Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

HARKON munkavédelem
PR: 4
HARKON munkavédelem
Teljes körű munkavédelmi szolgáltatás főként kis és középvállalkozások részére: - kockázatértékelés, kockázatkezelés; - tanácsadás, szabályozás; - munkavédelmi oktatás, - egyéni védőeszközök meghatározása; - munkavédelmi üzembe helyezés, időszakos felülvizsgálat; - foglalkozás-egészség, munkabalesetek kivizsgálása; - telephelyengedélyek beszerzése; - pályázatfigyelés, pályázatírás...
http://www.harkon.hu/ [ További részletek ]
Nefeledd munkavédelmi klub (fórum)
PR: 3
Nefeledd munkavédelmi klub (fórum)
Nefeledd munkavédelmi klub" néven elindítom a munkavédelmi szakemberek egy olyan közös platformját, amelynek fő célja a résztvevők gyakorlatban alkalmazható szakmai tudásának fejlesztése és az új szakmai kapcsolatok létrehozása. A mottó: "senki nem lehet okosabb, mint mindenki együtt" Miért is van egyáltalán szükség egy ilyen munkavédelmi klubra? Mielőtt mélyebben belemegyünk a klub részleteibe, gondoljuk át, hogy milyen olyan nehézségekkel szembesülünk mi, munkavédelmi szakemberek nap mint nap, amelyekre jó lenne megoldást találni.
http://www.nefeledd.info/klub.php [ További részletek ]
Munkavédelem, tűzvédelmi szakvizsga, emelőgépek időszakos vizsgálata
PR: 3
Munkavédelem, tűzvédelmi szakvizsga, emelőgépek időszakos vizsgálata
munkavédelem, munkahelyi kockázatértékelés, gépek munkavédelmi szempontú üzembehelyezése, balesetek kivizsgálása, érintésvédelmi villámvédelmi felülvizsgálatok, egyéni védőeszközök juttatásának rendje, munkavédelmi oktatás, munkavédelmi szabályzat, tűzvédelem, tűzvédelmi szabályzat, tűzvédelmi szakvizsga, emelőgépek időszakos vizsgálata
http://www.munkavedelem-tuzvedelem.hu/ [ További részletek ]
Munkavédelem, munkavédelem szakmai kidolgozása
PR: 3
Munkavédelem, munkavédelem szakmai kidolgozása
A munkavédelem szabályszerűségére a munkavédelmi szakmai hatóságokhoz hasonlóan cégünk is nagy hangsúlyt fektet. A munkavédelem alapfeladatainak és a munkavédelem folyamatos feladatainak elvégzésére az EU-SYNCHRONIC Kft. készséggel vállalkozik. Úgy a munkavédelmi szaktevékenység, mint a szakmai ügyviteli munka teljes körű és folyamatos ellátására készséggel vállalkozunk.
http://www.eusynchronic.hu/ [ További részletek ]
Munkavédelem és informatika
PR: 1
Munkavédelem és informatika
Teljeskörű munkavédelmi tevékenység ellátása gazdasági társaságok részére, informatikai háttérrel, alkatrész és komplett számítógépek értékesítésével garanciával együtt. Web design és szervíz.
http://munkavedelem.org/ [ További részletek ]
Munkavédelem, tűzvédelem, emelőgép ügyintézés
PR: 1
Munkavédelem, tűzvédelem, emelőgép ügyintézés
A munkavédelmi törvényben meghatározott szaktevékenységnek minősülő feladatok elvégzése. Munkavédelmi kockázatelemzés, egyéni védőeszközök meghatározása stb. Tűzvédelmi szolgáltatás.
http://www.munkavedelminavigator.hu [ További részletek ]
Tűzvédelem és munkavédelem
PR: 1
Tűzvédelem és munkavédelem
Teljes kőrű tűzvédelmi és munkavédelmi szolgáltatás kedvező áron. Szükség eszetén az ország bármely részén.
http://tuzmunkavedelem.hu [ További részletek ]
Válent tűzvédelem
PR: 0
Válent tűzvédelem
Komplett tűz- és munkavédelmi szolgáltatások. Tűzoltó készülékek forgalmazása. Tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi, HACCP, ADR, menekülési irány, piktogram táblák forgalmazása. Tűzvédelmi szabályzat, tűzriadó terv, kockázatértékelés, tűvédelmi felülvizsgálat,tűzoltó készülék karbantartás. Tűzvédelmi eszközök forgalmazása. Tűvédelmi szakvizsgáztatás, munkavédelmi oktatás...
