Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Futár
PR: 3
Futár
EU Futár kiscsomagok kiszállításával foglalkozik Budapest és vonzáskörzetében. Cégünk megalakulását a megfizethetőség, a pontosság és a gyorsaság iránti igény motiválta. Kollégáink, futáraink is csak komoly megfelelési szűrő után kezelhetik, kézbesíthetik az Ön csomagját.
http://www.eufutar.hu/ [ További részletek ]
POC Team Sofőrszolgálat  -  Futárszolgálat 0-24
PR: 3
POC Team Sofőrszolgálat - Futárszolgálat 0-24
Mire jó a POC team Sofőrszolgála? Sofőr & Futár Céges rendezvényekre, esküvőkre, borkóstolókra, partikra, házibuliba indul, ahol alkoholt fogyaszt, drágább oda-vissza taxizni, mint igénybe venni egy sofőrszolgálatot. A helyszínre saját autójával érkezhet és az indulás előtt fél vagy egy órával megrendelheti a sofőrt, aki biztonságban hazajuttatja Önt, családját, barátait, az autóját és nem utolsó sorban a jogosítványát. Mire jó a POC Team Futárszolgálat? Sofőr & Futár Éjszaka el kell küldenie egy fontos csomagot vagy levelet? Nálunk ezt felárak nélkül megteheti, mert mi minden küldeményt azonnal szállítunk alapáron felár nélkül. Ha lassúnak tarja a Postát és nem szeretne napokat várni egy fontos küldemény kiszállításával, futárszolgálatunk Budapesten 1 órán belül, országosan még aznap kiszállítjuk küldeményét! Egyedi kívánsággal keresse ügyfélszolgálatunkat központi számunkon! 06 30 / 999 - 1220 Hosszútávra tervezés (szerződött partnereinknek állandó kedvezmények és linkreklám az oldalunkon).
http://www.pocteamsofor.greek.hu [ További részletek ]
Redda Motor Kft. Futárszolgálat
PR: 3
Redda Motor Kft. Futárszolgálat
Redda Motor Kft Bemutatkozás. Cégünk Budapest egyik első futárszolgálataként 1994-ben jött létre azzal a céllal, hogy új alternatívát kínáljon sürgős küldemények kézbesítésére. Mivel megbízható, gyors és pontos szolgáltatásra nagy volt az igény, folyamatos növekedés indult el, mely azóta is tart. A kezdetekkor mindössze néhány futárt foglalkoztató cégből mára Budapest legtöbb motoros és autós futárt foglalkoztató szolgáltatójává váltunk, a sürgős küldemények szállításának piacán az elérhető legjobb szolgáltatásokat nyújtva. Az általunk havonta szállított mintegy 20.000 küldemény, és 1500 állandó megrendelőnk garancia a kiváló minőségre és a megbízhatóságra. Jelenleg 80 futárt és 7 diszpécsert foglalkoztatunk, ami lehetővé teszi, hogy a megrendelés leadását követően 20-30 percen belül a küldeményeket felvegyük és azonnal kézbesítsük. Mivel futárlétszámunk kiemelkedően nagy a hasonló tevékenységet folytató cégekhez viszonyítva, a vállalt kiállási és szállítási határidőket normál körülmények között minden esetben tartani tudjuk. Rendkívüli körülmények (jégeső, hóesés, karácsony előtti hetek, stb.) között a közlekedési nehézségek ellenére is megfelelő szolgáltatást biztosítunk ügyfeleinknek, ami szintén megkülönböztet minket versenytársainktól. Rendelkezünk kerékpáros, motoros, autós és pick-up autós futárokkal is, így a nagyobb küldemények kézbesítése sem okoz problémát. Fő tevékenységi területünk Budapest és környéke, de természetesen vidékre is vállaljuk küldemények szállítását.
