Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Elegáns rendezvény helyszín: Akadémia Klub
PR: 5
Elegáns rendezvény helyszín: Akadémia Klub
Az Akadémia Klub rendezvényszervezéssel foglalkozik, a főváros V. kerületében található Magyar Tudományos Akadémia Székház rendezvénytermében. Teljes körű tervezés és kivitelezés bármilyen rendezvény vagy esemény megrendezésére. Tekintse meg oldalunkat a részletekért!
http://www.akademiaklub.hu/ [ További részletek ]
A&J Party Service - Rendezvényszervezés
PR: 3
A&J Party Service - Rendezvényszervezés
Vállaljuk esküvők, céges és más rendezvények teljes körű lebonyolítását: cateringszolgáltatás, zenekar, eszközbérlés, hang, fény és vetítéstechnika, dekoráció, terembérlés stb. Színvonalas, igényes lebonyolítással!
http://www.aesjpartyservice.hu [ További részletek ]
Fingerfood Kft. - [rendezvényszervezés - vendéglátás]
PR: 3
Fingerfood Kft. - [rendezvényszervezés - vendéglátás]
Több mint 14 éve foglalkozunk vendéglátással és rendezvényszervezéssel, bármilyen rendezvény vagy catering programra tudunk költséghatékony megoldást kínálni.
http://www.fingerfood.hu/ [ További részletek ]
FutureEvent.hu - Professzionális rendezvényszervezés
PR: 3
FutureEvent.hu - Professzionális rendezvényszervezés
Rendezvényszervezés felsőfokon: A Future Event Kft. üdvözöli Önt, a profi rendezvények világában! Minőségi, a vendég és a megbízó igényeinek mindenben megfelelő rendezvényszervezést garantálunk! Hisszük, hogy a jövő azoké a rendezvényeké, melyek újdonságot és természetesen profizmust hordoznak magukban. Rendezvényszervező cégünk minden egyes rendezvényt maximális odafigyeléssel és lelkesedéssel szervez, tökéletesen igazodva megbízónk elképzeléséhez. Future Event az Ön rendezvényszervezője!
http://www.futureevent.hu/ [ További részletek ]
Rendezvényhajók - Sailor.hu
PR: 3
Rendezvényhajók - Sailor.hu
A Sailor kft. 1996-ban alakult, fő profilja rendezvényszervezés hajón ( vendéglátás hajón, esküvő hajón, céges rendezvény hajón ) és vízi személyszállítás ( bérelhető személyhajók, dunai sétahajózás, bérelhető rendezvényhajó ).
http://www.sailor.hu [ További részletek ]
Coppia Vincente Rendezvény-és Reklámügynökség
PR: 3
Coppia Vincente Rendezvény-és Reklámügynökség
Egyedi rendezvények szervezése, elérhető árakon, precízen, megbízhatóan. Kreatív és különleges szolgáltatásokat nyújtunk megrendelőink számára.
http://www.cvevent.com [ További részletek ]
Bossmedia
PR: 3
Bossmedia
A Bossmedia médiaügynökség reklám anyagok kreatív tervezésével, arculat kialakítással, belső PR anyagok megvalósításával teszi lehetővé, hogy az Cégük mindig a legjobb megjelenést tükrözze partnerei felé. Üzeneteit, akcióit, termékeit és szolgáltatásait a leginkább megfelelő kommunikációs csatornákon továbbítjuk az adott célcsoportnak. Kiemelt szakterületünk az online kommunikáció, mely nélkülözhetetlen manapság minden társaság számára. A weboldaluk elkészítésétől kezdve bármilyen online csatornán történő reklámozást tudunk biztosítani, szöveges, képi és videó megjelenésekben egyaránt. Számunkra fontos, hogy Cégüket a tevékenységükhöz kapcsolódó oldalakon kívül, a keresőkben is az első oldalon találják meg. Kidogozott csomagjainkban garantáljuk, hogy a szerződött időtartamban az Önök által megadott kulcsszavakra mindig az első oldalon jelenjenek meg. A személyes partnertalálkozók minden cég működésének meghatározó eszköze. Takarítsák meg idejüket, energiájukat, pénzüket és bízzák ránk a rendezvényszervezést. Partnertalálkozók, termékbemutatók, prezentációk, konferenciák, tréningek és képzések teljes lebonyolítását is vállaljuk. Számunkra a legfontosabb a minőség, mely minden ügyfelünknek egyformán jár!
http://www.bossmedia.hu [ További részletek ]
RagazzArt Event Marketing & BTL (Esemény marketing)
PR: 3
RagazzArt Event Marketing & BTL (Esemény marketing)
Közel 11 éve azzal a céllal hoztuk létre a RagazzArt ügynökséget, hogy professzionális, kreatív és minden alkalommal testre szabott koncepciók megvalósításával tegyünk eleget az ÖN és CÉGE igényeinek. Önnek garanciát jelenthet a több, mint egy évtizedes tapasztalat, munkatársaink személyes hozzáállása és eredményessége, valamint azon partnereink sora, akiknek már évek óta szervezünk eseményeket. Célunk, hogy az általunk garantált színvonalon az Ön hétköznapjaiba is visszatérjenek a csodák. Miért ne ragadná meg a lehetőséget?
