Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Barabás Villa
PR: 5
Barabás Villa
A Barabás Villában kiváló minőségű, teljes körű szolgáltatást nyújtunk rendezvények, kulturális események megrendezéséhez. Légkondicionált termeink internet csatlakozással ellátottak, emellett igény szerint további technikai eszközöket biztosítunk. A catering és kiegészítő szolgáltatásokat (dekoráció, technika stb.), szórakoztató programokat a legmagasabb színvonalon biztosítjuk. Ha konferenciát, prezentációt, workshopot, tréninget, tárgyalást, sajtótájékoztatót, céges partit, esküvőt, fogadást, baráti vagy családi összejövetelt, koncertet vagy kulturális eseményt szeretne rendezni és ehhez egy exkluzív helyszínt keres, ahol minden szolgáltatás egy helyen elérhető, úgy ne keressen tovább, mert a Barabás Villa rendelkezésére áll!
http://www.barabasvilla.eu/ [ További részletek ]
Octosys kiállítás kivitelező kft.
PR: 4
Octosys kiállítás kivitelező kft.
Vállaljuk kiállítások tervezését és kivitelezését valamint installációk építését és értékesítését. Sátorkölcsönzés rendezvényekhez, kiállításokhoz, partikhoz vagy esküvőhöz. Ezen kívül kölcsönözhetöek a szükséges bútorok és egyéb kiegészítők.
http://www.octosyskft.hu/ [ További részletek ]
Balaton-Konferencia Kft.
PR: 2
Balaton-Konferencia Kft.
Az általunk ajánlott szállodák, 1800 szobával , 46 modern technikával felszerelt teremben várják a csoportokat. Tudjuk, hogy a kínálat szerteágazó, ezért ha megengedi, segítünk megtalálni a legideálisabb helyszínt, legyen szó üzleti konferenciáról, vagy csapatépítő tréningről.
http://www.balatonkonferencia.hu/ [ További részletek ]
Nemeskéri-Kiss kúria
PR: 2
Nemeskéri-Kiss kúria
A Nemeskéri kúria Göd városa egyedülálló exkluzív rendezvényközpontja műemléki környezetben egy csodálatos ősparkkal körül ölelve.
http://www.nemeskerikuria.hu [ További részletek ]
Óbudai Rendezvényház
N/A
Óbudai Rendezvényház
Az Óbudai Rendezvényház Budapesten, a Hajógyári szigeten, ősfás, park környezetben található. Kiváló esküvői helyszín, többszáz vendég gondtalan szórakozását biztosítja.A 300 m2-es Nagyterem és a 100 m2-es Kisterem egyaránt alkalmas polgári esküvői szertartások és vacsorák megrendezésére.
http://www.obudairendezvenyhaz.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829