Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Duguláselhárítás, javítás és karbantartás
PR: 3
Duguláselhárítás, javítás és karbantartás
Szolgáltatás a lakosság részére, duguláselhárítás géppel bontás nélkül,tisztán és szakszerüen, vigyázva értékeire, javítási és karbantartási munkák, minden amit más nem vállal el, de önnek fontos!!!!
http://www.dugulas-haritas.hu [ További részletek ]
Vízszerelés-Gyorsszolgálat
PR: 3
Vízszerelés-Gyorsszolgálat
Vízszerelés, Duguláselhárítás, Gyorsszolgálat. Kamerás csatornavizsgálat, műszeres csőtörés keresés. Csőtörések javítása, s.t.b. Hétvégén is.
http://www.vizvezetek-szereles.hu [ További részletek ]
Duguláselhárítás hihetetlen áron!
PR: 3
Duguláselhárítás hihetetlen áron!
Sokan nincsenek felkészülve olyan váratlan eseményre, melyet például egy zsíros lerakódás okozhat. Nem is lehet felkészülve erre senki, mert a dugulás kialakulása hirtelen jön, sok esetben semmilyen előjelét nem mutatja a folyamat. Ilyen esetekben jön jól a szakszerű segítség, melynek az elérhetőségeit megtalálja az oldalunkon. Válassza a szakszerű duguláselhárítás folyamatot.
http://www.elharitasdugulas.hu [ További részletek ]
Duguláselháritás, csatornatisztitás, Csatornakamerázás Bauvir Kft
PR: 2
Duguláselháritás, csatornatisztitás, Csatornakamerázás Bauvir Kft
Duguláselháritó szolgálat, wc dugulás,csatornatisztitás, lefolyótisztitás éjjel-nappal, bármikor rendelkezésre állunk, mobil gép park, megbízható műszerek és szakképzett kollegák. Több típusú elhárításra is fel vagyunk szerelve * spirálos géppark - csőgörény * nagynyomású gépek - woma * vákumos technika * lakossági mosató gépek - sterimó Miden munkára 100% garanciát vállalunk! Nincs lehetetlen a duguláselhárításban nonstop
http://www.dugulas-elharitas-nonstop.hu/ [ További részletek ]
Duguláselhárítás még ma
PR: 2
Duguláselhárítás még ma
Családi házak lakások, társasházak, gépi duguláselhárítása, kültéri beltéri dugulás elhárítás duguláselhárító gyors szolgálat, Budapesten és vonzáskörzetében.
http://www.wc-mosdo-dugulaselharitas.hu [ További részletek ]
Duguláselhárítás Budapesten és környékén
PR: 2
Duguláselhárítás Budapesten és környékén
Budapesten és környékén lakók figyelmébe: cégünk profi duguláselhárítást vállal. Gyors kiszállással a hét minden napján éjjel nappal hívhat minket. Vállaljuk WC.-k, mosdók, fürdoszobák és zuhanyzók dugulásának elhárítását mosogató lefolyó rendszerek, tisztítását kedvezményes áron. Apróbb problémákra is megoldást talál honlapunkon.
http://dugulas-elharitas.com [ További részletek ]
Dugulás elhárítás éjjel-nappal!
PR: 1
Dugulás elhárítás éjjel-nappal!
Duguláselhárítás, csatorna tisztítás, lefolyó tisztítás, csatorna rendszerek tisztítása, javítása, cseréje, padlóösszefolyók, konyhai mosogatók, mosdók, zuhanyzók, fővezetékek, esővíz gyűjtők és mindennemű dugulások megszüntetése. Azonnali hibaelhárítás. Éjjel-nappal, kiszállási díj nélkül, garanciával, szakszerűen, falbontás nélkül, a legkorszerűbb gépekkel, Budapest összes kerületében és Budapest 50 km-es körzetében!!!
http://www.dugulaselharitas-expressz.hu/ [ További részletek ]
Dugulás elhárítás
PR: 1
Dugulás elhárítás
Duguláselhárítás szakértő módon? A dugulaselharitas1.net segítségével ez egyszerűen megoldható. Kedvező árak és gyors duguláselhárítás Budapest kerületeiben és egész Pest megyében. Ha fontos Önnek a garancia és számos kedvezmény, válassza oldalunkat.
