Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Légirégészet Magyarországon
PR: 5
Légirégészet Magyarországon
Napjaink régészetében - a digitális technika fejlődésének köszönhetően - egyre nagyobb szerepet kap a légifotózás. A lelőhelyekről különböző évszakokban készített légifotók sok esetben felfedik a föld alatt rejlő régészeti jelenségeket - árkokat, falakat, gödröket, mivel a növényzet eltérő módon fejlődik a bolygatatlan, illetve a bolygatott vagy mesterségesen alakított talajok esetében - így kirajzolja a régi korokban emberkéz által alkotott műtárgyakat - tehát magukat a régészeti objektumokat.
http://legiregeszet.com [ További részletek ]
Online fotókidolgozás
PR: 5
Online fotókidolgozás
Digitális fotókidolgozás és fotókönyv készítés, ajándéktárgyak. Állandó akciók!Szolgáltatásunkra jellemző hogy képzett laboránsaink készítik a legnagyobb odafigyeléssel, a lehető legjobb minőségben, a legmodernebb technológiákkal. Az előhívott képek egyedülálló minőségét a DKS 1770 digitális fotólabor garantálja, amely a világ egyik legrangosabb fotós világkiállításán, az orlandói PMA-n elnyerte a - legjobb képminőség DIMA díját...
http://fotobomba.hu [ További részletek ]
Minőségi légifotó adatbázis és légifelvételek Magyarországról
PR: 3
Minőségi légifotó adatbázis és légifelvételek Magyarországról
Magyarország professzionális légifotó adatbázisa. 14.000 művészi légifelvétel hazánk életéről, településeiről, természeti kincseiről. Nézzen be hozzánk, több órányi látnivalót talál nálunk! Ha érdekel a légifotózás, próbáld ki velünk.
http://www.legifotok.hu/ [ További részletek ]
Saját fotóból vakrámára feszített vászonkép készítése
PR: 3
Saját fotóból vakrámára feszített vászonkép készítése
Saját fotóból vakrámára feszített vászonkép készítése online rendeléssel. Rendeljen vászonképet saját fotójából! Töltse fel a fotóját itt, vászonképe úgy készül el, ahogy szeretné. Az ország egyik művészi nyomtatásban vezető cégeként szaktudásunkkal, tapasztalatunkkal és technikai hátterünkkel biztosítjuk, hogy a vászonkép minőségével elégedett lesz. Digitális felvételéből látványos vászonképet készítünk. 4 egyszerű lépésben készítse elő munkánkat. Megrendelését a nyomtatás előtt ellenőrizzük és visszaigazoljuk. Az elkészült képet minőségi ékelt vakrámára feszítve, akasztóval ellátva adjuk át Önnek, hogy a kiválasztott helyre felakaszthassa. Számos kortárs képzőművész, grafikus, fotográfus számára készítünk művészi nyomatokat, melyek tanúsított műtárgyként kiállításokra, galériákba, vagy gyűjtőkhöz kerülnek. Ezen az oldalon keresztül az Ön számára is ugyanazt a szolgáltatást és minőséget biztosítjuk, mikor fényképéből feszített vászonképet nyomtatunk.
http://www.fotovaszonra.hu/ [ További részletek ]
Ingyenfotózás - Modellfotózás
PR: 3
Ingyenfotózás - Modellfotózás
Nem tudod, merre indulj a modellszakmában? Vagy csak szeretnéd kipróbálni milyen, ha profi kép készül Rólad? Most itt egy csapat, aki vállalja annak a felelösségét, hogy Te csak akkor fizess, ha elégedett vagy!
http://www.ingyenfotozas.hu/ [ További részletek ]
Esküvő- és rendezvényfotó
PR: 3
Esküvő- és rendezvényfotó
Esküvők, céges és magánrendezvények fotózása, tekintse meg webes galériáinkat és válasszon önnek megfelelő szolgáltatást.
http://colorlab.hu/ [ További részletek ]
Esküvői fotózás
PR: 3
Esküvői fotózás
Emlékezetes képeket készítek az ifjú párról. Fotózok a polgári esküvőn. Megörökítem a templomi esküvő minden pillanatát. Maradandó fotókat készítek a vacsoráról, lakodalomról. Mi lesz az esküvői fotók sorsa, miért kell fotókat készíttetni? 10 év múlva: " Az életben is ilyen jól néztünk ki, mint a fotókon?" 20 év múlva: " De jó hogy a rokonokról is készültek képek! Itt még élt a nagyi is!" 30 év múlva: " Igen lányom, akkor ilyen volt a menyasszonyi ruha! " 40 év múlva: " Drága unokám, nekünk még volt esküvőnk, meg is mutatom a fotókat róla!" 100 év múlva: " Ők voltak a dédik, milyen fura ruhában jártak! Jó hogy hívtak esküvői fotóst!" Nem rajtam múlik, hogy a fenti mondatok elhangozzanak:)
http://bodai.hu/ [ További részletek ]
Fotozsurnaliszta esküvői fotós
PR: 3
Fotozsurnaliszta esküvői fotós
Esküvői fotózás a nagy napotokon akár az előkészületektől a lakodalom végéig! Kreatív esküvői portrésorozat, érzelmes pillanatképek, online galériák, zenés slideshow...
