Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Nature Környezetvédelmi Magazin
PR: 4
Nature Környezetvédelmi Magazin
"Nature Környezetvédelmi magazin" Magyarország környezetvédelmi cégeit gyűjti össze. Az írott adatbázist évente egy alkalommal, az elektronikus adatbázist pedig hetente frissítjük. Több, mint 10000 példányban juttatjuk el kifejezetten a felhasználókhoz. Minden környezetvédelemmel foglalkozó cég tiszteletpéldányra jogosult. A kiadvány adatbázisa jelenleg 3500, környezetvédelmi tevékenység kategóriájába tartozó céget tartalmaz, így a legátfogóbb a magyar piacon.
http://www.naturemagazin.hu/ [ További részletek ]
OHR-Országos Hulladék Rendszer
PR: 4
OHR-Országos Hulladék Rendszer
Online ajánlatkérő rendszer hulladék elszállítására és ártalmatlanítására. Beszállítóknak Az OHR.hu egy olyan online keresletrendszer, amelynek elsődleges célja ellátni a magyar hulladékipar szereplőit, beszállítóit üzleti lehetőségekkel és segíteni őket a gazdasági fejlődésben. A rendszer működésének lényege, hogy az ajánlatkérők által feladott számtalan ajánlat közül válogathat és az Önnek érdekes, üzleti lehetőséget nyújtó keresletet a rendszerünkön keresztül elérheti, megadhatja ajánlatát. Az ajánlatot megvásárló beszállító, tehát Ön, megkapja az ajánlatkérő elérhetőségeit, amelynek segítségével kapcsolatba tud lépni leendő üzleti partnerével. Hogyan lehet beszállítónk? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. értékesítő munkatársunkkal és felkeressük Önt. Ajánlatkérőknek Az OHR.hu segítségével kiválaszthatja az Ön által keresett szolgáltatásra vonatkozó legelőnyösebb ajánlatot. A rendszerünk alapelőnye, hogy az ajánlatkérését - Ön helyett – elküldjük a rendszerünkben szereplő megfelelő és megbízható beszállítónak. Ezt követően számos konkrét ajánlatot kap, amelyek közül kiválaszthatja a legolcsóbbat, vagy a legelőnyösebbet. Ezzel a módszerrel, rendkívül egyszerűen és gyorsan juthat az Ön számára értékes ajánlathoz. Nincs kockázat, nincs regisztrációs díj. Az ajánlatkérés díjtalan!
http://www.ohr.hu [ További részletek ]
Környezetvédelem
PR: 4
Környezetvédelem
Minden cég köteles környezetvédelem szempontjából megfelelni az előírásoknak! ha nem teszi akkor komoly retorziókra számíthat. A kormány és az egész világ szívügyének tekinti a természet megóvását, így önnek is kötelessége figyelni erre. Mi segítünk, hogy vállalkozása ezen a téren mindennek megfeleljen. Kattintson a linkünkre és tájékozódjon!
http://nyugatkft.hu [ További részletek ]
Mobil wc kölcsönzés, hulladékgyűjtés
PR: 3
Mobil wc kölcsönzés, hulladékgyűjtés
Társaságunk már több mint 5 éve foglalkozik mobil WC -k forgalmazásával, bérbeadásával kedves Megrendelőink teljes megelégedettségére. Cégünk szolgáltatásainak keretében vállalja az Európai Unió előírásainak megfelelően, építkezéséken, illetve rendezvényeken keletkezet hulladékok begyűjtését, a hatóságilag engedélyezet hulladéklerakókban való elhelyezést.
http://www.mobil-wc.me [ További részletek ]
Sövit Környezetvédelmi Kft.
PR: 3
Sövit Környezetvédelmi Kft.
Cégünk környezetvédelmi szolgáltatásokkal foglalkozik. Segítségünkkel ügyfeleink eleget tehetnek a különböző környezetvédelmi adatszolgáltatásoknak, bevallásoknak. Ezen kívül környezetvédelmi engedélykérelmek elkészítésével és környezetvédelmi mérések lebonyolításával foglalkozunk, valamint teljeskörű környezetvédelmi megbízotti pozíciókat is elvállalunk. Részletesebb információért és ajánlatkérésért kérjük keresse fel honlapunkat a www.kornyved.hu internetes címen, vagy hívja a 70/5939298-as mobilszámot.