http://www.dugulaselharitas1.net/ [ További részletek ]
Duguláselhárítás azonnal - csőtisztítás, kamerás csővizsgálat
PR: 1
Duguláselhárítás azonnal - csőtisztítás, kamerás csővizsgálat
Az Ön otthonában vagy munkahelyén eldugult a lefolyó a WC, a mosdó, esetleg nem folyik le a víz a fürdőkádban? Forduljon hozzánk bizalommal! Duguláselhárítás Budapest és környékén (Pest megyében, Fejér megyében) azonnali kiszállással! Duguláselhárítás hétvégén és ünnepnapokon is! Nem csak a dugulást szüntetjük meg, hanem a visszatérő dugulások okát is! Főbb szolgáltásaink: Duguláselhárítás - Rothenberger R60, Rothenberger R600 csatornatisztító géppel. Csatornatisztítás - Magasnyomású (220bar) woma berendezéssel. Csővezetékek és kábelek felkutatása - C.Scope Cable Avoidance Tool XD cső és kábelkereső berendezéssel. Kamerás cső és csatornavizsgálat - G.drexl egyedi továbbfejlesztésű csővizsgáló kamerával. Nyomvonalkeresés, nyomvonal meghatározás föld és falbontás nélkül! C. Scope Cable Avoidance Tool XD cső és kábelkereső, nyomvonal meghatározó berendezéssel. Pincei vizek eltávolítása: nagyteljesítményű Honda szivattyúval (2300liter/perc) Csatornatisztító gép szerviz: Vállajuk rövid határidővel: Rothenberger, Ridgid csatornatisztító gépek szervizelését, karbantartását felújítását garanciával. Fertőtlenítés és szagmentesítés: Különböző BIO anyagok alkalmazásával megszüntetjük a levegőben felhalmozódó kellemetlen szagokat. Csatornaszag, bűz a lakásban: manapság egyre több helyen panaszkodnak, hogy bár új lakásba költöztek és mégis mikor hazamennek csatorna szag, elviselhetetlen bűz csapja meg az orrukat. A kellemes otthon légköre egy kellemetlen birodalommá válik, ahol nem szívesen időzünk. Betonfúrás, vasbetonfúrás gyémánt technológiával: vetonfúró és vasbetonfúró gépünk rezgésmentesen gyorsan és pontosan egyenletes, sima belső falú lyukat képes fúrni bármilyen keménységű tégla, mészkő, vasbeton falba vagy födém szerkezetbe. Mosdó, zuhanyzó, konyhai lefolyó fürdőszoba szennyvíz rendszereinek duguláselhárítása, csatornatisztítása, kamerás csővizsgálat.
http://www.dugulaselharitas-azonnal.hu [ További részletek ]
duguláselhárítás!
PR: 0
duguláselhárítás!
Vállalkozásunk munkatársai 20 éves tapasztalatal bírnak, ez idő alatt a dugulás minden formáját megtapasztalták már, és elsajátították a folyamat legjobb módszereit. Munkatársaink a legfejlettebb technológiákat alkalmazzák. Több éves tapasztalatunk alapján az elvégzett munkánkra garanciát vállalunk. 0-24ig elérhet minket. Igény szerint általában két órán belül vállaljuk a probléma megoldását! A duguláselhárítást mindig nagy körültekintéssel végezzük. Hívjon minket a hét minden napján, éjjel-nappal. Gyors és szakszerű segítség olcsón. A duguláselhárítás szolgáltatást a fővárosban és 50 km-es vonzáskörzetében veheti igénybe.
http://dugulaselharitas024.hu [ További részletek ]
Dugulás megszüntetés Budapesten
PR: 0
Dugulás megszüntetés Budapesten
Eldugult a lefolyója? A dugulás kellemetlen következményekkel járhat, ezért ajánlott a szakember hívás minél hamarabb! A dugulás ugyanis keletkezhet olyan helyen is, ahol az elhárítás folyamata bonyolultabb. Érdemes először felmérni, hogy hol is keletkezett a probléma. Gépeinknek köszönhetően ez a folyamat egyszerű, és a minőség is megbízhatóbb. Hívjon minket bizalommal és a dugulás megszüntetése 100%-os!
http://www.dugulaselharitasugyelet.hu/ [ További részletek ]
Duguláselhárítás Budapesten-Szeredai László
N/A
Duguláselhárítás Budapesten-Szeredai László
Duguláselhárítás Budapesten non-stop hívható. Gépi lefolyótisztítás és duguláselhárítás bontás nélkül.
http://dugulaselharitas-nonstop.hu [ További részletek ]
Duguláselhárítás olcsón
N/A
Duguláselhárítás olcsón
Duguláselhárítás olcsón, egyedülálló konstrukcióban és modern eszköz állománnyal már évek óta sikeresen. Kedvező árak, nagy szakértelem és kiemelt garancia? Ha ezekre van szüksége, akkor oldalunk a legjobb duguláselhárítási megoldás
http://www.dugulaselharitasolcson.net/ [ További részletek ]
Angyal duguláselhárítás-csatornázás Budapest, Pest megye 0-24
N/A
Angyal duguláselhárítás-csatornázás Budapest, Pest megye 0-24
Angyali Segítség Gyorsszolgálat Duguláselhárítás tisztán, gyorsan, garanciával, ingyenes kiszállással Budapesten és pest megyében. Vízszerelés precízen, éjjel-nappal, ingyenes kiszállásal Budapesten és Pest megyében. Ingyenes, 1-2 órán belüli kiszállás Budapesten és Pest megyében éjjel-nappal. Duguláselhárítás profi gépekkel, falbontás nélkül, tisztán. Akna takarítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás, csatornázás, csőrepedés javítás, csőtörés javítás. Vízvezeték szerelés: ázás megszüntetése, téli ürítőcsap cseréje, mosdó-wc csere. KISS IMRE:0620-610-76-44 Hívjon bizalommal!
