Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Flat Art - Lakberendezés, belsőépítészet
PR: 4
Flat Art - Lakberendezés, belsőépítészet
Lakberendezés, belsőépítészet magas színvonalon mindenkinek. Lakberendezőként a tanácsadástól a kivitelezésig teljes körű szolgáltatást nyújtunk, sőt igény esetén figyelembe vesszük a Feng Shui szabályait is. Vállaljuk családi házak, lakások, éttermek, irodák, üzlethelyiségek korrekt és látványos berendezését, belsőépítészettel is összefüggő tervezését, és a kivitelezés megszervezését. Mivel fontosnak tartjuk az építészettel és belsőépítészettel kapcsolatos problémák komplex kezelését, folyamatosan keressük a kapcsolatot társtervezőkkel, építész és belsőépítész cégekkel.
http://www.flatart.hu/ [ További részletek ]
M2Design - Belsőépítészet, lakberendezés, design
PR: 4
M2Design - Belsőépítészet, lakberendezés, design
A belsőépítészet csakúgy, mint a lakberendezés, alkalmazott művészet. Számunkra a belsőépítészet nem munka, hanem életforma: életünk minden egyes percét kitölti. Az általunk tervezett lakás belső kialakítása éppen ezért mindig egyedi, nem csak lakója ízlésével, hanem életvitelével is összhangban van. Egy igazi burok lakója és a külvilág között, ahol valóban OTTHON érezheti magát. A belsőépítészet esetében, csakúgy mint a lakberendezés területén is igen fontos a naprakész tudás. Munkánk része, hogy megismerjük ezeket az új anyagokat, termékeket, megtaláljuk a legjobb árakat biztosító kereskedőket.
http://www.m2design.hu [ További részletek ]
Artinterior blog
PR: 4
Artinterior blog
Lakberendezésről, modern építészetről, designról egy lakberendező tollából, egyedi stílusban. Otthonteremtés, inspirációk, ötletek. Ihletadó gondolatok a harmonikus élettér kialakításához.
http://www.artinterior.blog.hu [ További részletek ]
Hemma függöny és lakberendezés
PR: 3
Hemma függöny és lakberendezés
fényáteresztő függöny, sötétítő függöny, lapfüggöny, római roló, függöny kiegészítők, lakástextil, karnis, ágytakaró, párna.
http://www.hemma.hu/ [ További részletek ]
Szentendrei lakberendező, Pannonhegyi Katalin lakberendező
PR: 3
Szentendrei lakberendező, Pannonhegyi Katalin lakberendező
Magánlakások, családi házak, irodaházak, lakótelepi lakások, nyaralók, nyaraló apartmanok, éttermek, üzlethelyiségek, kiállítási standok, klubhelyiségek. Lakberendezés Szentendrén.
http://www.pannonhegyi-lakberendezes.hu/ [ További részletek ]
Lakberendező
PR: 2
Lakberendező
Tekintse meg weboldalamat, ha igényes és minőségi lakberendezést szeretne.lakberendezés, lakberendező, lakberendezők Tekintse meg weboldalamat, ha igényes és minőségi lakberendezést szeretne. Lakberendezés, lakberendező, lakberendezők.
http://www.szikraeniko.com [ További részletek ]
Belsőépítészet - lakberendezés
PR: 2
Belsőépítészet - lakberendezés
Bankós Edit lakberendező enteriőr honlapján a látogató nemcsak a képes referenciákat tekintheti meg, hanem a belsőépítészeti tervező széleskörű szolgáltatás kínálatát is. A magas szintű szakképzettséggel és tapasztalattal rendelkező belsőépítész-lakberendező a lakberendezés mellett egyéni bútorok tervezését és kivitelezését is vállalja. A koncepció teljes mértékben a magrendelő fantáziáján múlik, melyet a tervezőnő hasznos tanácsokkal tud kiegészíteni. Maga a lakberendezés is nagyon sokrétű, hiszen egy egész lakásbelső terének megtervezése és kivitelezése mellett akár egy-egy helyiség kialakítása vagy átalakítása is lehetséges.
