Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Székhely szolgáltatás - Budapest
PR: 4
Székhely szolgáltatás - Budapest
Székhely szolgáltatás - Budapest Mikor érdemes igénybe vennie székhely szolgáltatásunkat? - Ha nem akarja, hogy vállalkozása bevételeit olyan dolgokra kelljen költenie, mint a székhely rezsi költsége (villany, gáz, víz, csatorna) - Ha nem akar alkalmazottakat tartani akinek minimum napi 4 órában a székhelyen kellene tartózkodnia - Ha nem akarja saját otthonát bejelenteni mint székhely - Ha nem akar külön irodát fönntartani Budapesten havi több tízezer forintért csak azért, hogy legyen hol átvennie hivatalos leveleit Vegye igénybe székhely szolgáltatásunkat és kímélje meg magát attól a kellemetlenségtől, hogy a saját otthonát kell bejelentenie mint székhely.
http://szekhelyszolgaltatas.com [ További részletek ]
Székhely szolgáltatás székhelyszolgálat budapesten
PR: 4
Székhely szolgáltatás székhelyszolgálat budapesten
A Reál-Invest Kft által kínált székhelyszolgáltatást székhelyszolgálatot ajánljuk mindazoknak, akik nem akarnak külön költségen, személyzettel központi irodát fenntartani, azoknak a mikro- és kisvállalkozásoknak, vállalkozóknak, akik vállalkozásuk ügymenetére, építésére koncentrálnak. Komplex adminisztratív ügyintézést, postai küldemények kezelése. Nem igényel irodai jellegű beruházást Teljes körű könyvelési szolgáltatás. Rendszeres értesítést telefonon vagy e-mailen megállapodás szerint. Kedvezo díj és költségek, cégügyintézés ügyvédi háttérrel. Tárgyaló, és számítógép, internet igénybevétele.(előre egyeztetve) Ha elköltözik lakhelyéről, és cégének az a székhelye, akkor a megfelelő iratokkal be kell jelentenie ezt az illetékes szerveknek. Ha nálunk van székhelye, ilyen gondja nincs, bármikor rugalmasan gondolkodhat.
http://szekhelyszolgalat.hu/ [ További részletek ]
Rendszergazda szolgáltatás - Hunet Kft
PR: 4
Rendszergazda szolgáltatás - Hunet Kft
A Hunet Kft egy több, mint 16 éve működő cég, aki kis és közepes vállalkozások informatikai rendszerét üzemelteti. Rendszergazda szolgáltatás mellett, hardver és szoftver beszerzést valamint internet szolgáltatás tartozik a tevékenységi körbe. Nézze meg web oldalukat és kérjen ajánlatot, ha egy minden igényt kielégítő rendszergazdára van szüksége!
http://hunetkft.hu/szolgaltatasok/rendszergazda [ További részletek ]
Székhelyszolgáltatás Budapesten
PR: 3
Székhelyszolgáltatás Budapesten
Székhelyszolgáltatás: Nem kell lakására bejelentenie a cége székhelyét így a hatóság nem is otthon fogja zavarni először. A székhelyszolgáltatás magába foglalja: - a posta fogadását - a küldemények precíz kezelését - igény szerint tárgyalót - igény szerint saját, egyedi email címet iIndezt a saját iroda fenntartási költségének töredékéért.
http://www.szekhely.net/ [ További részletek ]
Szakdolgozat és dokumentumok gépelése, bemutató készítése korrekt áron
PR: 3
Szakdolgozat és dokumentumok gépelése, bemutató készítése korrekt áron
Szakdolgozatok és egyéb dokumentumok gépelése - szerkesztése, PowerPoint bemutatók készítése korrekt áron! Az E-gépíró gyors, pontos, megbízható megoldás magánszemélyek és vállalkozók részére egyaránt! További részletekért látogasson el honlapomra!
http://e-gepiro.hupont.hu [ További részletek ]
Ne vegyen, béreljen! Mert bérelni jó!
PR: 3
Ne vegyen, béreljen! Mert bérelni jó!
