Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

haller camping budapest központjában
PR: 4
haller camping budapest központjában
Budapest szívében, egy csendes parkban található a jól felszerelt, 24 órás recepcióval működő családias kemping. A közelben több élelmiszer üzlet, posta, étterem található, a közvetlen városi villamos és Metró kapcsolatnak köszönhetően néhány percnyi távolságra van a belváros, a Budai vár, a híres múzeumok és a Duna-parti szabadtéri szórakozóhelyek. A kemping árában a hideg-meleg zuhanyzás, a mosógép használata, WIFI Internet csatlakozás, az elektromos csatlakozás, a gépjármű parkolás és a kerékpár tárolás benne foglaltatik.
http://www.hallercamping.hu [ További részletek ]
Öko-Park Kalandpark és Panzió Eger, Szarvaskő
PR: 4
Öko-Park Kalandpark és Panzió Eger, Szarvaskő
Öko-Park Panzió Eger mellett Szarvaskőn allergénmentes, akadálymentes és gyermekbarát szobákkal, izgalmas programokkal várja a Bükk hegység és a kristálytiszta levegő szerelmeseit. Öko- és Zöld Szálloda díjas, Üdülési Csekk elfogadó Panzió Eger határában.
http://www.oko-park.hu [ További részletek ]
Égervölgye Ifjúsági Tábor
PR: 3
Égervölgye Ifjúsági Tábor
Az Égervölgye Ifjúsági Tábor, egy csodálatos szépségű kiránduló- és táborhely Perkupa település és az Aggteleki-karszt szomszédságában. A Rét patak és a völgyet szegélyező - főként bükkösök alkotta - gyönyörű erdők ölelésében, Lászi-pusztánál található egy szépséges természeti környezetben, mintegy 5.5 hektáron.
http://www.egervolgyetabor.hu [ További részletek ]
Osztálykirándulás és gyermektábor
PR: 3
Osztálykirándulás és gyermektábor
Osztálykirándulás gyerekeknek az alapítvány háztáji és vadállatokat nevelő tanyáján. A kirándulások résztvevőit korosztályuknak megfelelő állat és természetbarát programok, kiselőadások, foglalkozások, vetélkedők, kézműves tevékenységek várják. Osztálykirándulások alkalmával bemutatjuk a tanyán élő háztáji és vadállatokat. A kirándulóknak interaktív előadásokat tartunk, természetbarát programokról gondoskodunk, vetélkedőket szervezünk. Lehetőséget kapnak a gyerekek, hogy megismerjék, megszeressék a természetet, barátságot kössenek az állatokkal. Gyermektáborok a gyerekek és a szülők igényei szerint! A tábor vasárnap 18 órától péntek 17 óráig tart. Ön nyugodtan dolgozhat, gyermeke biztonságban van, hasznosan tölti idejét. A táborozás alatt naponta változatos programok, kézműves foglalkozások garantálják a szórakozást. A közös játék során meghatározó a jókedv, vidámság, a kölcsönös elfogadás, egymásra figyelés. Nyári táborozási lehetőségek a 40 hektáros erdővel körülvett, horgásztóval rendelkező tanyán: állat-, és természetbarát tábor gyerekeknek.
http://hansagkapuja.extra.hu [ További részletek ]
zugligeti niche camping
PR: 3
zugligeti niche camping
Budapesten, erdős völgyben, családias kemping várja welcome drink-kel valamint ingyenes reggelivel. Áraink minden adót tartalmaznak. A melegvíz, az internet és az 5. nap ingyenes, a 3 éven aluli gyermekek után sem kell fizetni. Csoportoknak és 14 éven aluliaknak kedvezmény. Jó közlekedési kapcsolat.
http://www.campingniche.hu [ További részletek ]
Osztálykirándulás Fenyves Kemping
PR: 2
Osztálykirándulás Fenyves Kemping
A fenyves kemping iskolai táboroztatással 3 éve foglalkozik. Azóta megfordultak itt Budapest Gyömrő, Fehérvár, Szombathely, Körmend, Kisújszállás, Etyek, Gencsapáti Szeged,Veszprém számos iskolájából valamint itt táborozott a Budakeszi Labdarúgó Akadémia focista tehetségei immár második éve. Kemping területe 30000 m2 teljesen zárt. Található itt focipálya, röplabda pálya, ping-pong asztal, lengőteke. A szállástól kb 1500 m-re található a Vadása tó ahol lehet strandolni, horgászni.
http://fenyves-park.hu [ További részletek ]
Riviéra kemping
N/A
Riviéra kemping
Alsóörs központi részén, strand melletti Riviéra kempingben, lakókocsik egymás szomszédságában májustól kiadók. Baráti társaságok részére is. A férőhelyek száma lakókocsinként 4 - 5 fő. A lakókocsihoz pavilon és zárt elősátor tartozik, amiben a konyha kapott helyet. A főzéshez teljes felszerelés áll rendelkezésre. A tisztálkodásra az új épületben található vizesblokkban van lehetőség. A víz az áram és a sátor melletti parkolás díjtalan. Ezen kívül a kemping területén horgászás és a strandra ingyenes átjárás van biztosítva. Egész nyáron folyamatos programok várják az ide látogatókat. Az egyik leglátogatottabb program a motoros találkozó.
http://www.lakokocsisnyaralas.lapunk.hu [ További részletek ]
Pap-sziget Camping - Szentendre
N/A
Pap-sziget Camping - Szentendre
Hogyha egyetlen nyaralás alatt szeretnéd felfedezni Szentendre szépségeit, a Dunakanyar természeti látványosságait, illetve Budapest városát, akkor válaszd azt a szálláshelyet, amely mindháromhoz közel van. Ez pedig nem más, mint a Pap-sziget Camping!
http://camping-budapest.com/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829