Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Free antivirus - Avira AntiVir
PR: 7
Free antivirus - Avira AntiVir
Download free antivirus protection - Avira AntiVir Personal official website. - Ingyenes verzióval is rendelkező professzionális vírusirtó szoftver, mely teljeskörű védelemet kínáló szoftvert is kínál: MailGuard, WebGuard, Firewall.
http://www.free-av.com/ [ További részletek ]
Avira
PR: 7
Avira
Az avira fizetős változata: Avira AntiVir Premium - Avira Premium Security Suite - Avira AntiVir Professional - Az avira oldala négy nyelven olvasható: Angol, Német, Spanyol és olasz nyelven. - Internetes webcím: www.avira.com
http://www.avira.com/en/pages/index.php [ További részletek ]
AVG Free - Download Free Antivirus and Antispyware
PR: 7
AVG Free - Download Free Antivirus and Antispyware
Az ingyenes változat weboldala. - * Award-winning antivirus and antispyware * Real-time safe internet surfing and searching * Quality proven by 80 million of users * Easy to download, install and use * Protection against viruses and spyware * Compatible with Windows 7, Windows Vista and Windows XP
http://free.avg.com/ [ További részletek ]
NOD32 Antivirus System
PR: 7
NOD32 Antivirus System
ESET Smart Security 4 - ESET Smart Security adds a firewall and antispam technology to ESET NOD32 Antivirus, protecting your family from Internet threats while blocking annoying junk email. ESET Smart Security 4 sports an easier to use firewall and delivers smarter antispam for Outlook, Outlook Express, Thunderbird and other popular mail clients. * ESET NOD32 Antivirus 4 - The fastest, most effective technology available to protect you from viruses and spyware without slowing you down while you work or play. ESET NOD32 Antivirus 4 ThreatSense scanner is even smarter and faster, while adding removable media security, new diagnostic and recovery tools, and more advanced heuristics.
http://www.eset.com/ [ További részletek ]
AVG Antivírus, 80 millió ügyfél nem tévedhet
PR: 6
AVG Antivírus, 80 millió ügyfél nem tévedhet
Az AVG vírusirtó kereskedelmi változatát több mint 70 millió ügyfél használja. Az AVG vírusirtó ingyenes változata otthon, időkorlát nélkül használható. - Megjelent az AVG 8.5 termékcsalád: A legújabb AVG 8.5 vírusirtó megjelenése áttörést jelent a biztonsági termékek piacán. Ez az első olyan vírusirtó termék, amely már olyan mesterséges intelligencia alapú, önmagát fejleszteni képes összetevőket is tartalmaz, amelyek esetében már nincs szükség a napi frissítésre sem. A vírusirtó új AVG Identity Protection összetevője megosztja tapasztalatait a többi felhasználóval gépére telepített víruskeresőkkel is, így az Ön vírusirtója által összegyűjtött információk akkor sem vesznek el, ha Ön újratelepíti a gépét. Ez a korszakalkotó megoldás nem csak az AVG felhasználók számára érhető el, hanem más versenytárs vírusirtó gyártók programjai mellé is telepíthető és megvédi Önt az új kockázatok jelentette veszélyektől, még rendszeres frissítés nélkül is.
http://www.avg.hu/ [ További részletek ]
NOD32 antivírus - Gyors, megbízható vírusirtó program
PR: 6
NOD32 antivírus - Gyors, megbízható vírusirtó program
A NOD32 antivírus számos vírusirtó teszt győztese, az év vírusirtó programja. A letöltés menüpontból ingyen letölthető a vírusirtó ingyenes próbaváltozata. - A NOD32 antivírus rendszer kitűnő megoldást jelent a számítógépes rendszerek megóvására. A vírusirtó gyors és hatékony védelmet nyújt nem csupán a vírusokkal, de a kémprogramokkal, rootkitekkel, a kéretlen reklámprogramokkal, valamint az interneten terjedő más kórokozókkal szemben is, miközben a felhasználó számára szinte észrevétlenül működik. A NOD32 antivírus termékek közös keresőmotorja más vírusirtó rendszerekkel szemben egyedülálló proaktív védelmi rendszerével a legújabb támadások ellen is hatékony védelmet nyújt, miközben a felhasználókat nem zavarja téves riasztásokkal. A NOD32 gyors és pontos vírusirtó: megbízható védelmet nyújt úgy, hogy közben nem lassítja számítógépet.
http://www.eset.hu/ [ További részletek ]
Kaspersky Anti-Vírus
PR: 5
Kaspersky Anti-Vírus
Otthoni felhasználóknak: A Kaspersky Internet Security 2009 teljeskörű védelmet biztosít a számítógép számára. Az anti-vírus motoron kívül beépített személyes tűzfalat, spam szűrőt, adathalászat elleni védelmet és szülői felügyelet modult is tartalmaz. Üzleti megoldások: A Kaspersky Open Space Security termékcsalád a mobil eszközöktől a szerverekig minden hálózati végpontot lefedő vírusvédelmet kínál, amelynek részeként a bejövő és kimenő adatforgalom teljes körű vírusellenőrzésre kerül, beleértve ebbe a levelezést és a webhasználatot is.