http://illesdaniel.hu [ További részletek ]
Fotókönyv Áruház
PR: 3
Fotókönyv Áruház
Telepítés nélkül használható szerkesztő programunk segítségével percek alatt megtervezheti saját fotókönyvét. A képek elrendezése, pozíciója szabadon választható, sőt akár feliratokat is készíthet. Kifinomult kötészeti eljárásunk révén a fotókönyv lapjai rendkívül precízen illeszkednek egymáshoz, s 180 fokban szétnyithatók, ezáltal a kétoldalas képek törésvonal nélkül élvezhetők.
http://www.fotokonyv-aruhaz.hu/ [ További részletek ]
Esküvői fotózás, esküvői fotós
PR: 3
Esküvői fotózás, esküvői fotós
Esküvői fotósként arra törekszem, hogy a szertartások, a kreatív fotózás, a lakodalom fényképezése során olyan képeket készítsek, amelyek évtizedek múltán is felidézik az esküvő hangulatát, az érzéseket, melyeket éreztél párod iránt. Nézd meg a weblapomat, az elmúlt év fotóiból összeállított slideshowt, a közel száz esküvőn készült minigalériát, amit minden általam fotózott pár kap, és ha úgy gondolod Te is meg lennél elégedve hasonló stílusú, hangulatú fotókkal, bízd rám közös életetek kezdetének- az esküvőtöknek fotózását.
http://eskuvoifoto.lapunk.hu [ További részletek ]
Babafotózás, gyerekfotózás - BabyZoom Gyerekfotoda
PR: 3
Babafotózás, gyerekfotózás - BabyZoom Gyerekfotoda
Babafotózás, gyerekfotózás, mosoly album, fotókönyv készítés, Tekintsd meg referenciáinkat! Fényképes ajándéktárgyak, fotózás óvodákban, gyerekrendezvényeken!
http://www.babyzoom.hu [ További részletek ]
Az Esküvői Fotós | The Wedding Photographer - Esküvői és portréfotózás
PR: 3
Az Esküvői Fotós | The Wedding Photographer - Esküvői és portréfotózás
A The Wedding Photographer - Az Esküvői fotós egy portré és esküvői fotózásra szakosodott fotóstúdió Budapest belvárosában. Fotózsurnaliszta stílusban, de műfaji kötöttségek nélkül fotózunk a művészi portréktól a turista pillanatképekig a hangulat, a helyszínek és a résztvevő személyiségek fényében. Romantikus alkat vagyok, én is hamarosan elveszem a kedvesem, úgyhogy pontosan tudom, miféle esküvői fotókra vágytok. Legyen grandiózus, mégis személyes. Legyen minden részlet látható. Az érzelmek sugározzanak az esküvőtök képeiből, az igazi történetet akarjátok látni, nem egy pózolt verziót. Eredetiség, romantika, izgalom, feloldozás – ezek is kellenek majd a fotókba. A portfóliómban találod a korábbi esküvői fotóimat, a blogomban pedig az idei esküvői fotókba nézhetsz bele, szerintem egyezni fog az ízlésünk. Az esküvőfotózás joggal egy külön műfaj; a sportfotós gyorsaságára, a természetfotós kompozícióira, a reklámfotós ötleteire, a portréfotós érzelemvilágára van szükség, hogy a nap minden helyszínét és résztvevőjét a maga teljességében tudjam megörökíteni. Amikor nem esküvőt fotózok, az ELLE, La Femme, Piac & Profit és sok más magazinnak készítek divat, portré, utazás sorozatokat, vagy CD borítón agyalok egy R-GO, Nox, Hooligans nagylemezhez. Szentpéterváron születtem, Magyarországon tanultam, Amerikában képeztem magam tovább, majd 7 évig vezettem Argentinában fotóstúdiómat. Volt szerencsém perui utcagyerekektől a neves művészekig kontinenseken és kultúrákon keresztül megtanulni, hogyan találjam meg a személyiséget a bőrmaszk mögött. Az esküvődön mindez a tapasztalat ott lesz velem, hogy mint fotós távolról észrevétlenül dolgozzak, mint ember viszont ott lehessek a esküvőtök fotóiban.