http://www.valent-tuzvedelem.hu [ További részletek ]
Munkavédelem és tűzvédelem | Profi Munkavédelem - Rácz Gábor
PR: 0
Munkavédelem és tűzvédelem | Profi Munkavédelem - Rácz Gábor
Munkavédelem? Tűzvédelem? Rácz Gábor, munkavédelmi vállalkozó vállalja kis- és középvállalkozások tevékenységének megszervezését munkavédelem és tűzvédelem terén. Szolgáltatásunk széles körben ismert mind munkavédelem, mind tűzvédelem terén. Abban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy a munkáltató által biztosított munkahelyen a - munkavédelem és tűvzédelem terén egyaránt - munkavállalók biztonságban dolgozzanak és Önnek, mint munkáltatónak se keljen rettegnie egy esetleges ellenőrzéstől.
http://www.profi-munkavedelem.hu [ További részletek ]
Szőllősi Ferenc Munkavédelmi Szolgáltatás
N/A
Szőllősi Ferenc Munkavédelmi Szolgáltatás
Munkavédelmi és foglalkozás-egészségügyi (üzemorvos) szolgáltatás végzése vállalkozási formában. Vállalom cégek munkavédelmi kötelezettségeinek elvégzését vállalkozási formában, Budapesten és környékén, elsősorban Pest megyében. Ön amennyiben munkáltató, munkavédelmi feladatai is vannak, amennyiben legalább 1 alkalmazottja van! Hívjon, ingyenes felméréssel megállapítom a jogszabályok által előírt kötelezettségeit, megbízás esetén elvégzem Ön helyett a feladatokat. Tevékenységeink: Kockázatértékelés készítése, Munkavédelmi oktatás, Egyéni védőeszköz juttatási rend készítés, Munkabalesetek kivizsgálása, Munkavédelmi szabályzat készítése, Üzembe helyezést megelőző munkavédelmi vizsgálat, Időszakos biztonsági felülvizsgálat, Soron kívüli ellenőrzés, Munkavédelmi szemlék. Foglalkozás egészségügyi vizsgálatok. Elsősegélynyújtó képzés jogszabályok szerint.
http://www.munkavedelem.iweb.hu/ [ További részletek ]
Kockázatbecslés
N/A
Kockázatbecslés
Kockázatkezelés: a kockázatértékelés a munkavédelem és a munkabiztonság kulcsa. A kockázatértékelés, kockázatbecslés, kockázatelemzés során kerülnek felszínre a dolgozókat fenyegető veszélyforrások és hiányosságok.
http://www.munkabiztonsag.com/ [ További részletek ]
Munkavédelmi oktatás
N/A
Munkavédelmi oktatás
Cégünk a munkavédelmi szolgáltatás keretében számos feladatot lát el, közülük kiemelt fontosságú a munkavédelmi oktatás.
http://www.kockazatertekeles.shp.hu/hpc/web.php?a=kockazatertekeles&o=szolgaltatasok_kgK [ További részletek ]
Tűzvédelem, munkavédelem felsőfokon
N/A
Tűzvédelem, munkavédelem felsőfokon
Cégünk vállalja vállalkozások, intézmények, telephelyeinek és létesítményeinek teljes körű tűz-, munka- és környezetvédelmi szolgáltatásait. Felsőfokú és középfokú képesítéssel rendelkező szakembereink készséggel állnak rendelkezésűkre: pl. helyszíni szaktanácsadással, konzultációval, dokumentációk elkészítésével, oktatással, munkabalesetek kivizsgálásával, tűz- és munkavédelmi tanfolyamok teljes körű lebonyolításával stb.
http://www.xn--tzvdelem-munkavdelem-d2bm622a.eu [ További részletek ]
Munka- és tűzvédelem Győrben és környékén
N/A
Munka- és tűzvédelem Győrben és környékén
a honlap munka- és tűzvédelmi szolgáltatásokról nyújt tájékoztatást, tartalamazza a munka- és tűzvédelemmel kapcsolatos főbb jogszabályokat, a munkavállalók alapvető feladatait a biztonságos és egészséget nem veszélyeztető munkahely megteremtésével kapcsolatban, melynek kialakításához és működtetéséhez munka- és tűzvédelmi szakember segítségét is igénybe veheti, a honlapon felsorolt szolgáltatásokat elsősorban győrben és a nyugat-dunántúli régióban végezük
http://munkavedelemgyor.5mp.eu/ [ További részletek ]
ISO 9001
N/A
ISO 9001
ISO tanúsítványt szeretne? Segítünk Önnek a tanusítványszerzésben! A Toma Group Kft.-ben több mint 10 éve dolgozik együtt egy szakértő csapat akik a folyamatosan továbbfejlődve, a piac igényeihez alkalmazkodva alakítják a hosszútávú kapcsolatokat az ügyfeleinkkel. Elérhető szolgáltatásaink hasonlósága, hogy az Ön cégének igényeit szem előtt tartva, tapasztalatinkra támaszkodva, együtt építjük az utat az Ön vállalkozása céljai felé Tanácsadóként fontos hogy olyan rendszereket, és olyan folyamatokat építsünk, amelyek vállalkozásának látható előnyöket jelentenek. Szolgáltatásaink az alábbiak: Felkészítő tevékenység tanúsítványhoz, pályázati feltételek teljesítéséhez adminisztrációs háttér nyújtása, pályázati lehetőségek felkutatása, folyamatok fejlesztése.