http://www.redda.hu [ További részletek ]
Apró Futár - Futárszolgálat
PR: 3
Apró Futár - Futárszolgálat
Az Apró Futár Futárszolgálat fő profilja küldemények azonnali kézbesítése, személygépkocsival, illetve kisteherautóval Budapesten és belföldön. Célkitűzésünk, hogy a futár szolgáltatást a leghatékonyabban, a lehető legjobb minőségben végezzük, vagyis hogy Megrendelőink igényeit és elvárásait gyorsan, hatékonyan és megbízhatóan kiszolgáljuk. Kiemelt célunk, hogy futárszolgálatunk alacsony árai semmi esetre se menjenek a szolgáltatás minőségének rovására. Bízza futárszolgálatunkra küldeményeit és csomagjait, mi pedig éjjel-nappal azonnal visszük.
http://www.apro-futar.net/ [ További részletek ]
Vízlágyítókhoz sótabletta, díjmentes kiszállítással!
PR: 3
Vízlágyítókhoz sótabletta, díjmentes kiszállítással!
Sótabletta vízlágyítókhoz, díjmentes, országos kiszállítással! 25kg/zsák, ausztriai gyártású, 99,8% tisztaságú tablettázott só, meghatározott mennyiségű megrendelésétől, a Sófutár egyéb költségek nélkül, akár ma kiszállítja Önnek. Ne cipekedjen, inkább rendeljen egyszerűen webshopunkban! Bővebb információk: www.sofutar.hu
http://www.sofutar.hu [ További részletek ]
Hírös Futár - futárszolgálat, csomagszállítás
PR: 3
Hírös Futár - futárszolgálat, csomagszállítás
Csomagok, levelek, iratok, minden anyag és áru szállítása háztól-házig, Protokoll, ünnepi, kegyeleti küldemények kézbesítése, akár az alkalomhoz illő ruhában is Díjhiteles postai, hivatali ügyintézés, (pl.: postai küldemények feladása, postafiókba érkező levelek telephelyre történő szállítása, földhivatali irat érkeztetés, számla kézbesítés, meghatalmazás esetén tulajdoni lap kiváltás, stb.) Árubeszerzés magánszemélyek és cégek részére Kampány kiszállítások lebonyolítása.
http://www.hirosfutar.hu [ További részletek ]
Árkádia Futárszolgálat és szállítás
PR: 3
Árkádia Futárszolgálat és szállítás
Futárszolgálat a vállalkozások érdekében. Az Árkádia Futár kedvezőáron vállalja kiscsomagok, küldemények néhány órás vagy akár expressz szállítását is. Ön csak jelzi ügyfélszolgálatunkon, hogy csomagot szeretne kézbesíteni, és a futár már viszi is a küldeményt. Motoros futárunk soha nem akad el a belvárosi forgalomban, így az Ön küldeménye biztosan célbaér.
http://www.arkadiafutar.hu [ További részletek ]
Légi szállítás-sétarepülés
PR: 2
Légi szállítás-sétarepülés
Cégünket abból a megfontolásból alapítottuk hogy elérhetővé tegyük bárkinek a repülés csodálatos élményét. Leginkább sétarepülésekre szakosodtunk de vállalunk repülőgépes csapatépitő tréningeket, és taxirepülést is.Az elmúlt években számtalan egyedi megrendelést teljesítettünk cégek és magánszemélyek részére ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. Sétarepüléseinkhez kapcsolódnak ajándékutalványaink, mely tökéletes és praktikus meglepetés születésnapra, évfordulóra, nászajándékba, randevúra stb. de kikapcsolódásnak, kirándulásnak sem utolsó. Büszkék vagyunk rá, hogy egyre több utasunknak tudunk bepillantást nyújtani a repülés fantasztikus világába.Bázisrepülőterünk a budaörsi repülőtér . A repülésessel kapcsolatos fotóinkra kedvcsinálóként megtekintheti a sétarepülés galéria oldalunkon. Tapasztalt szakembereink örömmel állnak rendelkezésére. Lepje meg családtagját, ismerősét egy feledhetetlen születésnapi repüléssel! Ajándékozza meg szeretteit sétarepülés