http://www.theweddingphotographer.hu [ További részletek ]
Erotikus fotózás luxusvillában
PR: 3
Erotikus fotózás luxusvillában
Unod már a hagyományos fehér/fekete hátteres műtermi erotikus képeket? Valami újra vágysz? Ajánljuk neked az M-Média System Fotó Stúdió erotikus fotózás luxusvillában szolgáltatását, melyet maximális diszkrécióval, illetve elérhető áron kínálunk ügyfeleink számára.
http://www.eskuvoivideokeszites.hu/pid9/Erotikus-fotozas [ További részletek ]
Ingatlanfoto, sík-panoráma külső belső épület fotók készítése.
PR: 3
Ingatlanfoto, sík-panoráma külső belső épület fotók készítése.
Eladó, kiadó ingatlanok fotózása sík-panoráma felvételekkel. Épületek külső és belső terének fényképezése. Lakás, iroda, műhely és egyéb munkahelyek fotózása hirdetésekhez, weboldalakhoz.
http://www.fotofenykep.hu/ [ További részletek ]
Elkapott pillanatok - Babafotózás, kismama fotózás
PR: 3
Elkapott pillanatok - Babafotózás, kismama fotózás
Igényes és egyedi fényképek a kismamáról, a babáról és az egész családról! Szeretnéd megörökíteni családod legszebb pillanatait? A nagy pocakot, a piciny lábakat, az első nevetést? Hívj bizalommal! Profi felszerelésem és fotós képzettségem mellett anyai ismereteim is segítenek a szebbnél szebb fotók elkészítésében. Pihe-puha kellékeimmel és ötleteimmel mindig azon vagyok, hogy egyedi és különleges képek készüljenek a babákról. Látogass el oldalamra, ahol megtekintheted elkészült képeimet és tippeket olvashatsz a babafotózásról és a kismama fotózásról. Kismama fotózás, családi fotózás baba- és gyermekfotózás - www.elkapottpillanatok.hu
http://www.elkapottpillanatok.hu/ [ További részletek ]
Fényképezés, fotózás - Kincses Fotó Zalaegerszeg
PR: 3
Fényképezés, fotózás - Kincses Fotó Zalaegerszeg
Fotózás, fényképek, Kincses Fotó Zalaegerszeg. Legyen az esküvők és más rendezvények fotózása, gyermekfotózás, kismamafotózás, portfólió, aktfotó, portré, tablókép, tabló készítése, divat- és reklámfotózás, képkidolgozás, nyomtatás, fotókönyvek, naptárak, képeslapok, plakátok, fényképes ajándéktárgyak elkészítése, képjavítás, retusálás, adatmentés, videófelvételek archiválása, a fényképezéshez a fényképekhez kapcsolódó felszerelések, kiegészítők forgalmazása, árusítása, vagy szaktanácsadás.
http://www.kincsesfoto.hu/ [ További részletek ]
Timizozi T és SZ Fotó Bt.
PR: 2
Timizozi T és SZ Fotó Bt.
Fotós munkákkal foglalkozó cég. Főként családi rendezvények, iskolai-óvodai csoport és egyéni képek készítése. Egyedileg kidolgozott képkeretezés, saját fotósnaptár és névjegykészítés. Analóg és digitális képkidolgozás.Törzsvásárlói kedvezmények már ötezer forintos képkidolgozástól.
http://timizozi.hupont.hu/ [ További részletek ]
Komka Péter fotóriporter
PR: 2
Komka Péter fotóriporter
Esküvői fotók, rendezvények, események fotózása, fotóriportok, alkalmazott fotográfia, szállodai és épületfotók. Munkáimat teljes erőbedobással végzem, igyekszem -megrendelőim igényét saját lehetőségeimmel ötvözve- maximális eredményt elérni.
http://www.komka.hu/ [ További részletek ]
Rendezvény fotózás
PR: 2
Rendezvény fotózás
Az elmúlt tíz évben a fotográfia szinte minden területén megfordultam már, de fő profilom a portré fotó, divat fotó, reklám fotó, tárgy fotó, esküvői fotózás és rendezvények fotózása. Kérem tekintse meg fotógalériám, ahol ízelítőt kaphat munkásságomból.
http://www.bafoto.hu [ További részletek ]
FodorStudio
PR: 2
FodorStudio
FULL HD esküvői videó készítése több kamera állásból is. Műtermi-, szabadtéri-, esemény-, tabló-, portréfotózást valamint esküvők, szalagavatók, ballagások, családi és társasági rendezvények fotózását, videózását vállaljuk.
http://fodorstudio.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829