Béreljen másolót! Hálózati másológép bérlése egyszerű, átlátható feltételekkel: (A3-A4, 23lap/perc, másoló, Hálózati nyomtató, H. szkenner) havi: 13.900.-Ft+Áfa-tól!
http://www.irodaszerszallito.hu [ További részletek ]
videokonferencia, webkonferencia
PR: 3
videokonferencia, webkonferencia
Hang- video- és webkonferencia valamint streaming közvetítési szolgáltatások sajtótájékoztatókra, rendezvényekre.
http://www.teleconnect.hu/ [ További részletek ]
RamCom videokonferencia, telekonferencia
PR: 3
RamCom videokonferencia, telekonferencia
A RamCom Kft. a Ramiris Europe Kft. által Kelet-Európában 11 országban kizárólagosan képviselt telekonferencia gyártók megoldásainak disztribúciós tevékenységét végzi.
http://www.ramcom.hu/ [ További részletek ]
a nem másolható szolgáltatás
PR: 3
a nem másolható szolgáltatás
Másolók, nyomtatók, faxok, multik forgalmazása és szervizelése, kellékanyagainak étrékesítése. Tintapatronok, lézerkazetták, tonerek forgalmazása, kazatták töltése. Irodaszer házhozszállítás akár 24 órán belül! További szolgáltatások: bélyegző- és névjegykészítés, laminálás, spirálozás, máaolás, nyomtatás!
http://www.osziker.hu [ További részletek ]
Multifunkciós Nyomtatók, Irodatechnikai szolgáltatások
PR: 2
Multifunkciós Nyomtatók, Irodatechnikai szolgáltatások
Több mint 20 éve a szakmában dolgozó alkalmazottak biztosítjuk a minőségi szolgáltatást. Minden esetben alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és a költséghatékony megoldásokhoz.
http://www.printvolume.hu [ További részletek ]
Dokumentumtárolás
PR: 2
Dokumentumtárolás
Cégünk irattárolási szolgáltatást nyújt nem csak cégeknek, hanem magán embereknek is. Keressen minket bizalommal!
http://www.dokumentumtarolas.hu/ [ További részletek ]
Offina World Wide llc-Profi nemzetközi irodai szolgáltatások
PR: 0
Offina World Wide llc-Profi nemzetközi irodai szolgáltatások
Teljeskörüen felszerelt nemzetközi iroda minden postai és telefon szolgáltatással az ön ügyfelei részére!Önnek semmit nem kell tennie csak megtekinteni honlapunkat és dönteni! www.zypern-service.com/hu
http://www.zypern-service.com/hu [ További részletek ]
Székhely szolgáltatás, 24 órán belül székhely szerződés
N/A
Székhely szolgáltatás, 24 órán belül székhely szerződés
Székhely szolgáltatás - Budapest Ugye Ön sem örülne neki, ha egyik napról a másikra megszüntetnék cégét, csak azért, mert valami nem szabályos a székhelyen? Legyenek nyugodtak az éjszakái! Ön törődhet a vállalkozásával, mi vigyázunk a székhelyére! A székhely szerződéssel Önnek nincs semmi dolga! Önt egy előre kitöltött székhely szerződés fogja várni és már csak aláírni kell bejönnie budapesti irodánkba! Székhely használati hozzájárulás - A székhely használati hozzájárulás, ami az ügyvédnek kell Székhely bérleti szerződés - több mint 11 év tapasztalatán alapuló székhely szerződés, mely világosan és egyértelműen lefekteti a székhely használat módját és feltételeit.
http://szekhelyszolgaltatas.freeweb.hu/ [ További részletek ]
Rexinfo Kft - Könyvelés, ügyvitel, haccp
N/A
Rexinfo Kft - Könyvelés, ügyvitel, haccp
Rexinfo Kft - Teljeskörű könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatás Veresegyház, Gödöllő körzetében Pest megyében és Miskolc körzetében. Adótanácsadás, cégalapítás, könyvvizsgálat, jogi képviselet, bérszámfejtés, könyvelés. Ügyviteli program értékesítése, telepítése, betanítása, bérlete. Haccp rendszer kiépítés, felülvizsgálat.
http://rexinfo.shp.hu [ További részletek ]
Biztonságos megsemmisítés
N/A
Biztonságos megsemmisítés
A leselejtezett iratok szigorú szabály szerinti megsemmisítéséről gondoskodunk, az adatvédelemi, titoktartási és környezetvédelemi jogszabályok figyelembevételével. A kiselejtezett iratanyagot zárt technológiával, szigorú eljárási renddel, zúzással, vagy égetéssel a megfelelő körülmények között munkatársaink vagy partnereink megsemmisítik.
http://www.docudepo.hu/iratkezeles-szolgaltatasok/ [ További részletek ]
ECC-Consulting Marketing és Gazdasági Tanácsadó Zrt.
N/A
ECC-Consulting Marketing és Gazdasági Tanácsadó Zrt.