http://www.belsoepiteszet-lakberendezes.hu/ [ További részletek ]
Lakberendezési tanácsok, ötletek, praktikák
PR: 2
Lakberendezési tanácsok, ötletek, praktikák
Mi az az öt legsúlyosabb hiba, amit elkövethetsz lakásod berendezésekor? Berendezni egy lakást? Nem kunszt... Ellenben úgy berendezni, hogy jól érezd magad benne, ízléses, kényelmes és szép környezetet hozz létre, már nem a legegyszerűbb feladat. Nem árt, ha odafigyelsz az alábbi öt fő pontra!
http://lakberendezes.lapunk.hu/ [ További részletek ]
BBdesign
PR: 2
BBdesign
Lakberendezés, belsőépítészet, lakás dekoráció, szaktanácsadás. "Az ízlés nem vita kérdése." - fejet hajtva a latin Bölcseknek, egyetértünk.Mind az a portfoliónkból is kitünik, több stílussal is foglalkoztunk már. Nagy kedvencünk az Art Deco, persze nem kívánjuk ezt senkire sem ráeröltetni. Célunk, hogy minden megrendelönknek személyre szabottan találjuk meg a stílusát, hogy a végeredményben harmonikus, megelégedett életet élhessen.Emellett mindent megteszünk, hogy Magyarországon kialakuljon, és gyakorlattá váljon a Lakberendezés Kultúrája.Ennek alappillére, hogy mind a megrendelö, mind a tervezö elégedett legyen a "Folyamat" alatt és azt követöen is.
http://bbdesign.co.hu [ További részletek ]
Belsőépítészet, lakberendezés
PR: 2
Belsőépítészet, lakberendezés
Belső terek kialakítása, egyedi bútor tervezés, számítógépes fotórealisztikus látványterv készítése. Teljes körű belsőépítészeti és lakberendezési szolgáltatás. Amit vállalunk, azt a megbeszélt időre és magas minőségben teljesítjük.
http://www.gmenterior.eu [ További részletek ]
Studio Trend Lakberendezés
PR: 2
Studio Trend Lakberendezés
Családi házak, irodák, panziók belső tereinek kialakításához lakberendezési koncepció kialakításával, enteriőr tervezéssel kívánunk csatlakozni. Igény szerint, a személyre szabott berendezési megoldásokra terveket készítünk, tanácsokat, ötleteket adunk még a kivitelezés elkezdése előtt. Ha látványosan szeretné berendezni az ingatlant, írja meg nekünk, hogy milyen tervezési igénye merül fel és mi ajánlatot készítünk Önnek. Ha úgy gondolja, hogy ránk talált, várjuk jelentkezését.
http://www.studiotrend.hu [ További részletek ]
Lévai Márta lakberendező
PR: 0
Lévai Márta lakberendező
Lévai Márta vagyok, aki lakások, családi házak, irodák, recepciók, kávézók, éttermek, üzlethelyiségek, hotelek, óvodák, iskolák, belsőépítészeti- és lakberendezési tervezésével foglalkozik. Megrendelések teljesítése során, nagy gondot fordítok arra, hogy a tér vizuális hatását és dekoratív szépségét összhangba hozzam annak hatékony működésével, ezzel teremtve megbízóim számára alkalmas keretet ahhoz, hogy az életet a maga teljességében élvezhessék. Talán nem is nevezném munkának, mert nagyon szeretem ezt csinálni. A lakberendezés bizalmi munka, mert meg kell ismerni a megrendelő életvitelét, szokásait, igényeit, terveit, és persze anyagi lehetőségeit is. Ezek ismeretében tudok testre, egyénre szabott belső teret tervezni. Milyen stílusban tervezek? Ezt mindig a megrendelő határozza meg. Az ő ízlésvilága, elképzelései, meglévő bútorai, tárgyai adják a kiindulópontot a tervezéshez . Nagyon szeretem a mediterrán lakberendezést, ehhez áll közel a country stílus, de nagyon örülök, ha a klasszikus stílusú, elegáns belső teret kell létrehozni. Szép feladat a minimál enteriőrök megálmodása is. Az igazi kihívás az eklektika jegyében keverni a stílusokat és persze még folytathatnám a sort a stílusjegyek között. A cél persze a megbízó megelégedettsége a munka végén!