http://www.ragazzart.hu/ [ További részletek ]
Álomból valóság esküvő és rendezvényszervezés
PR: 3
Álomból valóság esküvő és rendezvényszervezés
Az Álomból valóság esküvő és rendezvényszervezés küldetése, az Ön terveinek megvalósítása: álomesküvők szervezése, vállalati rendezvények, baráti borkóstolók, gyerekprogramok megszervezése. Segítünk a szervezés minden apró részletében, tanácsokkal, ötletekkel vagy akár egy profi rendezvényszervezővel is. Önnek csak át kell élnie a Nagy Napot, a többi a mi dolgunk...
http://www.alombolvalosag.hu [ További részletek ]
www.nefelejcseskuvo.hu
PR: 3
www.nefelejcseskuvo.hu
Kedves Jegyespár! Esküvőszervezőként az a feladatunk, hogy Veletek együttműködve megtervezzük esküvőtöket és közreműködjünk annak lebonyolításában. Segítünk a számotokra legmegfelelőbb szolgáltatók kiválasztásában, megbízásában, munkájuk felügyeletében. Színvonalas és megbízható szervezést biztosítunk az esküvő kitűzésének napjától a lakodalom végéig, legyen szó nagy létszámú esküvőről, elegáns ünnepélyről, kerti mulatságról vagy meghitt, családias környezetben ünneplő társaságról. Az esküvőszervező fogadása NEM KERÜL PLUSZ KÖLTSÉGBE! Mi a szolgáltatóktól kapunk jutalékot, amiért munkát biztosítunk nekik, így semmivel nem nő a költségetek! Első konzultációnk alkalmával beszélgetünk elképzeléseitekről, majd 10 munkanapon belül kézhez kapjátok személyre szabott ajánlatunkat, amely tartalmazza a szolgáltatások leírását és az árakat. Az ajánlat Benneteket semmire nem kötelez, de amennyiben valamely szolgáltató megtetszett, lehetőségetek van lefoglalni az adott időpontra. Fontos, hogy profi csapattal dolgozunk, nem fordulhat elő, hogy olyan szolgáltatót bízzatok meg, aki nem megfelelő minőségű szolgáltatást nyújt. Az esküvőszervező mindig a Ti érdekeiteket védi, és készen áll segíteni álmaitok megvalósításában.
http://www.nefelejcseskuvo.hu [ További részletek ]
EXPOUNIT.HU - Standépítés, Kiállítás
PR: 3
EXPOUNIT.HU - Standépítés, Kiállítás
Az EXPOUNIT Kft. az Ön partnere, ha világszínvonalú, versenytársaihoz képest kiemelkedő és exkluzív megjelenést szeretne cégének bármely kiállításon. Referenciáink között olyan multinacionális vállalatok szerepelnek, mint a NAV N GO, a KFKI, a SAMSUNG vagy a BMW, de cégünk rendszeresen építi több ország nemzetközi kiállításokon megjelenő pavilonjait is.
http://www.expounit.hu [ További részletek ]
Burg Party Service Rendezvényszervező Kft.
PR: 2
Burg Party Service Rendezvényszervező Kft.
Burg PS Rendezvényszervező Kft. számos céges és egyéb rendezvényt szervezett már. 2002 óta a Nemzeti Színház kizárólagos beszállítója. Stílus és elegancia egyszerre! Lepje meg családját és a rokonságát egy felejthetetlen vacsorával. Vagy szervezze meg céges rendezvényét Magyarország legszebb helyszínein.
http://www.burg.hu [ További részletek ]
www.allinservice.hu
PR: 2
www.allinservice.hu
Az All-In-Service Kft. csapata 2001 óta látja el különböző rendezvények technikai hátterének biztosítását színpadtechnikával, hangosítással, vizuáltechnikával. Ezen kívül profi lemezlovasaival és karaoke szolgáltatásával magas színvonalon szórakoztatja közönségét. Az összes rendezvénytípusnál magas színvonalú tapasztalattal rendelkezünk! - Céges rendezvények - Esküvők, lagzik - Bulik, party-k, bálok - Divatbemutatók, Kiállítások - Fesztiválok, Koncertek - Konferenciák, sajtótájékoztatók - Roadshowk Tekintse meg referenciáinkat!
