Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Dr. Strasser és Dr. Józsa Ügyvédi Iroda
PR: 4
Dr. Strasser és Dr. Józsa Ügyvédi Iroda
Ha a jog Önnek gondot okoz, ha jogi tanácsadás szükséges, ha jogász kell, ha bíróság elé kell állnia, forduljon bizalommal hozzám! Dr. Strasser Tibor ügyvéd
http://www.strassertibordr.hu/ [ További részletek ]
Kártérítési - Vidákovics Ügyvédi Iroda
PR: 4
Kártérítési - Vidákovics Ügyvédi Iroda
Az iroda fő tevékenységei közé tartozik a családjoggal, (válás, vagyonmegosztás, gyermekelhelyezés, házastársi közös vagyon megszüntetése, stb.) kártérítéssel, büntetőjoggal kapcsolatos képviselet ellátása, továbbá az öröklés, ingatlanjog, gazdaságok (cégalapítás, módosítás) biztosítási jog, területekkel foglalkozunk. INGYENES ONLINE TANÁCSADÁSSAL állunk az oldalra látogatók rendelkezésére.
http://vidakovics.hu [ További részletek ]
dr. Bátori-Kallós Korinna
PR: 4
dr. Bátori-Kallós Korinna
Közlekedési balesetekben sérültek kártérítési ügyei, gépjármű károk. Ittas vezetés, közúti baleset okozása, szabálysértési ügyek. Cégalapítás, cégmódosítás, Cégbejegyzési eljárás, változás bejegyzési eljárás a ma már kötelező elektronikus cégeljárással. Adásvételi szerződések, ajándékozási szerződések elkészítése, ellenjegyzése, véleményezése, és teljes körű ügyintézés az illetékes földhivatal előtt.
http://www.batorikallos.hu [ További részletek ]
Dr. Nagy és társa ügyvédi iroda
PR: 4
Dr. Nagy és társa ügyvédi iroda
A dr.Nagy Zoltán Ügyvédi Irodát a - korábban egyéni ügyvédként dolgozó - dr.Nagy Zoltán ügyvéd névadó 2003. január 1-én alapította. Az irodához partnerként 2009-ben csatlakozott dr.Lados Melinda Szibilla ügyvédnő, az Iroda ezzel elnyerte jelenlegi nevét és formáját. Dr.Nagy Zoltán és dr.Lados Melinda Szibilla ügyvéden kívül jelenleg egy ügyvédjelölt, egy jogi asszisztens és egy titkárnő alkotja az iroda állandó munkatársainak körét. A honlap azt a célt szolgálja, hogy a Tisztelt Érdeklődő az interneten információt szerezhessen az Ügyvédi Iroda létezéséről és működésének néhány alapvető eleméről, amelyek ismeretében a jogi problémája megoldásához kellő tájékozottsággal bírva választhatja meg a jogi képviselőjét.
http://www.drnagy-ugyved.hu/ [ További részletek ]
Szerzői jog a weben
PR: 4
Szerzői jog a weben
A szerzői jogi, szabadalmi- és védjegyoltalom kizárólagos jogot jelent a szellemi alkotás/szellemi termék használatára, és a bírósági fellépés lehetőségét azzal szemben, aki a jogosult szerint visszaél a szerzői művével, találmányával, levédett márkanevével. Az esetleges válaszadás, illetve a perben előterjesztendő ellenkérelem megfogalmazása vagy más ellenlépés feltárása komoly felkészültséget igénylő szakmai munka. Az e körben felmerülő élethelyzetek rendkívül komplexek, ezért jogi tanácsadás esetén a személyes egyeztetés feltétlenül szükséges. Sokat ronthat a helyzetünkön a jogi támogatás nélkül adott, spontán adott laikus válasz! A Pintz és Társai Szabadalmi Iroda szakemberei immár több mint 25 éve foglalkoznak találmányokkal, védjegyekkel, valamint különféle iparjogvédelmi és szerzői jogi ügyekkel, és sikeresen képviselik az ügyfeleket a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (korábbi nevén Szabadalmi Hivatal) és más hatóságok előtt. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szellemi alkotások védelme terén, szerzői joggal (szoftverekkel, felhasználási szerződésekkel), know how oltalommal kapcsolatos kérdésekben, az iroda eljár továbbá domain-ügyekben, versenyjogi vitákban, és az iroda ügyvéd partnerei általános jogi szolgáltatásokat is kínálnak.
