Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Kategóriák

Füvesítés, gyepgondozásFüvesítés, gyepgondozás (6)
Kerti gépekKerti gépek (1)
Kerti grill, kemenceKerti grill, kemence (1)
Öntözés, öntözéstechnikaÖntözés, öntözéstechnika (12)

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

PalkovitsKert - Kerttervezés, kertépítés, öntözés
PR: 4
PalkovitsKert - Kerttervezés, kertépítés, öntözés
Szolgáltatásaink a kerttel kapcsolatos összes tennivalót felölelik: - Kertépítés előzetes szaktanácsadással - Kerti tó építése - Toro, Rain Bird, és Hunter automata öntözőrendszerek telepítése - Sziklakert építése - Gyepszőnyeg telepítése, értékesítése - Térkövezés, térburkolás - Kertvilágítás - Gépi földmunka - Bozótirtás, kaszálás - Favágás A helyszíni szemle, az árajánlat és a kapcsolódó tanácsadás minden esetben ingyenes.
http://www.palkovitskert.hu [ További részletek ]
Interkert - otthon a kertben is.
PR: 4
Interkert - otthon a kertben is.
Kertészeti magazin, szakmai adatbázis. Kertépítők, kertészetek, kerttervezők egy kattintással megyék szerinti megbontásban. Emellett hasznos és érdekes információkhoz juthat.
http://www.interkert.hu [ További részletek ]
Kértépítés - kútfúrás
PR: 3
Kértépítés - kútfúrás
Mennyi munka van egy kertben, amit mindenki lát? Egyszóval? SOK! Járt már álmában idegen, titokzatos, csodaszép kertben? Ébren is tudja, hogy ez fontos az Ön számára, vagy csak álmában fordulhat ez elő? És, ha valaki megcsinálná? Kertépítés - Kútfúrás garanciával!
http://www.faskertbt.hu [ További részletek ]
Egyedi kerttípusok építése és fenntartása!
PR: 3
Egyedi kerttípusok építése és fenntartása!
Kertépítés, fenntartás, öntözőrendszerek telepítése, sziklakertek, kerti tavak építése, díszburkolatok lerakása, favágás alpin technikával! Gyerek- és madárbarát kertek, gyógy és fűszerkertek, biokertek, dézsakertek,"ehető virágos"kertek, temetőkertek, passzív házak kertje.
http://www.csaladikertek.hu [ További részletek ]
Kertépítés-kertervezés - Debrecen
PR: 3
Kertépítés-kertervezés - Debrecen
Cégünk kertervezéssel, kertépítéssel foglalkozik. Ebbe beletartozik a fűkaszálás, metszés, gyeptégla fektetés, műtrágyázás, gyepszellőztetés, kertitó építés és tisztítás, kerti járófelületek építése, kavicságy készítése stb. Cégünk másik fő profilja a hidrovetés. A fűmagot és a különböző speciális adalékanyagokat vízzel összekeverjük egy tartályban és egyenletesen a területre fújjuk.
http://www.kertepitesdebrecen.hu [ További részletek ]
Kertgondozás A-Z-ig
PR: 3
Kertgondozás A-Z-ig
Vállalunk közületeknek, önkormányzatoknak, cégeknek, társasházaknak, magánszemélyeknek teljes körű kertészeti munkákat :fűnyírás,fűszellőztetés, parlagfűirtás, gépi fűkaszálás, park és kertgondozás, sövénynyírás, zöld hulladék elszállítás,metszés, permetezés, bozótirtás, favágás, fakivágás elszállítással is, öntöző rendszerek javítása,karbantartása,professzionális gépparkkal. Hívjon bizalommal!
http://www.kertgondozok.hu [ További részletek ]
Kertkozmetika.hu
PR: 3
Kertkozmetika.hu
Kertépítés és Kertfenntartással kapcsolatos szolgáltatások. Ingyenes kertfelmérés és árajánlatkérés Budapest és a XVII. kerület 15km-es vonzáskörzetében.