http://www.allinservice.hu [ További részletek ]
Svédasztal - Korlátlan étel és italfogyasztás
PR: 2
Svédasztal - Korlátlan étel és italfogyasztás
Aki nagyobb társaság számára valaha szervezett már összejövetelt, biztosan találkozott az étkezés lebonyolításának problematikusságával, legyen az családi, baráti vagy céges rendezvény, hiszen a különböző igények kielégítése nem egyszerű feladat. A svédasztal kiváló lehetőséget nyújt a legkülönbözőbb rendezvények lebonyolítására, mert kínálata bőségével biztosítja a társaság minden tagjának megelégedését. Nincs szükség egységes menü rendelésére, nem kell alkalmazkodni a különböző étvágyú vendégek igényeihez, és az italfogyasztás mennyisége sem jelent gondot, nagy anyagi megterhelést. Ételkínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy a nemzetközi konyha kedvelői épp úgy kedvükre válogathassanak az ínyencségek között, mint a hagyományos ízek hívei, valamint a reformkonyha követőinek és a vegetáriánusoknak is kedvezzünk. A belvároshoz közel eső Trófea Grill Éttermekben (www.trofeagrill.eu) egy fix személyenkénti ár befizetésével a társaság minden tagja számára korlátlan étel- és italfogyasztásra nyílik lehetőség.
http://xn--svdasztal-c4a.hu [ További részletek ]
China Mart, iroda, bevásárló, rendezvény centrum
PR: 2
China Mart, iroda, bevásárló, rendezvény centrum
Budapest China Mart, rendezvény, bevásárló és iroda centrum. Rendezvények szervezése, kiállítások, konferenciák. Iroda és raktár bérlet. Bevásárló központ. Kapcsolat Kína és az Európai Unió között. Kínai üzleti partner kapcsolat.
http://chinamart.hu [ További részletek ]
Bulicentrum - Esküvők, céges bulik, családi ünnepségek, rendezvények
PR: 2
Bulicentrum - Esküvők, céges bulik, családi ünnepségek, rendezvények
A Bulicentrum célja, hogy egy oldalon egyesítse mindazt, ami rendezvény megszervezéséhez szükséges lehet. Itt megtalálható minden elérhetőség és információ, ami segíthet neked Esküvők, Céges rendezvények, Családi ünnepségek vagy akár szimpla Bulik megszervezéséhez.
http://www.bulicentrum.hu/ [ További részletek ]
Maléna Rendezvényszervező Iroda
PR: 2
Maléna Rendezvényszervező Iroda
A Maléna Rendezvényszervező Iroda örömmel segít Önnek, legyen szó üzleti rendezvény, privát rendezvény vagy az ember életében legemlékezetesebb nap az esküvő lebonyolításában. Vállalt feladataink között szerepel: Bemutatók, Tanácskozások, Vitaestek, Szakmai napok, Bálok, Kiállítások, Gyermekzsúrok, Ballagások, Diplomaosztók, Szülinapok, Névnapok, Meglepetés partik, Leány- Legénybúcsúk, Évfordulók, Osztálytalálkozók és más egyéb szolgáltatások megszervezése, kivitelezése. Célunk, hogy az Ön számára megszervezzük a megfelelő alkalmat, hogy ezáltal örömöt adhasson és kaphasson.
http://www.malena.hu [ További részletek ]
Vattacukor készítés, kiosztás, promóció
PR: 2
Vattacukor készítés, kiosztás, promóció
Vattacukor és pop - corn készítése, kiosztása bármilyen zárt, vagy nyílt téri rendezvényen a vattacukor-hungary.eu csapatával. Megbízhatóság, gyorsaság, minőség, korrekt kiszolgálás, kulturált megjelenés, akciók, egyedi megállapodások, egyedi kedvezmények, csináld magad lehetőség. Bennünk csak kellemesen csalódhat. Sok - sok nagy színes, édes, kócos csalabuggy és frissen sütött pop - corn. Nyami! vattacukor-hungary.eu. Tel.: 702261888. Referenciáink: http://vattacukor-hungary.eu Videógaléria vattacukor-hungary: http://www.youtube.com/user/fdhevsa#p/p
http://vattacukor-hungary.eu [ További részletek ]
Gyerekzsúr szervezés
PR: 2
Gyerekzsúr szervezés
Meglepetés gyerekzsúrok szervezése akár születésnapra akár egyéb családi alkalomra. Képzett és rendkívül tapasztalt gyerekanimátoraink garantáltan emlékezetes gyerekzsúrt bonyolítanak le otthonában vagy más előre megbeszélt helyen.
http://www.emi-gyerekprogramok.hu/ [ További részletek ]
Eurexpo.hu - Rendezvény szervezés, egyedi stand tervezés, standépítés
PR: 2
Eurexpo.hu - Rendezvény szervezés, egyedi stand tervezés, standépítés
Az Eurexpo az Euroshow Kft üzletágaként 2002 óta foglakozik egyedi és kiállítási standok tervezésével, standépítéssel, illetve konferenciák szervezésével. Ezen időszak alatt számos nemzetközi és hazai referenciával gazdagodtunk. Amennyiben egy megbízható partnerre van szüksége, keresse fel weboldalunkat, ahol képes referenciáinkat is megtekintheti. Reméljük,, hogy hamarosan Önt is visszatérő ügyfeleink között üdvözölhetjük!
http://eurexpo.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829