Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Linlib integrált könyvtári program
PR: 5
Linlib integrált könyvtári program
Professzionális, többnyelvű, egy- és többfelhasználós integrált könyvtári rendszer, könyvtári program. Jellemzői: - Egyszerű használat, könnyű kezelhetőség, felhasználóbarát, - Könyvtári szabványoknak való megfelelés, - Nagy teljesítmény, gyors, korlátlan méretű adatbázis; - Alacsony ár! Letölthető ingyenes verzió!
http://www.linlib.hu [ További részletek ]
PDF Transformer
PR: 4
PDF Transformer
oOlyan szoftver, mely segítségével PDF-t lehet át alakítani bármilyen office fájlformátumba, és ez visszafele is müködik.( pl: World doc. fájlból PDF-be)
http://www.pdftransformer.hu/ [ További részletek ]
Finereader-szövegfelismerés
PR: 4
Finereader-szövegfelismerés
Olyan szoftver, mely segítségével bármilyen papír alapú dokumentumot tovább szerkeszthetö formában vihetünk be a számítógépbe és utána tetszöleges formátumba menthetjük el ezt az anyagot. Ez a szoftver 184 nyelven képes dokumentumokat elemezni!
http://www.finereader.hu/ [ További részletek ]
web-mixer software
PR: 4
web-mixer software
A web-mixer software egy tematikus link katalógus, ahol többféle kategóriában megtalálhatod kedvenc programjaidat, melyet ingyen letölthetsz. Ezen kívül több népszerű programot is letölthetsz, mint például: nero, azureus, shareaza, total commander, winamp... és még sok más. Igyekszünk rendszeresen bővíteni az adatbázisunkat új szoftverekkel és programokkal. Amennyiben szeretnél az újdonságokról értesítést kapni iratkozz fel hírlevelünkre.
http://www.web-mixer.hu [ További részletek ]
SzamlazzKonnyen Számlázó program
PR: 4
SzamlazzKonnyen Számlázó program
SZKH Internetes Számlázó Program. A legkönnyebben használható és legbiztonságosabb számlázó rendszer
http://szamlazz.konnyen.hu [ További részletek ]
Egyedi vállalatirányítási rendszerek - ERP, ügyviteli szoftver
PR: 4
Egyedi vállalatirányítási rendszerek - ERP, ügyviteli szoftver
A Next Software Kft. egyedi megoldásokat kínál komplex, nehezen átlátható és kezelhető gazdasági folyamatok kezelésére. Cégre szabott vállalatirányítási rendszerek, ügyviteli szoftverek (főkönyvi, áruforgalmi, rendszer, számlázó szoftver, pénzügyi, társasházi, kötelezettség nyilvántartás), és az üzleti intelligencia csodafegyvere segítik Önt és cégét a mindennapos és visszatérő problémák egyszerű megoldásában. Számszerűsítse az átláthatatlant a Next Software csodafegyverével!
http://www.nextsoftware.hu [ További részletek ]
Infocentrum számlázó
PR: 4
Infocentrum számlázó
A leggyorsabban használható számlázó program. Számlázó program 4 változatban is elérhető, annak érdekében, hogy minél jobban alkalmazkodjon az Ön személyes igényeihez. Így nem szükséges megvásárolni egy bonyolult programot annak, akinek csak egy egyszerű számlázásra van szüksége. A változatok között könnyen lehet váltani, így a későbbiekben ha valami további funkció szükséges, akkor mindössze a programhoz tartozó kulcsot kell cserélni és máris használható egy másik változat. Azaz az adatok és minden beállítás megmarad, gyakorlatilag 1 perc alatt végrehajtható a váltás. A program használata így hosszútávon garantált. A kedvező ára és képességei (kiemelkedő ár/érték arány) miatt magánvállalkozóknak és kis-közepes cégeknek egyaránt hasznos segítőtársa lehet.
http://www.infocentrum.hu/szamlazo [ További részletek ]
netTeam-DMSone Zrt.
PR: 4
netTeam-DMSone Zrt.