http://www.internetjog.com [ További részletek ]
Szabadalmi Ügyvivői Iroda
PR: 4
Szabadalmi Ügyvivői Iroda
A Pintz és Társai Szabadalmi és Védjegy Iroda jogászai és szabadalmi ügyvivői több mint 25 éve foglalkoznak vállalkozások, feltalálók találmányaival, védjegyeivel és különféle iparjogvédelmi ügyeivel. Az iroda szívesen áll mindazon feltaláló, vállalkozó vagy jogász rendelkezésére, aki szabadalom illetve védjegy után érdeklődik, vagy a szakterületeken jártas szabadalmi ügyvivő, ügyvéd segítségére van szüksége. Teljes körű szolgáltatást nyújt a szellemi tulajdon védelme, szabadalmak levédetése terén, eljár továbbá domain-ügyekben, versenyjogi vitákban és az iroda ügyvéd kollégái általános jogi szolgáltatásokat is kínálnak.
http://www.szabadalmak.eu [ További részletek ]
Baleseti kártérítés - Ügyvéd
PR: 4
Baleseti kártérítés - Ügyvéd
Közlekedési balesetekben sérültek kártérítési ügyei, gépjármű károk. Vagyoni kártérítés, nem vagyoni kártérítés. Munkahelyi balesetben sérültek kártérítési ügyei, üzemi balesetek.
http://www.baleseti-karterites.hu [ További részletek ]
Dr. Littner Zsolt budapesti ügyvéd
PR: 3
Dr. Littner Zsolt budapesti ügyvéd
A Littner Ügyvédi Iroda alapítója, dr. Littner Zsolt diplomáját az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerezte. Az Ausztriában eltöltött szakmai gyakorlatot követően nemzetközi ügyvédi irodák magyarországi képviseleteinél gyűjtött tapasztalatokat külföldi cégek teljeskörű jogi képviseletében.
http://www.drlittner.hu/ [ További részletek ]
Dr. Bodócs Krisztián egyéni ügyvéd
PR: 3
Dr. Bodócs Krisztián egyéni ügyvéd
Cégalapítás, cégmódosítás 1 óra alatt kedvező áron, társasági jogra specializálódott ügyvédekkel. Ingatlan adásvételi szerződések, jogi tanácsadás, egyéb jogi szolgáltatások. 1076 Budapest, Garay tér 15. Tel.: 321-3465
http://drbodocs.hu/ [ További részletek ]
Dr. Bodnár Lilla ügyvéd Budapest
PR: 3
Dr. Bodnár Lilla ügyvéd Budapest
A budapesti Bodnár Ügyvédi Iroda főbb szakterületei közé tartozik a munkajog, polgári jog, ingatlanjog, társasági jog, büntetőjog és a követelésérvényesítés.
http://www.bodnarugyvediiroda.hu/ [ További részletek ]
Váczi Ügyvédi Iroda - Győr
PR: 3
Váczi Ügyvédi Iroda - Győr
Teljeskörű jogi szolgáltatás nyújtása cégek és magánszemélyek részére: ingatlan adásvétel, szerződések készítése és véleményezése, cégalapítás, cégügyek, követelések behajtása, munkaügy, válóperek, szabálysértési és büntető védelem.
http://www.vui.hu [ További részletek ]
NZP Ügyvédi Iroda - Cégalapítás Németországban
PR: 3
NZP Ügyvédi Iroda - Cégalapítás Németországban
A németországi székhelyű Nagy Zaeh + Partner Ügyvédi Iroda jogi szolgáltatások széles skáláját kínálja magyarországi ügyfelek számára is. Az iroda ügyvédei magyar anyanyelvi szintű nyelvtudásukon túl nemzetközi kereskedelmi, társasági jogi, adójogi és büntetőjogi szakügyvédi kvalifikációval (Fachanwalt) is rendelkeznek. A magyarul is beszélő, Németországban bejegyzett ügyvédekből álló team Németország egész területén vállalja GmbH, azaz németországi Kft alapítását. Határokon átnyúló ügyletekből adódó jogkérdésekben az ügyvédi iroda magyar ügyvédkollégáknak is nyújt támogatást például a mindenkor alkalmazandó német vagy nemzetközi magánjoggal kapcsolatosan.