http://www.kornyved.hu [ További részletek ]
Szennyvíztisztítás, ipari szennyvíztisztítás, szennyvíztisztító
PR: 3
Szennyvíztisztítás, ipari szennyvíztisztítás, szennyvíztisztító
Napjainkban a szennyvíztisztítás -i feladatnak megfelelő technológia tervezése mellett nagy súlyt kell fektetni a telep költséghatékony gazdasági tervezésére is. Célszerű tehát a mindenkori feladatnak megfelelő, hatékony szennyvíztisztító telepeket építeni, illetve a meglévő létesítményeket költségkímélő módon intenzifikálni. Szennyvíztisztító berendezések, szennyvíztisztítás, ipari szennyvíztisztítás
http://www.pureco.hu/szennyviztisztitas_ipari-szennyviztisztitas [ További részletek ]
napelem és napkollektor
PR: 3
napelem és napkollektor
I. osztályú minőségű termékeink egyre szélesedő választékának köszönhetjük, hogy mára egy közel 1000 m2 területű raktár, bemutatóterem áll rendelkezésünkre. Egyedülálló, Magyarország legnagyobb raktárkészletével, folyamatos akciókkal várjuk továbbra is régi és új partnereinket. Codefon-Solar Kft kizárólagos magyarországi forgalmazója a WesTech Solar Ltd csoportnak, Magyarország mellett képviseljük Romániában, Szlovákiában, Csehországban. Ez a cég professzionális solártermék gyártó, aki az elismert és legnagyobb napkollektor gyártó cégek egyike. A WesTech Solar Ltd rendelkezik az összes minősítéssel és forgalmazási engedéllyel.
http://www.solar-napkollektor.hu/ [ További részletek ]
MIKÓ szalma - egészséges magyar lóalom
PR: 2
MIKÓ szalma - egészséges magyar lóalom
Portalanított, darált préselt szalma minőségi válogatott a legjobb magyar alom lovak almozásához. Kiváló nedvszívó és ammóniagáz- megkötő képességű, gazdaságos és kényelmes megoldás. MIKÓ SZALMA - Az egészséges magyar lóalom!
http://www.mikomiko.hu [ További részletek ]
FHSE Környezet-, Munka-, Tűzvédelmi Tanácsadó és Szolgáltató Bt.
PR: 2
FHSE Környezet-, Munka-, Tűzvédelmi Tanácsadó és Szolgáltató Bt.
Környezetvédelem, Munkavédelem, Tűzvédelem. Tanácsadás és konzulensi munka. Rendszerépítés ISO 14001 és OHSAS 18001 szerint. Az oldal az FHSE Bt. promóciós weblapja.
http://www.fhsebt.com/ [ További részletek ]
ADR hungary
PR: 2
ADR hungary
ADR tanácsadás, minősítés, szakértő veszélyes áruszállítási megoldások oldala. Ha szeretne eligazodni az ADR, ADN és a RID világában, keresse fel oldalunkat.
http://www.adr-hungary.com/ [ További részletek ]
Környezetvédelmi termékdíj
PR: 2
Környezetvédelmi termékdíj
Környezetvédelmi termékdíj! Minden amit tudni kell róla. Rendezvények, oktatás a témával kapcsolatban az Infoszféra Kft. szervezésében!
http://www.termekdij.org [ További részletek ]
Energiaklub - megújuló energiák - szabaduljon meg magas számláitól!
PR: 2
Energiaklub - megújuló energiák - szabaduljon meg magas számláitól!
Ötven százalékkal kevesebb rezsiszámla, olcsóbb gáz, vízdíj, megújuló energiák négy mozijegy áráért! Nálunk aár előzetes beruházás nélkül spórolhat.
