Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Kamin-Tech Kft.- kéménybélelés
PR: 3
Kamin-Tech Kft.- kéménybélelés
Kéménymegoldások tisztán, gyorsan, olcsón, fűtési szezonban is 1 nap alatt! Amit kínálunk: kéménybélelés furanflex technológiával, kéményjavítás, kéményépítés, fűtés korszerűsítés, dugulás elhárítás, gyűjtőkémények javítása.
http://www.kamintech.hu [ További részletek ]
Kémény-Komplex.hu
PR: 3
Kémény-Komplex.hu
Kémény-Komplex Kft. Ami kémény: Kéményépítés, kéményfelújítás, műszaki szakértés, kéményvizsgálat: * kémény, Kéményépítés, kéményfelújítássamott és téglakémény kőművesipari építése és javítása, * egyedi és gyűjtőkémény felújítása fém béléstesttel, * egyedi és gyűjtőkémény felújítása speciális műanyag béléstesttel, * kéménytest környéki tetőjavítás, bádogos munkák elvégzése, * kibúvó és kéményseprőjárda felújítása és készítése; * kéményjárat infrakamerás felmérése és dokumentálása digitális felvételen; * kéményméretezés, szűkítési engedély, áramlástani számítások elkészíttetése;
http://www.kemeny-komplex.hu [ További részletek ]
Gázkészülék
PR: 3
Gázkészülék
Cégünk gázkészülék szervizeléssel és gázfűtés szereléssel összefüggő feladatok ellátására szakosodott. Gázkészülék szervizünk sikerességének titka a gyors és minőségi munkavégzésben rejlik. Gázszerelőink mindegyike jelentős szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik, illetve több kollégánk Hivatalos Minősítő felülvizsgáló végzettségel is rendelkezik!
http://www.gazkeszulekdoktor.hu/ [ További részletek ]
Brikett bolt
PR: 3
Brikett bolt
Fa brikett pilisvörösváron és környékén. Biobrikett árusítása, ami energiamegtakarítást jelent fűtés terén. A fabrikett ára mellett a brikett használatát is bemutatja az oldal.
http://www.brikettbolt.hu [ További részletek ]
Pellet kandalló - Sky Zone Kft.
PR: 3
Pellet kandalló - Sky Zone Kft.
Pellet kazán, pellet fűtés tervezése, kivitelezése és üzemeltetése.Tegye gazdaságossá és környezetbaráttá otthona energiafelhasználását! Ismerje meg termékeinket, válassza ki az Önnek tetsző megoldásokat! Szívesen segítünk, hogy a legjobb döntést hozza. Köszönöm!
http://www.geoenergia.hu [ További részletek ]
Kéménybélelés | Gyűjtőkémény
PR: 3
Kéménybélelés | Gyűjtőkémény
Kémények, hagyományos kémény, gyűjtőkémény, turbós és kondenzációs kémény építése, javítása és kéménybélelés, valamint egyedi megrendelők és társasházak fűtéskorszerűsítésével foglalkozik. Vállaljuk teljes házak leválasztását a központi fűtésről - modern, energiatakarékos készülékekkel - és hozzájuk tartozó kéményekkel.
http://www.kamin-tech.hu [ További részletek ]
Tüzifa szén értékesítés
PR: 3
Tüzifa szén értékesítés
Tüzifa,szén kiskereskedelem Tatabányáról. Házhozszállítás rövid határidővel 1-2 napon bellül akár azonnal.
http://tuzifaszen.hupont.hu/ [ További részletek ]
Pellet kazán.org
PR: 3
Pellet kazán.org
Magas hatásfokú, környezetbarát és gazdaságos pellet kazánok, kályhák, kandallók forgalmazása. Fűtéstechnikai berendezések és fűtőanyagok széles választékban, kedvezményes árakon, kiszállítással.
http://www.pelletkazan.org/ [ További részletek ]
Energiatakarékos fűtés rendszerek
PR: 3
Energiatakarékos fűtés rendszerek
Energiatakarékos fűtés rendszerek Napkollektor, Hőszivattyú, Elektromos fűtés, Pellet kazán fűtés. Vállaljuk: családi és társasházak, nyaralók, panziók, szállodák Napkollektor, Hőszivattyú, Elektromos fűtés épületgépészeti rendszereinek tervezését, kivitelezését, valamint panel- és társasházak egyedi fűtés és meleg víz rendszereinek tervezését és kivitelezését, leválasztását a távhőről!
http://www.otthontechnika.hu [ További részletek ]
Tüzifa
PR: 2
Tüzifa
Tüzifa, kályhák, kazánok, kandallók, begyújtók szaküzlete, Budapesten. Látogasson el Tüzeléstechnikai bemutatótermünkbe.
http://www.tuzifa.hu [ További részletek ]
Ebrikett.hu: brikett és pellett gyártás, forgalmazás
PR: 2
Ebrikett.hu: brikett és pellett gyártás, forgalmazás
Áruházunk biomasszából készült tüzelőanyagokat árul, úgymint szalma- és fabrikett, illetve szalma- és fapellet. Ezen termékek ideálisak mindazok számára, akik szeretnének olcsó és környezetbarát fűtést, ezáltal megkímélve mind pénztárcájukat, mind egyre megterheltebb környezetünket. A Pellex Kft küldetése, hogy az energiaellátás és a hulladékgazdálkodás területén a természeti környezettel összhangban levő, fenntartható fejlődést szolgáló műszaki megoldásokat fejlesszen és kínáljon vevőinek, versenyképes áron.
http://www.ebrikett.hu [ További részletek ]
Pellet forgalmazás
PR: 2
Pellet forgalmazás
Pellet forgalmazás, pelletkandallók, pelletkazánok, gépészeti kivitelezés garanciával, pályázatírás.