http://www.nemetjog.hu/ [ További részletek ]
Dr. Ferenczy - Nagy István
PR: 3
Dr. Ferenczy - Nagy István
Jogi diplomámat 1988-ban A Pécsi Tudomány Egyetem Állam és Jogtudományi Karán szereztem. Ügyvédi szakvizsgámat 1990-ben tettem le. Ügyvédként lapkiadókat, termelőszövetkezeteket, építőipari és beruházó cégeket képviseltem. Cégeljárásokban közel 300 Bt-t és Kft-t alapítottam, számos ingatlanszerződést szerkesztettem.
http://www.fni.hu [ További részletek ]
Kártérítés ügyvédi iroda - Pörzse
PR: 3
Kártérítés ügyvédi iroda - Pörzse
Kártérítési specialisták a belváros szívében. Tel: 238-0372 A Pörzse Ügyvédi Iroda Budapest szívében, a Margitszigettel szemben fekszik, a Parlament szomszédságában. Irodánkat 2003-ban Dr. Pörzse Tamás ügyvéd alapította. Kártérítési Pörzse ügyvédi iroda Elkötelezett ügyvédekként mindig szem előtt tartjuk Ügyfeleink igényeit, és mindent megteszünk, annak érdekében, hogy elégedettek legyenek. A Pörzse Ügyvédi Iroda alapításakor vezérelvünk az volt, hogy hatékony, magas színvonalú jogi szolgáltatást nyújtsunk, úgy, hogy közben gyakorlatias és ügyfélközpontú megoldásokat ajánlunk. Célunk hosszú távú ügyfélkapcsolatok kiépítése, aminek megvalósulására büszkék vagyunk. A Pörzse Ügyvédi Iroda teljes körű jogi szolgáltatást nyújt magyar és külföldi Ügyfelei részére, legyenek akár magánszemélyek, akár a gazdasági élet résztvevői.
http://www.karterites.net [ További részletek ]
Cégeljárás - Jogi képviselet
PR: 3
Cégeljárás - Jogi képviselet
Cégeljárás, E-cégeljárás, Ingatlanjog, Adásvétel, Szerződések készítése, Polgári ügyek, Családi jog-Válóper, Egyéb ügyek jogi képviselete, Jogi tanácsadás Bővebb információk: www.cegeljaras-jogikepviselet.sokoldal.hu
http://www.cegeljaras-jogikepviselet.sokoldal.hu [ További részletek ]
Megbízható Ügyvédek - Ügyvédi Iroda Budapest központjában
PR: 3
Megbízható Ügyvédek - Ügyvédi Iroda Budapest központjában
Az Ügyvédi Iroda a polgári jog és a büntetőjog szinte minden területével foglalkozik, kiemelten ingatlanjoggal és büntetőjogi védelemmel. Ügyvéd munkatársaink fő profiljához tartozik a társasági jog és cégjog is, de szinte minden területen megfizethető ügyvédi munkadíjakkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az Ügyvédi Iroda Budapest centrumában Újbuda központjában a 11. kerület szívében működik. Alapelveink: Határozottság, Szakértelem, Precizitás, Pontosság Az üzleti élet kívánalmainak megfelelően ügyvéd kollégáink elhivatottak a minőségi jogi tanácsadás iránt. Bízzunk benne, hogy az Ügyvédi Iroda honlapjának megtekintését követően Önt is ügyfeleink között köszönthetjük majd, és hozzájárulhatunk kialakult jogvitájának hatékony lezárásához vagy vállalkozásának sikeréhez. Bármilyen felmerülő jogi problémával forduljon hozzánk bizalommal.