http://www.energiaklub.hupont.hu [ További részletek ]
Envirotools Bt. - Környezetvédelmi eszközök forgalmazása
PR: 0
Envirotools Bt. - Környezetvédelmi eszközök forgalmazása
ENVIROTOOLS Bt. Székhely: 2624 Szokolya, Petőfi S. u. 8. Postacím: 8000 Székesfehérvár, József A. u. 2/D Tel.: +36-30-346-1173, +36-30-251-0982 Fax: +36-22-329-109, +36-27-375-287 Email: envirotools@envirotools.hu Web: www.envirotools.hu , www.vizszintmero.hu Cégünk fő profilja környezetvédelem, geológia, hidrogeológia, geotechnika, talajmechanika területén használatos műszerek, eszközök forgalmazása. Másik fő tevékenységi körünk különböző környezetvédelmi, geológiai és hidrológiai szakértések, tervezések készítése, valamint kármentesítés, fúrás-kútépítés és egyéb kivitelezési munkálatok. Főbb termékcsoportok: Felszín alatti vizek: Kézi vízszintmérő műszerek, Dataloggerek (automata vízszintregisztráló és vízminőség regisztrálók), Szénhidrogén vastagságmérők, Felúszómérők, Kútszelvényezők (T, pH., vezetőképesség, redox potenciál., stb.), Vízminta-vevő szivattyúk, Perisztatltikus szivattyúk, Inerciaszivattyúk, Csőbúvárszivattyúk, (frekvenciaváltóval), 12 V-os mini búvár szivattyúk, Bailerek, Olajlefölözők, szkimmerek, Sztrippelők Felszíni vizek: Felszíni víz- és lebegőanyag mintavételi eszközök, Mederüledék mintavételi eszközök, Folyóvízi vízsebesség-mérés, hozam-meghatározás Talaj: Kézi talajfúrók és mintavevők, Motoros talajfúrók és mintavevők, Talajhőmérők Talajgáz: Komplett talajgáz mintavételi rendszerek Talajszennyezettség vizsgáló terepi gyorstesztek: TPH, PCB, klórozott CH, stb., Hordozható XRF talajok és egyéb mátrixok toxikus fém tartalmának azonnali terepi meghatározásához Geotechnikai eszközök Meteorológiai eszközök Geofizikai eszközök: fajlagos geoelektromos ellenállásmérő - VESZ, Természetes gamma sugárzás mérő szonda, saját potenciál mérő szonda - SP Kárelhárítási lokalizációs felitató anyagok: lapok, kendők, tekercsek, hurkák, kígyók, úszógátak, szórható felitató anyagok
http://www.vizszintmero.hu [ További részletek ]
Stabil Sped Kft. Hulladékgazdálodás
PR: 0
Stabil Sped Kft. Hulladékgazdálodás
Stabil Sped Kft. Csongrád megyében, csomagolási hulladékokat gyűjt, felvásárol, kezel. Iratmegsemmisítés.
http://www.hulladekpapir.hupont.hu/ [ További részletek ]
Vinçotte - a Brüsszeli Tanúsító Testület
N/A
Vinçotte - a Brüsszeli Tanúsító Testület
Minõségbiztosítás, ISO 9001, HACCP tanúsítás, felnőttképzés, környezetvédelem - Aib-Vincotte Hungary Kft. A Vinçotte szolgáltatás kínálata olyan széles, mind a minőség, biztonság, és környezetvédelem területén, hogy túlzás nélkül állíthatjuk, a vállalat minden területen kiváló szakértelemmel rendelkezik. Az egyének és a multinacionális vállalatok egyaránt bizalommal támaszkodhatnak szolgáltatásainkra.
http://www.vincotte.hu/ [ További részletek ]
Szelektív.hu - környezetvédelmi portál
N/A
Szelektív.hu - környezetvédelmi portál
Környezetvédelmi portálunk hasznos információkkal, környezetvédelmi akciók, kampányok kezdeményezésével, egyfajta interaktív kommunikációval szeretne hozzájárulni a hazai környezetkultúra szemléletváltásához.
http://www.szelektiv.hu/ [ További részletek ]
Munkavédelem, tűzvédelem és környezetvédelem Firebox Kft.
N/A
Munkavédelem, tűzvédelem és környezetvédelem Firebox Kft.
Munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területeit átfogó tevékenységünket a kisvállalkozásoktól és középvállalkozásoktól kezdődően az irodaházakon keresztül a termelő gyárakig bezárólag minden vállalkozási forma és szakág részére biztosítjuk. Szolgáltatásunk komplex jellegű, így a megbízóinknak csak információs és döntési jelleggel kell a témával foglalkoznia.
http://www.firebox.hu [ További részletek ]
Elmű Energiapersely Program
N/A
Elmű Energiapersely Program
Energiapersely Programunk megújult formában, interaktív energiatakarékossági tanácsokkal, tippekkel, ötletekkel, valamint online tanácsadó szolgáltatással és energiatakarékossági fórummal várja ügyfeleinket. Az Energia Pont olyan energia-tanácsadó szolgáltatás, mely lehetővé teszi, hogy Ön személyre szabott, teljes körű, alapos szakmai felvilágosítást kapjon a megújuló energiák gyakorlati felhasználásával, a hatékony energiafelhasználással és az energia-megtakarítás lehetőségeivel kapcsolatos kérdéseire.
http://www.energiapersely.hu [ További részletek ]
Napelem cellák fajtái
N/A
Napelem cellák fajtái
A napenergia átalakítását elektromos energiává a napelem végzi. Alapanyagai szerint a napelem több csoportba osztható. A leghatékonyabb az egykristályos szilícium napelem. Költséges, de hatékony. Megkülönböztetünk még polikristályos és amorf szilícium napelemeket. A fém-félvezető napelemek, az adalékolt amorf napelemek és a szerves anyagokból készült napelemek hatásfoka gyenge.
http://operasolar.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1277   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829