http://www.iso-tanusitvany.hu [ További részletek ]
Munkavédelem-net
N/A
Munkavédelem-net
Web-shopunk több száz termékkel várja önt! Itt mindent megtalálhat, ami a biztonságos munkához elengedhetetlen! Heti rendszerességgel frissítjük akcióinkat és termékeinket! Egész Magyarország területére vállalunk házhoz szállítást 3-5 napon belül! Dolgozz minőségben, biztonságban!
http://munkavedelem-net.hu/ [ További részletek ]
Munkavédelmi szaktevékenység
N/A
Munkavédelmi szaktevékenység
Ez az oldal a munkavédelem, munkabiztonság igen fontos területén a munkáltatók, a munkabiztonsági szakemberek segítésére, információk, tapasztalatok stb. átadására, kapcsolatok felvételére jött létre. Az alábbiak főleg a munkáltatókhoz, cégvezetőkhöz szólnak: Ha Önnek legalább 1 fő alkalmazottja van, akkor a Munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény a hatálya Önre is vonatkozik. Ebben az esetben néhány kötelezettség mindenképpen tartozik Önre.A biztonságos és egészséget nem veszélyeztető munkakörülmények megteremtését az Alkotmány minden munkavállaló számára deklarálja. A körülmények biztosítását a munkavédelmi törvény és a végrehajtására kiadott jogszabályok határozzák meg részletesen és a munkáltató másra át nem ruházható felelősségévé teszik.Amennyiben segítségre lenne szüksége e témában, kérem forduljon hozzám bizalommal.Munkavédelmi szaktanácsadással, oktatásokkal, munkavédelmi szaktevékenységi feladatok ellátásával, emelőgép ügyintézői tevékenységgel foglalkozom Enying-Siófok környékén - valamint szélesebb körzetében.
http://www.munkaved.info [ További részletek ]
Munkavédelmi oktatás, kockázatértékelés cégeknek
N/A
Munkavédelmi oktatás, kockázatértékelés cégeknek
Elavult a tűzvédelmi szabályzat cégénél? A MEBIZ BT. Elkészíti tűzvédelmi szabályzatát és kockázatértékelés során felméri a szükséges teendőket, esetleg felülvizsgálja a régit. Elkészíti a jogszabály szerinti összes szükséges dokumentációt munkavédelem és tűzvédelem témakörben. Munkavédelmi oktatás keretében felkészíti dolgozóit a mindennapos munka végzéshez szükséges munkabiztonsági ismeretekkel.
http://www.munkabiztonsaglap.hu [ További részletek ]
tűzvédelem
N/A
tűzvédelem
Dolgozzon velünk és, bízza ránk tűz és munkavédelmi törvényben megszabott kötelezettségeit. Cégünk elsőkézből értesíti az új törvényekről. Emellett karbantartjuk tűzvédelmi eszközeit illetve kezeljük a kapcsolatot a hatóságokkal. A tűzoltó készülékek szabályos időközi ellenőrzését a törvény írja elő. Cégünk csaknem 500 darab eltérő javított poroltó készülékkel és majd száz darab CO2 csere készülékkel rendelkezik. Így rögtön a megadott helyszínen képesek vagyunk kicserélni a javításra szoruló porral oltó készülékeket (ill. CO2-vel). Ezen felül 2007 óta dolgozunk tűzoltócsapok
http://www.tuzoltokft.hu [ További részletek ]
Dér Munkavédelem
N/A
Dér Munkavédelem
A Dér és Társa 95 Kft. célja, hogy a legjobb minőségű és minden igényt kielégítő munkavédelmi termékeket, mint munkavédelmi sisakok, szem és arcvédők, munkaruhák, munkavédelmi kesztyűk, kézkrémek munkavédelmi cipők, munkavédelmi táblák forgalmazza.
http://der-munkavedelem.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829