Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Ajánlott linkek:

Nagytakarítás és lakástakarítás
N/A
Nagytakarítás és lakástakarítás
Bízza szakemberekre a takarítást is és töltsön több időt családjával, barátaival a nehéz takarítási munkálatok helyett. A korrekt takarításnál megbízható takarítónőket fognak önhöz kiküldeni akik tényleg értik a dolgukat legyen az bármilyen nagytakarítás, akár egy nagy felújítás utáni takarításra is fel vannak készülve, és nem okoz gondot a nagy belmagasság sem! Fontos, hogy a legtöbb takarítócég csak kiküldi a takarító személyzetet és önnek kell biztosítania a takarító eszközöket, tisztító szereket, létrákat, a korrekt takarítás teljes felkészültséggel vonul ki a helyszínre és minden eszközt biztosít a dolgozóinak a takarítás eredményes elvégzéséhez. Az egyszerű takarítás mellé akár szőnyegtisztítást, kárpittisztítást is kérhet, melyet szintén saját ipari gépekkel végeznek el. Éppen ezért fontos ha összehasonlítjuk más cégekkel az árajánlatukat, megkérdezni, hogy mit biztosít a takarító cég a takarítónőn kívül. A korrekt takarítás mellett szól továbbá, hogy felelősségbiztosítással rendelkezik és garanciát vállal az elégedettségre, és a sok pozitívum mellett egy aprócska negatívum róható fel, hogy nem ők a legolcsóbbak az interneten.
https://www.ktakaritas.hu/ [ További részletek ]

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Takarítás, iroda takarítás
PR: 3
Takarítás, iroda takarítás
A PAMIS Takarító Kft. irodák, épületek, társasházak teljeskörű, rendszeres és alkalmi takarításával foglalkozik Budapesten, és Fót vonzáskörzetében. Kizárólag minőségi, és biztonsági adatlappal rendelkező tisztító, és takarító eszközöket használunk, a takarítási tevékenységünk ellátásához.
http://www.pamis.hu [ További részletek ]
padlószőnyeg tisztítás
PR: 3
padlószőnyeg tisztítás
Takarítócégünk - szőnyegpadló tisztítás üzletága - irodák, épületek, családi házak padlószőnyeg tisztításával foglalkozik. A szőnyeg felületet tisztítását, extrakcios technikával végezzük. Kizárólag minőségi, valamint biztonsági adatlappal rendelkező tisztítószereket használunk, a takarítási tevékenységünk ellátásához.
http://www.padloszonyegtisztitas.hu [ További részletek ]
Irodatakarítás - valódi tisztaság
PR: 3
Irodatakarítás - valódi tisztaság
Cégünk kizárólag takarítási, épülethigiéniai szolgáltatás végzésére szakosodott, így minden figyelmünket és szaktudásunkat erre fordítjuk. vállaljuk, irodák, irodaházak, középületek, intézmények takarítását, rendszeres napi takarítást, vagy eseti nagy, illetve rendezvényekhez kötődő takarítást. Szakembereink szívesen állnak rendelkezésére épülethigiéniai, munkahelyi egészségügyi kérdésekben is.
http://www.realclean.hu [ További részletek ]
CoolClean - Ipari tisztítás szárazjéggel
PR: 3
CoolClean - Ipari tisztítás szárazjéggel
A CoolClean csapata üdvözli Önt! Cégünk nehezen és problémásan eltávolít- ható, elsősorban ipari jellegű szennyeződések tisztításával foglalkozik. Részvételünkkel Ön jelentős mértékű állásidőt, munkabért, amortizációt takaríthat meg. Szolgáltatásaink igénybevételével a megrendelőnek lehetősége van rá, hogy a számára legtöbb problémát okozó tisztítási feladatait egy erre szakosodott vállalkozással oldja meg, legyen szó épületek, berendezések tisztításáról vagy akár gyártósorba illesztendő automatikus tisztítóállomásról. Konzultációs szolgáltatásunk keretében tudunk segítséget nyújtani az alábbi speciális felhasználási területeken: - Precíziós tisztítás (műanyag-, félvezető-, gyógyszeripar) - Automatizált tisztítórendszerek, célgépek, robotizáció - Hűtés, szárazjég és ipari gázellátás - Egyéb kirogén technológiák Megrendelőink egyedi igényeiknek megfelelő felmérése után egy olyan megoldást dolgozunk ki ami jelentős előnyökkel jár a jelenlegi módszerekhez képest. Az eljárás széleskörű felhasználási lehetőségei miatt minden esetben egyéni tervezést és felkészülést kíván a felmerült tisztítási problémák megoldása. Célunk, hogy megnyugtató megoldást keressünk megrendelőink problémás tisztítási igényeire. A következő néhány szennyeződés csak kiragadott példa a szárazjégszórással eltávolíthatók közül: Gyanták, olajok, zsírok, festékek, ragasztók, korom, kiválások, lerakódások, leégések, por, anyagmaradványok, speciális bevonatok... A CoolClean Ipari Tisztítási Kft. maximálisan alkalmazkodik a folyamatosan termelő vállalatok igényeihez, szükség esetén éjszakai, hétvégi munkavégzéssel is igazodva a tervezett leállások üteméhez. Szolgáltatásainkkal Magyarország teljes területén, a környező országokban valamint társvállalkozásunk révén Nagy-Britannia észak-nyugati területén liverpooli központtal állunk megrendelőink rendelkezésére.