http://www.matrapellet.hu [ További részletek ]
Passzívház
PR: 2
Passzívház
A passzívház szellőztetése Az elképzelés, miszerint a passzívházakban telente sosem szabad kinyitni az ablakokat, egyértelműen téves. Elszórtan olyat is hallani, hogy a passzívházakban nincsenek nyitható ablakok - ez természetesen butaság. Az ablak kinyitása nem gyakorol túl nagy hatást a szobahőmérsékletre. Ennek ellenére a hosszabb ideig tartó szellőztetést kerülni kell. Mivel a szellőztetőberendezés gondoskodik az állandó friss levegőről, az ablakok nyitva tartásának igénye tulajdonképpen fel sem merül. Az átállási időszak után szinte az összes házban automatikusan, tehát előzetes oktatás és műszaki ismeretek nélkül is kialakult a helyes viselkedés. Még a friss levegő fanatikusai is el voltak ragadtatva a passzívházak levegőjének minőségétől. Két kirívó esetet mégis meg kell említenünk. A Fraunhofer Intézet az egyik passzívház tudományos kiértékelésekor a többi passzívházzal összehasonlítva hatalmas energiafelhasználást állapított meg. Az utánajárás eredménye-ként kiderült, hogy a teraszajtó egész télen át csak be volt hajtva, hogy a macska ki- és bejárhasson. Hőszigetelt macskaajtó beépítése után a probléma megszűnt. Néhány háztulajdonos számára kezdetben furcsa volt, hogy csukott ablaknál aludjon. De miért is nyitották ki korábban szinte egész éven át az ablakot? Hogy elég oxigén jusson a házba. A szellőztetőberendezés több friss levegőt juttat a házba, mint amennyi résnyire nyitott ablakokon keresztül beáramolna. Legtöbb esetben az egyhetes tesztidőszak, amelyet a lakók zárt ablakok mellett töltöttek el, meggyőzte őket a szellőztetőberendezés előnyeiről. Amennyiben az építtető mindezek ellenére a hűvösebb hálószobához ragaszkodik, annak a lehetősége is adott, hogy plusz hőmennyiséget juttassunk a házba, a szellőztetéstől független fűtésrendszeren keresztül. így a hálószoba kismértékben alultemperálható. Többet szeretne tudni? Ingyenes passzívház tanácsadás!
http://passzivhaz24.info/ [ További részletek ]
gázkazán
PR: 2
gázkazán
A megfelelő gázkazán kiválasztása nagyon fontos lépés bármilyen ház fűtésének megvalósításánál. Gázkazán áruházunk idén már 16 éve áll folyamatosan ügyfeleink magas színvonalú szolgálatára. Legyen szó akár kondenzációs gázkazánról, akár fali, vagy forróvíz tárolós gázkazánról, saját raktárunkból néhány nap alatt ki tudjuk küldeni a megrendelt termékeket. A webáruházunkon bővebben is tájékozódhat az egyes gázkazán fajtáiról, az olyan elismert márkákról, mint a Bosch, a Fég, a Saunier, vagy a Vaillant, valamint arról, hogy miért ez a leginkább elterjedt fűtőberendezés manapság is. Szeretettel várjuk Önt is visszatérő ügyfeleink között!
http://www.ventil-team.hu/gazkazan [ További részletek ]
Fa és szalmabrikett gyártás és forgalmazás
PR: 1
Fa és szalmabrikett gyártás és forgalmazás
Fa és szalmabrikett gyártás és forgalmazás elérhető áron (fabrikett 4000 Ft/ q szalmabrikett 3000 Ft/q
http://www.brikett.hupont.hu/ [ További részletek ]
Dokiszer Víz, gáz és fűtésszerelés
PR: 1
Dokiszer Víz, gáz és fűtésszerelés
Víz, gáz és fűtésrendszerek kialakítása, szerelése, karbantartása, Tatabányán és környékén kedvező áron. Látogassa meg weboldalunkat és kérjen árajánlatot!
http://viz-gazszereles.com/ [ További részletek ]
Cserépkályha Kandalló Kerti Grill
PR: 1
Cserépkályha Kandalló Kerti Grill
A kandalló vagy a cserépkályha a lakás látványos berendezési tárgya. Az Ön igényeinek megfelelően megtervezem és megépítem a cserépkályhát vagy a kandallót, Kerti grilljét, egyedien és magas szinten. Nem ismerek lehetetlent!
http://www.cserepkalyhatervezes.hu/ [ További részletek ]
Kazán szerviz Szeged
PR: 0
Kazán szerviz Szeged
Szeged és Csongrád megye területén gáz üzemű kazán, konvektor, cirkó és gáztűzhely javítása, szervize karbantartása. Épületgépész szaktanácsadás. Junkers, Bosch, Hőterm szakszerviz. Ipari gázkészülékek javítása karbantartása, légtechnikai berendezések javítása, tisztítása.
http://www.kazanszervizszeged.hu [ További részletek ]
Fa és szalmabrikett gyártás
PR: 0
Fa és szalmabrikett gyártás
Fa és szalmabrikett gyártás és forgalmazása elérhető áron fabrikett 4000 Ft/mázsa szalmabrikett 3000 Ft/ mázsa Bognár Zoltán 06205476403
http://www.biobrikett.sokoldal.hu/ [ További részletek ]
kémény-acélkémények
PR: 0
kémény-acélkémények
Acélkémények, ipari kémények, kandallókémények, kültéri-beltéri kémények, kéménybélés csövek, gyártásával illetve kiszállításával foglalkozó kft.
http://www.acelkemeny.com [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829