http://www.ugyvedipraxis.hu [ További részletek ]
Ügyvédbróker: ügyvéd, ügyvédi iroda kereső és ajánlatkérő rendszer
PR: 3
Ügyvédbróker: ügyvéd, ügyvédi iroda kereső és ajánlatkérő rendszer
Az ügyvédet, ügyvédi irodát keresők számára díjmentesen elérhető online ügyvéd és ügyvédi iroda kereső és ajánlatkérő rendszer. Segítségével gyorsan találhat ügyvéd, ügyvédi iroda partnert.
http://ugyvedbroker.hu [ További részletek ]
Dr. Barabás Ügyvédi Iroda
PR: 3
Dr. Barabás Ügyvédi Iroda
A Dr. Barabás Ügyvédi Iroda széleskörű jogi szolgáltatásokat nyújt ügyfelei részére. Büntetőjogi tanácsadást, büntetőjogi védelmet, polgári peres és nem peres képviseletet biztosít. E mellett természetesen klasszikus ügyvédi feladatokat is végez, cégalapítással, cégmódosítással, cégbíróság előtti képviselettel, ingatlan adásvételek lebonyolításával foglalkozik, szerződéseket szerkeszt, ellenjegyez, véleményez, jogi tanácsokat ad.
http://www.drbarabas.hu [ További részletek ]
Bodnár Emese Ügyvédi Iroda Pécs
PR: 3
Bodnár Emese Ügyvédi Iroda Pécs
Bodnár Emese Ügyvédi Iroda Pécs 7624 Pécs, Hungária u. 47. Tel.: +3672 321 471 fax: +3672 213 480 mobil:+3620 53 40 200 bodnar.emese@hotmail.hu Tisztelt Érdeklődő! Köszönöm, hogy megtisztelt figyelmével. Weboldalamon megismerheti önéletrajzomat, információt kaphat az ügyvédi iroda tevékénységéről. Remélem, hogy a Bodnár Emese Ügyvédi Iroda honlapja kérdései megválaszolásában, problémái megoldásában tartós és eredményes segítségül tud szolgálni az Ön számára. Az ügyvédi irodát Kucseráné dr. Bodnár Emese ügyvéd alapította, aki 1972. augusztus 6.-án született Pécsett. Általános és középiskolai tanulmányait szintén Pécsett végezte a Leöwey Klára Gimnáziumban, majd 2002-ben szerzett jogi diplomát a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karán. A diploma megszerzését követően közvetlenül megkezdte ügyvédjelölti gyakorlatát a BODNÁR Ügyvédi Irodában. 2006-tól gyakorolja az ügyvédi hivatást. Önálló irodáját 2010. évben alapította. Az ügyvédi tevékenység ellátása során zökkenőmentesen sikerült együttműködni ügyfeleinkkel és a kollégákkal. Alapító ügyvéd tevékenységének ellátása során kiemelt feladatának érzi ügyfelei érdekeinek érvényre juttatását ugyanakkor figyelemmel kísérni azt is, hogy amennyiben jogi konfliktus alakult ki, úgy milyen körülmények vezettek el ezek kialakulásáig. Az iroda folyamatosan ellátja minden hozzá érkező ügyfelek különböző jogterületekre vonatkozó peres és peren kívüli beadványainak elkészítését és természetesen peres képviseletüket, okiratszerkesztést, cégek alapításával és módosításával kapcsolatos megbízásokat is. Munkánkat ezen ügyfelek is megelégedéssel nyugtázták. Irodánk termőfölddel, erdő- és vadgazdálkodással, vadászattal, vadkárral kapcsolatos ügyekben is eljár.
http://www.ugyvedhez.hu [ További részletek ]
Kovács Attila ügyvéd - Büntető jog, és egyéb jogi területek
PR: 3
Kovács Attila ügyvéd - Büntető jog, és egyéb jogi területek
Kovács Attila ügyvédi iroda, szinte valamennyi jogi területen praktizál, de a legközelebb a büntető jog áll. Jogi képviselőként arra törekszem, hogy mindig a megfelelő megegyezés jöjjön létre. Az állami szerveknél és a magánszférában kellő tapasztalatokat szerezve önálló ügyvédi praxist indítottam.
http://www.kovacsattila-ugyved.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829