http://coolclean.hu [ További részletek ]
Lakás takarítás, iroda takarítás Budapesten
PR: 3
Lakás takarítás, iroda takarítás Budapesten
Takarítás magánszemélyek, társasházak és vállalkozások részére. Vállaljuk lakások és irodák napi, heti, vagy eseti takarítását, felújítás, festés utáni nagytakarítását.
http://www.tiptoptakaritas.hu [ További részletek ]
Igényes irodatakarítás
PR: 3
Igényes irodatakarítás
Irodákban és irodaházakban vállalunk rendszeres takarítást, de szívesen állunk rendelkezésére alkalmanként is (nagytakarítás, ablaktisztítás, irodai szőnyegpadló tisztítása).
http://irodatakaritas.gportal.hu [ További részletek ]
Takarítógép kölcsönző
PR: 3
Takarítógép kölcsönző
Kölcsönző, Gépkölcsönzés Budapest III. kerületében. Szőnyegtisztítás, padlótisztítás, takarítás, takarítógép-kölcsönzés. Szőnyegtisztító gép, kárpittisztító gép, gőzborotva, gőztisztító, aquafilteres porszívó kölcsönzés. Thomas, Karcher nagyteljesítményű takarítógépek, szőnyegtisztító gépek, ipari porszívók.
http://www.takaritogepkolcsonzo.hu [ További részletek ]
Társasház takarítás
PR: 3
Társasház takarítás
Takarító vállalkozásunk fő profilja a társasházak takarítása, Budapesten és vonzáskörzetében. Ennek tudatában, lelkiismeretes munkával, képzett takarító személyzettel illetve minőségi és környezetbarát tisztítószerekkel biztosítjuk a társasházak takarítási tevékenységének szakszerű elvégzését.
http://www.tarsashaztakaritas.net/ [ További részletek ]
tiszta lesz
PR: 3
tiszta lesz
Irodák, üzletek, éttermek és társasházak rendszeres takarítása. Szegeden megbízható és leinformálható munkatársakkal várjuk a megrendeléseket. Nézze meg referenciáinkat és keressen meg bennünket.
http://tisztalesz.com [ További részletek ]
Üdvözöljük! doctor clean iroda takarítás
PR: 3
Üdvözöljük! doctor clean iroda takarítás
Vállalatunk kiemelkedő tapasztalattal, a takarítás minden területén segítő partnere lehet! Amennyiben egy megbízható takarítócégre van szüksége, kérem látogasson el weboldalunkra: www.doctorclean.hu Dr Clean Kft. Dr Clean kft - segítő partnere az alábbiakban: takarítás, irodatakarítás, társasház takarítás, üzemtakarítás, garázstakarítás, szőnyegtisztítás, napi takarítás, nagytakarítás, ablaktisztítás, alpintechnika, szállodatakarítás, iskola takarítás, kertgondozás, növényápolás.
http://doktorclean.hu [ További részletek ]
Szárazjeges tisztítás
PR: 3
Szárazjeges tisztítás
Szárazjeges tisztítás technológiájának alkalmazásával sokkal gyorsabban lehet megtisztítani a felületeket, berendezéseket. A gyorsaságon kívül a technológia előnye, hogy a szárazjeges tisztítás során nem keletkezik szennyezett hulladék, aminek az összegyűjtéséről, elszállításáról, megsemmisítéséről külön gondoskodni kellene. A technológia további előnye, hogy gépek, berendezések az üzemeltetésük helyén takaríthatóak, így az üzemidő kiesés minimálisra csökkenthető.
http://szarazjeges-tisztitas.hu/ [ További részletek ]
Zöld Takarítás Kft.
PR: 3
Zöld Takarítás Kft.
