők.
http://www.rexclinic.hu [ További részletek ]
Kastély Fogadó - Gyékényes
PR: 2
Kastély Fogadó - Gyékényes
A Gyékényesen található Kastély Fogadó gyönyörű környezetben, számos programlehetőséggel várja az idelátogatókat. Horgászati, búvárkodási, vadászati és fürdési lehetőségeket nyújtunk vendégeinknek. Tekintse meg oldalunkat a részletekért!
http://www.kastelyfogado.hu/ [ További részletek ]
Kastélyszálló Ó-Ebergény
N/A
Kastélyszálló Ó-Ebergény
Vasszécseny neve az írásos emlékekben először 1283-ban jelent meg. Szombathelytől 13 km-re található csendes kis falu. Itt található az Ó-Ebergényi kastély, mely egy XVI. századi erődítmény alapjaira épült. Stílusát tekintve eredeti magyar barokk, így "A" kategóriás védett építményként tartják számon. A műemlék részét képezi a kiemelkedő értékkel bíró, Nyugat-Magyarország egyik legpompásabb restaurált díszterme. A kastélyhoz, mely egy 2,8 hektár területű őspark közepén fekszik, két romantikus hídon át vezet az út. A parkot egyrészről az eredeti vizes árkok, más részről a Gyöngyös patak határolja. A civilizáció zajától távol eső nyugodt környezet kellemes kikapcsolódást, és pihenést biztosít az ide érkezőknek. Az aktív pihenés kedvelőinek remek lehetőséget kínálnak a nyugati határszél történelmi és fürdővárosai (Kőszeg, Sárvár, Bük, stb.), az Őrség, vagy éppen Ausztria határszélen található nevezetességei kiváló célpontok lehetnek egy rövidebb kiránduláshoz. A kastélyszálló szobái tágasak, mindegyikhez nagy fürdőszoba tartozik. Vannak földszinti, illetve tetőtéri szobák különböző elrendezéssel (2 ágyas, 3 ágyas, 4 ágyas). A szálló nyugati oldalán egy kellemes kialakítású mediterrán terasz és egy hatalmas medence várja a pihenni vágyókat. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt biztosítanak fürdési lehetőséget. A gyermekek részére kialakított „pancsika” mellett egy homokozó is biztosítja az apró népnek a minél vidámabb kikapcsolódást. Nyári estéken különösen hangulatos látványt nyújt a pálmákkal, leanderekkel díszített, fáklyákkal megvilágított terasz, illetve a medence víz alatti fényei. A mediterrán terasz remek színhely zenés estekhez, grillezéshez, baráti összejövetelekhez, vagy egyéb rendezvényekhez. A teraszhoz illetve a medencéhez kapcsolódó strandröplabda pálya remek lehetőséget kínál a mozgásra vágyó vendégeknek.
http://www.kastelyszallo-oebergeny.hu/ [ További részletek ]
Szidónia Kastélyszálló - Röjtökmuzsaj
N/A
Szidónia Kastélyszálló - Röjtökmuzsaj
Egy felejthetetlen és romantikus pihenésre vágyik? Töltse pihenését az idilli, röjtökmuzsaji Szidónia Kastélyszállóban, ahol a régi kor szelleme és hangulata mellett a jelen kor kényelmét is élvezheti.
http://szidonia.hu [ További részletek ]
Héderváry Kastély - kastélyszálló
N/A
Héderváry Kastély - kastélyszálló
Kastélyszállodánk Győr és Mosonmagyaróvár között található Bécs-Schwechattól kb. 85 km-re, Budapesttől pedig 160 km-re. A féltő gonddal helyreállított reneszánsz várkastély Magyarország egyik legimpozánsabb, történelmi hangulatot idéző kastélyszállodája. A kastélyszállodát 14 - antik bútorokkal, régi perzsaszőnyegekkel berendezett - szobája, 4 lakosztálya, kilenchektáros ősparkja, a 19. század végéről származó Vadászterme, a Sala Terrena nevű barokk falfreskós szalonja és a Héderváry család házi barokk kápolnája teszi egyedivé. Az angolparkot évszázados fák díszítik, az amerikai tulipánfától a kínai páfrányfenyőig.
http://www.kastelyszalloda.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829