ajándékutalvánnyal. Cégünket abból a megfontolásból alapítottuk hogy elérhetővé tegyük bárkinek a repülés csodálatos élményét. Leginkább sétarepülésekre szakosodtunk de vállalunk repülőgépes csapatépitő tréningeket, és taxirepülést is.Az elmúlt években számtalan egyedi megrendelést teljesítettünk cégek és magánszemélyek részére ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. Sétarepüléseinkhez kapcsolódnak ajándékutalványaink, mely tökéletes és praktikus meglepetés születésnapra, évfordulóra, nászajándékba, randevúra stb. de kikapcsolódásnak, kirándulásnak sem utolsó. Büszkék vagyunk rá, hogy egyre több utasunknak tudunk bepillantást nyújtani a repülés fantasztikus világába.Bázisrepülőterünk a budaörsi repülőtér . A repülésessel kapcsolatos fotóinkra kedvcsinálóként megtekintheti a sétarepülés galéria oldalunkon. Tapasztalt szakembereink örömmel állnak rendelkezésére. A repülésessel kapcsolatos fotóinkra kedvcsinálóként megtekintheti a sétarepülés galéria oldalunkon. Ez egy igazán csodálatos élmény mindenki számára
http://www.kekrubin.lapunk.hu [ További részletek ]
Profi Vasalás Pécs
PR: 2
Profi Vasalás Pécs
Vasalás szolgáltatás, háztól-házig, Pécs és vonzáskörzete. A tökéletes simaság! Fordíts több időt családodra, barátaidra, vagy a munkádra, a vasalást pedig bízd ránk! Cégeknek: Árainkat személyes egyeztetés útján, vevőinkkel közösen alakítjuk ki. Az árainkat és hozzá tartozó kedvezményeinket a mennyiség és a rendelés gyakorisága szerint határozzuk meg.
http://www.profivasalas.com [ További részletek ]
Szenna Futár - Fuvarozás Formula 1 sebességgel
PR: 2
Szenna Futár - Fuvarozás Formula 1 sebességgel
Főleg ipari tevékenységben felmerülő egyedi és rendszeres szállítási igényekre kínálok egy gyors megoldást, de természetesen az ipartól eltérő szállítmányokat is vállalok, legyen az bútor, építkezési anyag, vas-fém árú, csomag vagy bármilyen küldemény, Budapesten és vidéken egyaránt.
http://www.szenna-futar.hu [ További részletek ]
HCK futár - Írország, Anglia, Magyarország
PR: 2
HCK futár - Írország, Anglia, Magyarország
A HCK futár belföldi és nemzetközi csomagküldéssel, költöztetéssel, valamint kisállat szállítással foglalkozik. Látogasson el weboldalunkra, ismerje meg további szolgáltatásaink!
http://www.hck-futar.hu/ [ További részletek ]
Futárszolgálat, csomagszállítás - Villám Futár
N/A
Futárszolgálat, csomagszállítás - Villám Futár
Gyors belföldi futárszolgálat Pécs városában. Megbízható csomagküldés. Futár akár az ország egész területén. Futár szolgáltat és csomagszállítás. Csomagküldők és futárszolgálatok közül válassza a Villám futár szolgáltatásait.
http://www.villamfutar.hu [ További részletek ]
erkádó
N/A
erkádó
Az ERKÁDÓ Szállítmányozási és Futárszolgálati Kft. megoldja az Ön szállítási problémáit. Legyen szó nagy, kicsi vagy éppenséggel elsőre megoldhatatlannak tűnő feladatról. Minden egyes megbízást egyedi feladatnak tekintünk és gyorsan, megbízhatóan oldjuk meg azokat.
http://www.erkado.hu [ További részletek ]
Midland Transport Kft.
N/A
Midland Transport Kft.
Cégünk fő profilja a Magyarország és az Egyesült Királyság (és a tranzitútvonal) közötti csomagszállítás, árufuvarozás, szállítmányozás és költöztetés. Garantáltan a legjobb áron, pénzvisszafizetési garanciával!
http://www.midlandtransport.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829