http://www.dugulas-viz-villany.com/dugulas.html [ További részletek ]
Duguláselhárítás Budapesten fix áron 2 órán belül
N/A
Duguláselhárítás Budapesten fix áron 2 órán belül
Duguláselhárítás Budapesten! Amennyiben WC dugulás alakul ki otthonában, segítünk a lefolyó tisztításában, a illetve csatorna tisztításban. Ha szükséges csatornavizsgálattal ellenőrizni tudjuk azokat a problémákat, amelyek csőtöréshez vezethetnek. Elsődleges szempont a falbontás nélküli gyors megoldás a dugulás megszüntetésére úgy, hogy az ne alakulhasson ki újra.
http://www.dugulas-elharitas.org [ További részletek ]
Dugulás Elhárítás Érd
N/A
Dugulás Elhárítás Érd
Duguláselhárítás. Minden egy meggondolatlan aktussal indul: belepottyantunk valamit, amit nem szabadott volna és már benne is vagyunk nyakig! Mit csináljunk, hogyha megtörtént a probléma? A duguláselhárítás házilag is működik - egy bizonyos méretig. Próbáljuk meg a duguláselhárítás házilag legjobban bevált eszközét: a tisztítást. Kapjuk szét a szifont - ha van (példa okáért: mosogató - duguláselhárítás) - és pucoljuk ki. Amennyiben ez sem oldja meg a bajt, próbálkozzunk meleg vízzel és/vagy a áruházakban kapható dugulás oldó szerekkel mint például a hirdetésekből jól ismert Mr.Musclehöz hasonló szerekkel. Számos esetben viszont meg se próbáljuk a duguláselhárítást házilag. Ezekben az esetekben, mint a vécé duguláselhárítása során a barkács és ezermester megoldásokkal akár nagyságrendekkel nagyobb veszteséget csinálhatunk, mint hasznot. A duguláselhárítás bármennyire nem akarjuk elhinni: szakma. Javasoljuk a sokszor bajt hozó "duguláselhárítás házilag" helyett profi duguláselhárítással foglalkozó vállalkozó kihívását, aki remélhetőleg nem töri el az eszközöket és gyorsabban koszmentesebb és hosszabban tartó munkát végez házában.
http://www.xn--dugulselhrts-gbbec4q.eu [ További részletek ]
Duguláselhárítás 24h
N/A
Duguláselhárítás 24h
Duguláselhárítás, kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás falbontás nélkül! Amennyiben ön megbízik 20 éves tapasztalatomban, gyorsaságomban, megbízhatóságomban és legmodernebb szerszámaimban, akkor kérem nézze át a honlapomat és gépparkomat. Szolgáltatásainkat Budapesten, Pest megyében, Fejér megyében és Nógrád megyében végezzük. Csúcs kategóriás duguláselhárító gépeinkkel az önök kényelmére törekszünk.
http://www.dugulaselharitas-24h.hu [ További részletek ]
nonstop - duguláselhárítás
N/A
nonstop - duguláselhárítás
Duguláselhárítás Budapesten, Érden és térségében. Éjjel nappal állunk rendelkezésére, gyors, ingyenes kiszállást biztosítva önnek. Munkatársaink a hét minden napján dolgoznak, ünnepnapokon is. Kedvező, előre egyeztetett árakat, megbízható, kiváló szakembereket és precizitást nyújtunk önnek. Munkáinkra garanciát vállalunk. Hívjon bizalommal! 06/30-255-6828
http://nonstop-dugulaselharitas.hu/ [ További részletek ]
Duguláselhárítás Budapesten olcsón
N/A
Duguláselhárítás Budapesten olcsón
Duguláselhárítás Budapesten olcsón,a legnagyobb gondossággal. Ha Önnek nem csak az ár, de a garancia, a gyorsaság is fontos, akkor ne habozzon és oldalunkra látogatva keresse elérhetőségeink egyikét.
http://budapest.dugulaselharitasolcson.net/ [ További részletek ]
Duguláselhárítás Budapest - kiszállási díj nélkül
N/A
Duguláselhárítás Budapest - kiszállási díj nélkül
Gondolta volna, hogyha dugulás van egy lakásban Budapest környékén, a legritkább esetben akad dolgunk a WC-vel? A leggyakoribb a mosogató és a fürdőkád és mosdó környékén jelentkező probléma. Ha házilag nem sikerül a duguláselhárítás, hívjon szakembert. A duguláselhárítás Budapest területén nálunk éjjel-nappal lehetséges kiszállási díj és felár nélkül.
http://www.dugulaselharitasbudapest.eu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829