http://www.kertkozmetika.hu [ További részletek ]
kertépítés, öntözés debrecen-kertépítés.hu
PR: 3
kertépítés, öntözés debrecen-kertépítés.hu
kertépítés, kertfenntartás, öntözőrendszer telepítése debrecenben és környékén. füvesítés, tápanyag pótlás, metszés, fűnyírás, kerti tó építés, sziklakert építés, növényültetés, minden ami a kerti munkákhoz tartozik.
http://xn--kertpts-eyac2b.hu [ További részletek ]
Rodoli Kert - Badacsony
PR: 3
Rodoli Kert - Badacsony
Vállalkozásunk fő tevékenysége a kertépítés, kertgondozás, karbantartás. Zöldterület kezelés. Ipari kaszálás, fűnyírás. Parlagfű irtás. Kerti tavak, patakok, sziklakertek tervezése, kivitelezése. Automata öntözőrendszerek tervezése, telepítése és karbantartása. Szolgáltatásainkat közületek és magánszemélyek részére egyaránt ajánljuk és korrekt árakon állunk rendelkezésükre.
http://www.rodolikert.hu [ További részletek ]
Profigarden kertépítés öntözőrendszer telepítés bobcat bérlés termőföl
PR: 3
Profigarden kertépítés öntözőrendszer telepítés bobcat bérlés termőföl
A Profigarden kft széleskörű szolgáltatást nyújt a kertépítés, kerttervezés, térburkolás, gépi földmunka és automata öntözőrendszer telepítés területén. Bérelhető bobcat és minikotró gépek. Gépeinkkel tereprendezést, medence, kerti tó ásást is vállalunk. Amennyiben bozótirtást szeretne azt gyorsan és hatékonyan oldjuk meg bobcat és minikotró géppel. Kerti tó, vízesés, csobogó építés. Térkövezés, térburkolás több 10,000 m2 gyakorlattal. Sziklakert építés, támfal építés. Építünk vasaltbeton támfalakat terméskővel burkolva. Vállaljuk igényes, exkluzív borospince építését, akár kerti tó alá beépítve, vagy vízesés mögé rejtve. Munkákat vállalunk a füvesítéstől, a prémium kategóriás kertekig.
http://profigarden.hu/ [ További részletek ]
Kertelünk Kft
PR: 3
Kertelünk Kft
Cégünk a kert- és parképítés, illetve -fenntartás területén tevékenykedik. A www.kertelunk.hu weboldalonm, a képgaléria menüpontban található fényképeinken keresztül kérem tegyen egy rövid barangolást, felfedezőutat azokban a kertekben, parkokban, melyeket cégünk épített. Ezek megtekintése után bízom abban, hogy saját elképzeléseivel párosítva Ön is megtalálja kertjének legideálisabb, legszebb kialakítását. Munkáink minőségét Megrendelőink elégedettsége tükrözi. Amennyiben felkeltettük érdeklődését forduljon hozzánk bizalommal! Kertelünk Kft. - Minden ami KERT!
http://www.kertelunk.hu/ [ További részletek ]
Kisvakond Tóépítés
PR: 3
Kisvakond Tóépítés
Miért választaná a vegyszerekkel agyonkezelt, és bőrallergiákhoz vezető klórozott medencét, ha ugyanazt a "vízi" élményt elérheti egy megfelelően kialakított fürdőtóval is. Cégünk 10 éve foglalkozik kerti tavak és fürdőtavak építésével, vízeséselemekkel, és patakokkal kiépítve. A fürdőtavak természethű és biológiailag tiszta, lágy vízminőséget produkál. Kérje ingyenes ajánlatunkat!