Weboldalad bemutatása: A netTeam-DMSone Zrt. több mint 10 éves szakmai tapasztalattal kínál megoldásokat a vállalati szféra és önkormányzatok számára egyaránt. A hatékony dokumentumkezeléssel felgyorsulnak a munkafolyamatok, nő a hatékonyság és a profit. Kérjük látogasson el a weboldalunkra, ahol bővebb tájékoztatást kaphat a témával kapcsolatban.
http://www.dmsone.hu [ További részletek ]
Naturasoft számlázó programok, ügyviteli szoftverek
PR: 4
Naturasoft számlázó programok, ügyviteli szoftverek
A hatályos magyar jogszabályoknak megfelelő, mindenki számára egyszerűen és gyorsan kezelhető, megbízható ügyviteli programok kiváló minőségben, széleskörű igények alapján fejlesztve.
http://www.naturasoft.hu [ További részletek ]
Virtual Call Center
PR: 4
Virtual Call Center
A Virtual Call Center egy olyan hosztolt call center technológia, mely segítségével rugalmasan és könnyen növelheti call centere profitját. A Virtual Call Center mindenre kiterjedő rendszere megoldást kínál kimenő és inbound hívások kezelésére egyaránt. A Virtual Call Center szoftver alkalmas, mind telemarketing, piackutatás, telefonos értékesítés, közvéleménykutatás, mind pedig ügyfélszolgálati tevékenységek lebonyolítására. Külön kezelőfelületet biztosítunk mind a supervizornak, mind pedig az operátoroknak. egyszerű, biztos megoldást nyújtunk az új call centert indítók, és a már működő call centerek számára is. A szoftver kiválóan használható távmunkára is, mivel a supervizornak és az operátornak nem kell egy szobában lenni, hogy rugalmasan menjen a munka. A Virtual Call Center megoldás kiválóan alkalmas más programokkal való összekapcsolásra is.
http://www.virtual-call-center.hu [ További részletek ]
Gazdálkodási Napló Tápanyag-gazdálkodás Mezőgazdasági szoftverek
PR: 3
Gazdálkodási Napló Tápanyag-gazdálkodás Mezőgazdasági szoftverek
Gazdálkodási Napló Tápanyag-gazdálkodás Mezőgazdasági szoftverek Bogarasi Kft fejlesztésében. Üzemanyag elszámolás nyilvántartás, gázolaj jövedéki adó visszaigénylés segédszoftver. Díjmentesen letölthető szofverek kipróbálásra. tel.: 20/365-0903
http://www.bogarasikft.hu [ További részletek ]
AVG Internet Security
PR: 3
AVG Internet Security
Az AVG Internet Security a lehető legmagasabb szintű védelmet nyújtja a számítógépes vírusok, kémprogramok, hirdetési programok és más rosszindulatú programok, valamint a levélszemét ellen. A beépített, szabadalmaztatott Web védelmi modulnak köszönhetően az Interneten keresztül meglátogatott tartalmakat még az előtt ellenőrzi, mielőtt azok kárt tehetnének számítógépében. Ez a szoftver ideális megoldás lehet az otthoni felhasználók és kisebb irodák számára.
http://www.avg-internet-security.hu [ További részletek ]
AutoCAD, gépészeti tervezés, térinformatika, WITNESS - CAD+Inform Kft
PR: 3
AutoCAD, gépészeti tervezés, térinformatika, WITNESS - CAD+Inform Kft
Cégünk szoftver forgalmazással és oktatással foglalkozik. Az általunk forgalmazott szoftverek: WITNESS Process Simulation, WITNESS Optimizer, AutoCAD, AutoCAD Invetor, AutoCAD Mechanical, AutoCAD Map 3D,C+I közműtervező rendszer. Fő területek: Számítógépes tervezés, gépészet, Közműtervezés, úttervezés, Térképészeti, térinformatikai adatelőkészítés Folyamat szimuláció, optimalizálás
http://www.cadi.hu [ További részletek ]
Photoshop
PR: 3
Photoshop
Az Adobe Photoshop CS4 a világ vezető grafikai programja, több díjat is nyert, és méltán érdemelte ki a grafikusok elismerését. Ezt a szoftvert ajánljuk kiadványszerkesztőknek, grafikusoknak, amatőr vagy profi fotósoknak, műkedvelőknek, és mindenkinek, aki digitális képekkel dolgozik.
