Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Elhunytak.hu - Magyarország internetes emlékportálja.
PR: 3
Elhunytak.hu - Magyarország internetes emlékportálja.
Elhunytak.hu - Magyarország internetes emlékportálja. Az oldalon 25 évre szóló emlékoldalt állíthatunk elhunyt hozzátartozónk emlékére. Elhunytak.hu internetes emlékszolgáltatásai a temetkezési vállalatoknál rendelhető meg.
http://www.elhunytak.hu [ További részletek ]
Budakalászi sírkőves
PR: 1
Budakalászi sírkőves
Nagy múltra visszatekintő kőfaragómester várja megrendelését, érdeklődését Budakalászon. Árajánlatkérés lehetséges a weboldalon keresztül.
http://mukoves.uw.hu/ [ További részletek ]
Kamasz és Fia Kft. - Sírkő, Kőmegmunkálás, Kőszobrászat
PR: 1
Kamasz és Fia Kft. - Sírkő, Kőmegmunkálás, Kőszobrászat
Kamasz János, a vállalkozás alapítója több mint 30 éve dolgozik a sírköves szakmában, mint kőfaragó. Cégünk fő profilja a sírkőkészítés, ezentúl könyöklők, kerti bútorok, külső- és beltéri szökőkutak készítése műkőből, mészkőből, márványból és gránitból. Régi síremlékek felújítása, tisztítása, megdőlt emlékek helyreállítása, szintezés stb. Helyszíni betűvésés, festés. Temetéskor bontás, visszaállítás, lefedés. Ezek mellett vállaljuk még emlékművek és szobrászati, kőszobrászati munkák elvégzését is. Partnerek vagyunk egyedi igények megvalósításában is, helyszíni felméréssel. Telephely: 1108 Budapest, Sírkert utca 21. Tel. / FAX: (06-1) 260-69-91 Mobil: 06-30 / 901-46-13 Web: www.kamaszesfia.hu
http://www.kamaszesfia.hu [ További részletek ]
Temetkezési vállalatok -
PR: 0
Temetkezési vállalatok -
Temetés megvalósítása és lebonyolítása, a családot ért gyász után célszerű azonnal tanácsot kérni egy megfelelő szakértelemmel rendelkező temetkező csapattal. Az Aevumnál vállalunk urnás és koporsós temetést. Kérdezzen minket a szükséges temetési iratokról, segítünk itt is az ügyintézésben.
http://www.aevumtemetkezes.hu/ [ További részletek ]
Szokodi György kőfaragómester
N/A
Szokodi György kőfaragómester
1985.-óta dolgozom kőfaragó vállalkozóként a X. kerület újköztemetőnél a Sírkert utcában. Fő tevékenységem a betűvésés nemeskövekbe, (márvány, mészkő, gránit), portré gravírozás, de vállalok sírkőbontásokat visszaállítással és sírkőfelújítást is a temetőkben. Emléktáblák vésését a műhelyben.
http://kofarago.eliveport.com/ [ További részletek ]
Debreceni Köztemető - Ravatalozó, Krematórium
N/A
Debreceni Köztemető - Ravatalozó, Krematórium
A Debreceni Köztemető, Ravatalozó, Krematórium üzemeltetője az A.K.S.D. Kft. Az ország egyik legszebb temetőjének tartják. A debreceni temető területén egy nagy és három kisebb méretű ravatalozó terem található. A teraszos kiképzés lehetőséget biztosít külső ravatalozás elvégzéséhez is. A Felvételi és Gondnoki irodán teljes körű ügyintézéssel várjuk a gyászoló családokat, temetőlátogatókat. Megrendelhető szolgáltatások: temetés felvétel; helyi, helyközi halott szállítás; sírhelyek és urnafülke értékesítés; koporsó értékesítés; gyászjelentés felvétel, köszönetnyilvánítás felvétel; koszorú értékesítés, sírcsokor értékesítés, sírkő értékesítés; sírgondozás; régi sírkőtermékek felújítása; sírboltok (kripták) értékesítése; különböző kertészeti szolgáltatások (pl. földfeltöltés, beültetések); temetkezéssel összefüggő ügyiratok beszerzése; egyházi, polgári búcsúztató, gyászszertartás (orgonista, fotós, videós közvetítés); szórásos temetés, stb. Látogasson el weboldalunkra még több információért! http://www.debrecenikoztemeto.hu
http://www.debrecenikoztemeto.hu [ További részletek ]
Gránit síremlék-Mystique Stone
N/A
Gránit síremlék-Mystique Stone
Cégünk elsősorban gránit síremlékek kis és nagykereskedelmével foglalkozik. Viszonteladóink mellett a magánszemély megrendelőinknek is teljes körű szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre. A gránit síremlékek kiválasztásától a felállításáig igyekszünk megfelelni megrendelőink növekvő igényeinek, kiemelt figyelemmel kezeljük kéréseiket és személyre szabott árakat kínálunk.
http://www.sirko.net [ További részletek ]
Mystique Stone-Cegléd
N/A
Mystique Stone-Cegléd
Cégünk elsősorban gránit síremlékek kis és nagykereskedelmével foglalkozik. Viszonteladóink mellett a magánszemély megrendelőinknek is teljes körű szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre.Több mint ezer féle gránit síremlék típusból, fejkőből, vázából és egyéb kiegészítő közül választhat - mindezt az Ön által megadott méretekkel és tulajdonságokkal.