Vállaljuk kisebb irodák és magánlakások heti egy, vagy többszöri takarítását, nagyobb irodák, üzletek napi, heti és nagytakarítását. Munkánkat korszerű, zöld technológiás tisztítószerekkel, vegyszermentesen végezzük.
http://zoldtakaritas.com [ További részletek ]
Cleanonline
PR: 2
Cleanonline
CLEANONLINE TAKARÍTÁS-Takarítási igazgató: Szűcs Zoltán Cím: 1088 Budapest, József krt. 19. 2/4. Tel.: 1/266-3602. Fax: 1/429-0024. Mobil: 20/350-3793, E-mail: info@cleanonline.hu takarítás, nagytakarítás, iroda takarítás, piperetakarítás, festés utáni takarítás, tisztítás Reméljük, hogy az Önök Cégét is hamarosan a Megrendelőink közt tudhatjuk.
http://www.cleanonline.hu/ [ További részletek ]
Függönymosás és tisztítás
PR: 2
Függönymosás és tisztítás
Segítségünkkel nem kell vesződnie a textilek leszedésével sem felrakásával. Tisztán és kivasalva tesszük fel Önnek, mintha új lenne! Szakterületünk az exkluzív függönyök, sötétítők, drapériák tisztítása, összemenés elleni garanciával.
http://www.fuggonymosas.hu [ További részletek ]
Pedantéria Takarítás
PR: 2
Pedantéria Takarítás
Professzionális takarítás és vegyszermentes tisztítás egész Pest Megye területén a Pedantéria Plusz Bt. szakembereivel irodákban és társasházakban!
http://www.pedanteria.hu/takaritas.html [ További részletek ]
Takarítási szolgáltatás Budapesten
PR: 2
Takarítási szolgáltatás Budapesten
Cégünk magánszemélyek és intézmények számára egyaránt kínál takarítást. Vállaljuk középületek, irodák, vendéglátó ipari egységek, üzlethelyiségek, iskolák, családi házak, társas házak, szállodák, panziók rendszeres vagy alkalmi takarítását, illetve professzionális takarító eszközeinkkel bármilyen felület (szőnyeg, kárpit, padló, ablak, bútor) tisztítását, építkezés, vagy felújítás utáni nagytakarítást. Emellett fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink igényeihez mérten, személyre szabott szolgáltatásokat tudunk nyújtani.
http://www.takaritas.biz [ További részletek ]
Takarítás, Épülettisztítás felsőfokon: Minőségi Takarítási szolgáltatá
PR: 1
Takarítás, Épülettisztítás felsőfokon: Minőségi Takarítási szolgáltatá
Takarítás felsőfokon a Horváth - Épülettisztítás-sal! Végeztesse az épülettisztítást, korrekt, szakértő és lelkiismeretes takarító céggel! Professzionális és teljes körű takarítási szolgáltatásokkal állunk megbízóink rendelkezésére! A Horváth- Épülettisztítás leveszi az Ön válláról a takarító eszközök, gépek beszerzésének, karbantartásának és a takarítást végző munkaerő kiválasztásának, betanításának terhét! Több mint tizenöt éves takarításban szerzett tapasztalattal vállaljuk mindennemű takarítási szolgáltatás elvégzését: piperetakarítástól a nagytakarításig.
http://www.horvatservice.hu [ További részletek ]
Takarítás Budapesten
PR: 1
Takarítás Budapesten
Takarítót keres? Megtalálta. Garancia: Major Zoltán tíz éves szakmai tapasztalata. Takarítás Budapesten...
http://www.takaritasbudapesten.hu/ [ További részletek ]
DeLuxe Service Takarító Szolgálat
PR: 0
DeLuxe Service Takarító Szolgálat
Megbízható, minőségi takarítás elérhető áron Budapesten! Cégünk fő profiljába kivitelezés, festés utáni nagytakarítás, lakások, családi házak, villák, irodák illetve társasházak alkalmi, napi, heti, kétheti takarítása tartozik. Ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk Budapest egész területén!
http://www.deluxeservice.hu [ További részletek ]
Háztól-házig szőnyegtisztítás Budapesten és Pest megyében
PR: 0
Háztól-házig szőnyegtisztítás Budapesten és Pest megyében
Modern technológiával és több évtizedes szakmai gyakorlattal vállaljuk gépi és kézi gyártású szőnyegek mélymosását, háztól-házig szállítással Budapesten és Pest megyében. Igény szerint, felújítjuk a régi kopott szőnyegeket, újraszegjük és rojtozzuk az eredeti állapotnak megfelelően.
http://www.hazhozszonyeg.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829