http://www.photoshop-online.hu [ További részletek ]
Ozeki NG SMS Gateway - SMS küldés tömegesen
PR: 3
Ozeki NG SMS Gateway - SMS küldés tömegesen
Ezen az oldalon SMS értesítéssel, SMS küldéssel, SMS fogadással kapcsolatos információkat találhatnak irodai felhasználók és vállalatok. Az Ozeki NG SMS Gateway Softver lehetővé teszi, hogy számítógépre kapcsolt GSM modem(ek) segítségével vagy interneten, IP SMSC kapcsolaton át tömegesen küldjünk vagy fogadjunk SMS-t. Kézzel vagy programból is küldhetünk SMS-t. Az Ozeki SMS programhoz csatlakozó intranetes felület segíti a kapcsolattartók csoportokba rendezését, a csoport alapú SMS küldést, az SMS üzenetek időzítését, ütemezését.
http://www.ozeki-sms-gateway.hu [ További részletek ]
Freewareoldal
PR: 3
Freewareoldal
Ingyenes szoftver, freeware programok letöltése egy helyen mindig a legfrissebb programokkal. Tölts le ingyenesen programokat a freewareoldalról.
http://www.freewareoldal.hu/ [ További részletek ]
p2mozisoft - az IT súgód
PR: 3
p2mozisoft - az IT súgód
Szoftverfejlesztés és tanácsadás, Teller kereskedelmi rendszer: A Teller szoftver jóval több, mint egy egyszerű számlázó és készletkezelő program, hiszen olyan funkciókkal bővítettük mint például a dokumentum kezelés, projekt kezelés, folyószámla kezelés, Hasitasi, a házikassza, Vonalkoder
http://www.p2mozisoft.hu [ További részletek ]
rose software kft
PR: 3
rose software kft
dobozos ügyviteli szoftverek kis és nagyvállalkozások számára; a számlázás, raktárkezelés, crm, gépjármű kezelés, részvénynyilvántartás, webshop területén
http://www.helix-software.com [ További részletek ]
würth phoenix kft
PR: 3
würth phoenix kft
A Würth Phoenix Kft 2001-ben alakult Magyarországon a nemzetközi Würth csoport tagjaként. Fő tevékenységünket a szoftverfejlesztés és értékesítés alkotja, melyhez biztos alapot nyújt a cég nemzetközi mivolta és hosszú évekre visszanyúló szakértelme. Két fő szoftvertermékünk a következő: 1.) Microsoft Dynamics AX - Vállalatirányítási rendszer (ERP) Integrált vállalatirányítási rendszer, mely megoldásul szolgál a közepes és nagyméretű vállalkozások mindennapos gondjaira a kereskedelem, a disztribúció, a raktározás, a logisztika, a termelés és a gyártás területén. Teljes mértékben testre szabható, rugalmasan alakítható a fellépő igények szerint, mindezt költséghatékonyan és egyszerűen a Würth Phoenix Kft-től. 2.) Nagios alapú IT monitoring: Würth Phoenix Neteye Olyan vállalatoknak ajánljuk, ahol az informatika, mint eszköz, kritikus fontosságú a vállalkozás működését tekintve. A Neteye segítségével kiküszöbölhetővé, felismerhetővé és pro-aktívan megelőzhetővé válnak az informatikai rendszerek meghibásodását okozó problémák. Nyílt forráskódú fejlesztésre épül - ez a Nagios -, mely lehetősé teszi a rendszer folyamatos bővíthetőségét, igények szerinti alakítását.
http://www.wuerth-phoenix.com/hu/ [ További részletek ]
InCash Számlázó program
PR: 3
InCash Számlázó program
Az InCash számlázó, készletnyilvántartó valamint vállalkozásirányító program több éve tartó folyamatos tervezés és fejlesztés eredménye. Jelenlegi termékkínálatunk az egyéni vállalkozóknak, szolgáltatást végző cégeknek, bolttulajdonosoknak, kis- és nagykereskedőknek egyaránt megfelelő megoldásokat kínál. Programjaink moduláris felépítésűek, ami lehetővé teszi, hogy Ön csak azokat a modulokat vásárolja meg, melyeket ténylegesen használ. Így minden vásárlónk a vállalkozásának leginkább megfelelő elektronikus rendszert tudja kiépíteni. A program használatával áttekinthetővé válhat ügymenete.
http://www.incash.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829