http://www.kaspersky.hu/ [ További részletek ]
Symantec - AntiVirus, Anti-Spyware, Endpoint Security
PR: 5
Symantec - AntiVirus, Anti-Spyware, Endpoint Security
A Symantec segítséget nyújt az ügyfelek és vállalatok számára információ-vezérelt világuk védelmének biztosításában és kezelésében. Szoftvereink és szolgáltatásaink minden eddiginél több ponton és több kockázat ellen, átfogóbb módon és hatékonyabban nyújtanak védelmet, így biztonságot nyújtanak, bárhol is használják vagy tárolják az adatokat.
http://www.symantec.com/hu/hu/index.jsp [ További részletek ]
Panda Security
PR: 5
Panda Security
Védelem vírusok, rootkitek, kémprogramok, hekkerek, online csalás, személyes adatok lopása és egyéb internetről érkező fenyegetés ellen. Otthoni és vállalati felhasználóknak egyaránt kínál megoldást a Panda Security.
http://www.pandasecurity.com/hungary/ [ További részletek ]
F-secure.hu
PR: 4
F-secure.hu
Az online világ leggyorsabb védelme - Megjelent az F-Secure Internet Security 2009, amely gyorsabb keresét, vírusmentesítést és rövidebb boot időt kínál a 2008-as változathoz képest. Továbbá az F-Secure a világon egyedülállóan egy olyan vírusvédelmi hálózatot hozott létre, amely képes 60 másodpercen belül reagálni az interneten felbukkanó új kártevőkre.
http://www.f-secure.hu/ [ További részletek ]
Panda Antivirus - vírusvédelmi szoftver - ingyenes demo letöltés
PR: 3
Panda Antivirus - vírusvédelmi szoftver - ingyenes demo letöltés
Látogasd meg a Panda Security vírusvédelmi termékek weboldalát,ahol számos hasznos információ mellett lehetőséged van letölteni az ingyenes ill. demó vírusirtókat, tesztelni a Panda Antivirus megoldásait, ill. megvásárolni bármelyik Panda Security terméket. Honlapunkon folyamatos antivirus akciókkal, nonprofit ill. oktatási kedvezményekkel várunk. Panda Security megoldások a panda-online.hu oldalon. Panda szoftverek teljes választéka, ingyenes Panda vírusirtó letöltés. Ingyenes megoldás: Panda Cloud Antivirus. Otthoni megoldások: Antivirus Pro 2010, Internet Security 2010, Global Protection 2010. Vállalati megoldások: Security for Business, Security for Business with Exchange, Security for Enterprise, Gatedefender.
http://www.panda-online.hu [ További részletek ]
Nod32 Antivirus - vírusvédelmi szoftver - ingyenes demo letöltés
PR: 3
Nod32 Antivirus - vírusvédelmi szoftver - ingyenes demo letöltés
Töltse le és használja Európa egyik leggyorsabb Antivirusát. Ismerkedjen meg a Nod32 Antivirus illetve Smart Security megoldásokkal. A NOD32 Antivirus hatékony vírusvédelemmel és kémprogramvédelemmel, míg az Eset Smart Security a vírusvédelem és kémprogramvédelem mellett tűzfalvédelemmel és levélszemétvédelemmel kiegészítve óvja meg PC-jét a betolakodóktól. NOD32 antivirus és Smart Security biztonsági megoldások otthoni és vállalati számítógépek számára. A NOD32 antivírus rendszer kitűnő megoldást jelent a számítógépes rendszerek megóvására. A vírusirtó gyors és hatékony védelmet nyújt nem csupán a vírusokkal, de a kémprogramokkal, rootkitekkel, a kéretlen reklámlevelekkel, valamint az interneten terjedő más kórokozókkal szemben is, miközben a felhasználó számára szinte észrevétlenül működik. Töltse le ingyenes nod32 antivirus demonkat weboldalunkról.
http://www.nod32-antivirus.hu [ További részletek ]
McAfee - Számítógépes vírusvédelmi és internetbiztonsági szoftver
N/A
McAfee - Számítógépes vírusvédelmi és internetbiztonsági szoftver
Ingyenes próbaverziós szoftver - A McAfee piacvezető biztonsági szoftvereinek ezen próbaverziói a normál verziók valamennyi funkcióját tartalmazzák. * McAfee Total Protection - A McAfee Total Protection olyan egyszerűen használható, minden igényt kielégítő biztonsági eszköz, amely ideális mindazoknak, akik idejük java részét az interneten töltik kutatással, kommunikálással, vásárlással, kereskedéssel vagy szórakoztató tartalmak megtekintésével. Tartalmazza a díjnyertes McAfee SiteAdvisor® Plus internetbiztonsági eszközt, amely blokkolja a veszélyes webhelyeket.
http://hu.mcafee.com/root/downloads.asp?id=freeTrials [ További részletek ]
TrustPort Antivirus (Hungary)
N/A
TrustPort Antivirus (Hungary)
A TrustPort Antivirus termékek 2011. július óta magyar nyelven is elérhetőek a felhasználók számára. Töltsd le és próbáld ki, miért is végeznek rendre első helyen a nagy vírusteszteken a TrustPort termékei!
http://trustporthungary.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829