http://tervezo-lakberendezo.hu/ [ További részletek ]
Otthon lakberendezés online enteriőr magazin
PR: 0
Otthon lakberendezés online enteriőr magazin
Az otthon-lakberendezés magazin újdonságokat és híreket sorakoztat fel lakberendezés, tér-rendezés, enteriőr tervezés témákban. Sorra vesszük a helyiségeket a nappalitól a konyhán át a hálószobákig, de bemutatunk különféle bútorokat (ágy, asztal, szekrény stb.) is. Segítünk a helyes világítás, színek választásában.
http://www.otthon-lakberendezes.hu/ [ További részletek ]
Képkeretezés
N/A
Képkeretezés
Szeretne egy minőségi képkeretezést kedvenc fotójának? Akkor válasszon most minket, mert profik vagyunk, ráadásul az áraink is kedvezőek!
http://www.tenkkeret.hu/ [ További részletek ]
Lakásfelújítás
N/A
Lakásfelújítás
Lakásfelújításon töri a fejét? Nem döntötte még el, hogy a teljes lakást, vagy csak egy részét (például a konyháját) szeretné felújítani? Mi segítünk dönteni. Előre elkészítjük lakásának látványtervét (akár többet is, amiből könnyedén választhat). Ezután neki is állunk a munkának. A bontástól kezdve, egészen az átadásig mindent elvégzünk.
http://www.xn--laksfeljts-u4ag8mmh.info [ További részletek ]
Lakberendezés
N/A
Lakberendezés
Honlapunkon a lakberendezési ötleteken túl számos terméket talál, ami még akkor is hasznos lehet, ha már eldöntötte nagyjából milyen stílusú otthont szeretne. Nálunk az ablakoktól kezdve a parkettáig mindent megtalálhat. Bizonytalanság esetén hívja ügyfélszolgálatunkat.
http://www.dekora.hu/ [ További részletek ]
Mennyezeti lámpák
N/A
Mennyezeti lámpák
"Oldalunk minden olyan témával foglalkozik mely lápákhoz kapcsolható. Értsük ezalatt a fajtától kezdve a fogyasztáson át egészen a méretekig és márkákig. Jó péla erre a A ledes lámpa a kétezres évek egyik nagy technikai újdonsága. Fejlesztésének célja, hogy a hagyományos lámpák wolframszálas izzója, a halogén izzók, sőt az energiatakarékos fénycsövek kiváltásához egy korszerű az energiatakarékosság egyre erősödő kényszerének is eleget tevő fényforrás bevezetése a mindennapi használatba. A LED mozaikszó egyébként a light emitting diode angol kifejezés rövidítéseként terjedt el és egy olyan kis elektronikai eszközt jelent, amely a rajta átfolyó áram hatására fényt bocsát ki magából. Az áramerősség nem kell, hogy feltétlenül nagy legyen, emiatt lettek ezek az eszközök mai világunk legkevesebb energiát fogyasztó világító eszközei. Eleinte csak elektronikai termékekben használták a LED-eket jelzőfény céljára, majd ahogy a gyártástechnológia fejlődött, egyre nagyobb és egyre jobb fénykibocsájtó képességű termékeket tudtak előállítani. Alkalmazni kezdték az autóiparban a járművek világítótesteiben és a sikereken felbuzdulva útjára indult a LED térhódítása a világítástechnikai piacon is. De ez csak egy a sok közül, ha érdekelt ön is ebben a témában keresse fel honlapunkat. "
http://lampauzlet.hu/2011/09/mennyezeti-lampak/ [ További részletek ]
Bocca Design lakberendezés
N/A
Bocca Design lakberendezés
Bocca Design lakberendezés - a lakberendezés sokkal inkább tekinthető művészi, kreatív feladatnak, mintsem munkának. Az élhető, nyugtató tér kialakítása kihívásokkal teli feladat egy lakberendező számára, azonban nálunk megtalálja számításait!
http://www.boccadesign.hu/ [ További részletek ]
Niki Design
N/A
Niki Design
Még bizonytalan a stílusban, a színekben, a szaniterekben! Segítek Önnek berendezni álmai lakását, házát! Vállalom lakások, házak, kávézók berendezését! Forduljon hozzám bizalommal!
http://www.jonasnikolett.hu [ További részletek ]
Otthon és lakberendezés
N/A
Otthon és lakberendezés
Online lakberendezés magazin - lakás 1x1, helyiségről helyiségre. Tipp és ötletgyűjtemény mindenkinek.
http://www.lakas1x1.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829