Az ECC-Consulting Marketing és Gazdasági Tanácsadó Zrt. jogelődje 1997-ben jött létre azzal a céllal, hogy tevékenységével hatékony, mérhető segítséget nyújtson a vállalkozások vezetőinek a pénzügyi forrásteremtéstől a stratégiai terveken át a vissza nem térítendő támogatások elnyeréséig. A vezetői tanácsadás mellett EU pályázatok készítésével, banki hitelügyintézéssel és üzleti terv készítéssel, marketing feladatok kidolgozásával és lebonyolításával foglalkozunk. Cégképviseletet biztosítunk és segítjük az üzleti kapcsolatok kiépítését a Baltikumban (Litvánia, Észtország, Lettország). Marketing szakértőink alternatívákat ajánlanak a piackutatás, a marketingstratégia, a marketing akciók és az arculati tervezés területein. Cégbemutató kiadványokat készítenek és szakmai kiállításokon való részvételt bonyolítanak. Az általunk készített pályázatok magas sikeraránya a jelentős szakmai tapasztalatok mellett a jól képzett, összetartó munkatársi gárdának köszönhető. Számíthat ránk, ha forrásbevonási, pályázati, üzleti, stratégiai elképzeléseinek megtervezéséhez szakértői tanácsra van szüksége. Reméljük, hogy a közeljövőben az Ön sikereit is segíthetjük szolgáltatásainkkal!
http://eccconsulting.hu/hu/ [ További részletek ]
Hatékony call center szolgáltatás
N/A
Hatékony call center szolgáltatás
A call center szolgáltatás egy hosztolt technológián alapuló lehetőség, amely hatékony call center hátteret biztosít mérettől függetlenül, bármely telefonos vagy call center tevékenységet folytató vállalat illetve intézmény számára. A program magába foglalja a Call Center klienst, illetve a VoIP-t, azaz a telefonszolgáltatást egyaránt. A Call center szolgáltatás eszközberuházás nélkül olyan professzionális lehetőségeket, funkciókat biztosít, amelyek eddig csak a nagy és tőkeerős vállalatok számára voltak elérhetőek. A call center szolgáltatás széleskörű funkciókkal segíti a supervisorok és operátorok munkáját. Folyamatos igényfelmérésünk alapján 2 hetes ciklusokban adjuk ki az legnaprakészebb fejlesztéseket, így folyamatosan hatékony call center szolgáltatást biztosíthatunk. A hangrögzítéstől a tárcsázón át a különböző statisztikákig minden funkció megtalálható a szolgáltatásban. Összetettsége miatt minden call center tevékenységet folytató vállalat számára ideális munkaeszköz a munkában. Folyamatos ügyfélszolgálatunk pedig készséggel ad választ kérdéseikre. Call center szolgáltatás a tökéletes megoldás!
http://www.call-center-szolgaltatas.hu [ További részletek ]
Konica Minolta fénymásolók és multifunkciós nyomtatók bérlése
N/A
Konica Minolta fénymásolók és multifunkciós nyomtatók bérlése
Ha használt nyomtató, multifunkciós lézernyomtató, vagy alig használt fénymásoló bérlése érdekli, akkor a legjobb helyen jár. A Konica Minolta Selection termékkínálatában állapotfelmérésen átesett, színes és fekete-fehér használt nyomtatók, nyomtató szkennerek és fénymásolók bérbeadásával foglalkozik. Gyártói igazolással és teljes körű szerviz szolgáltatással érhetőek el. Multifunkciós nyomtatóink gazdaságosan üzemeltethetőek és akár kezdeti beruházás nélkül is igényelhetők, illetve termékpalettánk egyaránt tartalmaz A3 színes, vagy fekete-fehér és A4-es multifunkciós lézernyomtatókat.
http://hasznaltmasolok.hu [ További részletek ]
KOBRA iratmegsemmisítők
N/A
KOBRA iratmegsemmisítők
A KOBRA iratmegsemmisítők egyedülálló módon fém hajtáslánccal acél fogaskerekekkel, edzett acél vágókésekkel rendelkeznek (240.1 modelltől kezdve fém hajtáslánccal) Minden KOBRA iratmegsemmisítő folyamatos használatra alkalmas. Szerviz, alkatrész utánpótlás biztosított. Made in EU. Egyedülálló technológia megoldások: - KOBRA AF.1 a leggyorsabb automata iratmegsemmisítő - KOBRA Cyclone ipari daráló, 500 lap egyidejű darálása, változtatható biztonsági fokozat, teljesen tiszta munkakörnyezet
http://kobra-shredder.eu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829