http://www.granitsirko.hu [ További részletek ]
Mystique Stone-Monorierdő
N/A
Mystique Stone-Monorierdő
Cégünk elsősorban gránit síremlékek kis és nagykereskedelmével foglalkozik. Viszonteladóink mellett a magánszemély megrendelőinknek is teljes körű szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre. Több mint ezer féle gránit síremlék típusból, fejkőből, vázából és egyéb kiegészítő közül választhat - mindezt az Ön által megadott méretekkel és tulajdonságokkal.
http://www.szucsmagyarorszag.hu [ További részletek ]
Mystique Stone-Kerepes
N/A
Mystique Stone-Kerepes
Cégünk elsősorban gránit síremlékek kis és nagykereskedelmével foglalkozik. A gránit síremlékek kiválasztásától a felállításáig igyekszünk megfelelni megrendelőink növekvő igényeinek, kiemelt figyelemmel kezeljük kéréseiket és személyre szabott árakat kínálunk. Bízzunk abban, hogy a segítségére leszünk.
http://www.mystiquestone.com [ További részletek ]
Mystique Stone-Újlengyel
N/A
Mystique Stone-Újlengyel
Cégünk elsősorban gránit síremlékek kis és nagykereskedelmével foglalkozik. Viszonteladóink mellett a magánszemély megrendelőinknek is teljes körű szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre. Számunkra a legfontosabb a vásárlók sikere, elégedettsége. Célunk, hogy hosszú távon, magas színvonalon szolgálhassuk ki megrendelőinket. Bízzunk abban, hogy a segítségére leszünk.
http://www.urnasirko.hu [ További részletek ]
Gránit, márvány, mészkő kül- és beltérre egyaránt!
N/A
Gránit, márvány, mészkő kül- és beltérre egyaránt!
gránit, márvány és mészkő, természetes kövek, illetve agglomerát, gyártott kövek, melyek forgalmazásával, félkész illetve késztermék gyártásával és kivitelezésével foglalkozunk. Készítünk párkányokat, térelválasztó könyöklőket, konyhapultokat, fürdőszobapultokat, fürdőszobai kiegészítőket, padlóburkolatokat, lépcső burkolatokat, síremlékeket, sírköveket.
http://www.mikeslabrador.hu [ További részletek ]
Sírkő.Síremlék -Tóth József Kőfaragó mester Pápa -Piramis 2000
N/A
Sírkő.Síremlék -Tóth József Kőfaragó mester Pápa -Piramis 2000
Cégünk tradicionális családi vállalkozás, mely a harmadik generáció óta foglalkozik kőfaragással ,sírkő , síremlék készítéssel. A Pápa meletti Nyárádon lévő műhelyünkben a klasszikus kőfaragás és kőfeldolgozás szinte minden apró részletével foglalkozunk. Több generációs tapasztalattal készítjük sírköveinket, síremlékeinket, modern gépparkunk segítségével. Akár kézzel faragott és csiszolt síremlékeket , sírköveket készítünk egyedi igényeiknek megfelelően. Anyagaink mínőségi első osztályú gránit, valamint márvány és mészkő, de a még igényelt műkő termékeket is gyártjuk. Sokéves tapasztalatainkat hasznosítva segítünk alapanyagaink közül a választásban. Keressen minket szerettei emlékének méltó megvalósításához.
http://www.piramis2000.hu/ [ További részletek ]
Animal-Tem kft. - kisállat hamvasztás
N/A
Animal-Tem kft. - kisállat hamvasztás
Az Animal-Tem Kft állathamvasztással foglalkozik, legyen az bármilyen háziállat (kutya, macska rágcsáló, madár, teknős, stb.). A gazdi feladata megadni az elhunyt házi kedvencnek a méltó végtisztességet. Mi ebben szeretnénk Önnek segíteni.
http://animal-tem.hu/ [ További részletek ]
Síremlék a kedves kutyának
N/A
Síremlék a kedves kutyának
Emléktábla cica vagy kutya számára egyedi igények szerint a Pet-stone kínálatában! A kis kedvenceinkkel eltöltött idő felbecsülhetetlen kincs. Tehát nem csoda, hogy rengetegen családtagként kezelik őket. A Pet-stone lézergravírozásos technikával színvonalas kisállat emlék elkészítését vállalja gránitból és fából. Amire ha ránézünk, biztos eszünkbe jut majd 1-1 csodás emlék. Egy ilyen kisállat emlékkő megvásárlásához nem kell többet tennie, minthogy kitöltse a honlapon elérhető rendelési űrlapot. Ha pedig a kutya emlékkővel kapcsolatos más ötleteit szeretné megbeszélni, keresse a Pet-Stone -t bizalommal!
http://www.pet-stone.hu/ [ További részletek ]
Euro-Stép kft. Sírkő készítés Ózd
N/A
Euro-Stép kft. Sírkő készítés Ózd
Cégünk sírkő készítéssel foglalkozik. Gránitból és műkőből egyaránt készítünk sírokat. Vállalunk régi síremlékek felújítását, tisztítását, megdőlt emlékek helyreállítását, fedlapok, kripták készítését. Partnerek vagyunk egyedi igények megvalósításában is, helyszíni felméréssel.
http://eurostepkft.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829