http://xn--tpts-bpac0a9b.kisvakondkerteszet.hu [ További részletek ]
Vidám-Kert Kertépítő
PR: 3
Vidám-Kert Kertépítő
Cégünk vállalja mindenféle park- és kertépítési munkáit, a tervezéstől a kivitelezésig. Önnek mint Megrendelő nincs más dolga mint felvenni velünk a kapcsolatot és mi segítünk az áhított kert életre keltésében. Legyen szó már meglévő kert átépítéséről, új kivitelezésről, vagy ráncfelvarrásról mi mindenben partnerek vagyunk.
http://www.vidamkert.hu [ További részletek ]
Profifakivágás.hu
PR: 3
Profifakivágás.hu
Fakivágás alpintechnikával, favágás, gallyazás, veszélytelenítés, tűzifa értékesítés! Budapesten, és Pest megyében! INGYENES ajánlatunkért, kérem tekintse meg honlapunkat!
http://www.profifakivagas.hu [ További részletek ]
Öntözőrendszer, gyepszőnyeg telepítés - ArsNatura
PR: 3
Öntözőrendszer, gyepszőnyeg telepítés - ArsNatura
Felújítaná kertjét? Keresse fel weboldalunkat és hívjon minket bizalommal! Oldalunkon számos tippet, tanácsot adunk a kertépítés különböző lépéseihez. Legyen szó öntözőrendszer telepítésről, füvesítésről, sziklakert vagy kerti tó építésről mi segítünk Önnek! Kertépítéssel, kerttervezéssel, öntözéssel, vagy egyéb szolgáltatásunkkal kapcsolatban érdeklődhet a 06 20 9670878 számon, vagy személyesen a 2071 Páty, József Attila utca 18. cím alatt!
http://www.arsnatura.hu/ [ További részletek ]
Szökőkutak, kerti csobogók, kerti tavak kivitelezése oase termékekkel
PR: 3
Szökőkutak, kerti csobogók, kerti tavak kivitelezése oase termékekkel
Valósítsa meg álmai kertjét! Kertjének megtervezésében, kerti tóépítésben segítünk. Vállaljuk kerti szökőkutak, csobogók elhelyezését. Oase és Pontec (tófóliák, tószivattyúk stb.) termékek széles választékával várjuk önt webáruházunkban!
http://kertito.eu [ További részletek ]
Profi Fakivágás
PR: 2
Profi Fakivágás
Fakivágás, gallyazás, kaszálás, parlagfű mentesítés és irtás, kertrendezés, parkfenntartás és egyéb kerti munkák elsősorban Budapesten és környékén. Profi Fakivágás csapata - www.fakivagas-gallyazas.hu
http://www.fakivagas-gallyazas.hu [ További részletek ]
j-garden
PR: 2
j-garden
Cégem a következő szolgáltatásokkal áll a lehendő ügyfeleim részére. Kertépítés,kertgondozás,fűnyírás,fűkaszálás,automata öntözőrendszerek telepítése javítása. Dunaharaszti,Szigetszentmiklós,Csepel,Érd, Diósd,Esztergom és vonzáskörzetében.
http://www.j-garden.hu [ További részletek ]
Kerttervezés
PR: 2
Kerttervezés
A kert persze nem terem úgy, mint a cseresznye. A kert, amiben kellemesen érezzük magunkat, komoly tervezés után valósul meg. Lassan húsz éve szép szenvedélyem, hogy kinek-kinek elkészítsem azt a kerttervet, ami az élete fontos része lehet. Minden stílusú házhoz megtalálom a megfelelő kertet – a helyszín adottságaihoz és a tulajdonos habitusához egyaránt igazodom a kerttervezéssel.
http://www.kerttervezes.info [ További részletek ]
Profi Kertfenntartás
PR: 2
Profi Kertfenntartás
Profi Kertfenntartás Cégünk vállal teljes körű kertfenntartást , kertgondozást rendszeres és alkalmi időközökben. Minőségi munka megfizethető áron. Teljes körű kertfenntartás. Metszés, pázsit ápolás, gyepszellőztetés, trágyázás, permetezés, gyomirtás és minden más amire kertjének szüksége van.. Kiváló szakemberek, profi munka
http://www.profikertfenntartas.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829