Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Videó digitalizálás A-Z-ig.
PR: 4
Videó digitalizálás A-Z-ig.
A videó digitalizálás megmenti emlékeit, régi videó felvételeit. Régi videó felvételek digitalizálása profi szinten, minőségjavítással. Vhs, S-Vhs, Video8, Hi8, Digital8, Vhs-C, S-Vhs-C, miniDV, DV, DVCAM felvételek DVD-re írása.
http://www.digitall.video.hu [ További részletek ]
VHS videó film bakelit dia digitalizálás
PR: 4
VHS videó film bakelit dia digitalizálás
Régi családi videó, film, vagy hang felvételek digitalizálása és DVD-re írása. Stúdió minőségben, és igen kedvező áron.
http://csaladidvd.hu [ További részletek ]
Archiválás, digitalizálás
PR: 4
Archiválás, digitalizálás
A legjobb árakon kínálunk minőségi digitalizálást néhány fotó vagy dia mentésétől a több generációs családi video- és képarchívumokig. Miért szükséges a digitalizálás? A DIA felvételek gombásodhatnak és elöregedésük folyamán elcsúsznak a színeik; A VIDEÓK jelhordozó rétege 10-15 év után rohamosan veszít mágneses tulajdonságaiból; A FÉNYKÉPEK a gyorselőhívás miatt néhány tíz év után megkopnak a színeik; Az IRATOK tárolása hosszú távon költégesebb, mint egy jól megszervezett mentés. A MAGNÓ kazetták szintén demágnesezdőnek, a hang tompa lesz és zajokkal teli; A BAKELIT lemezek is öregszenek, régebbi felvételek már életlenül szólnak.
http://www.emlekmento.com [ További részletek ]
filmkészítés saját fotókból, videókból.
PR: 0
filmkészítés saját fotókból, videókból.
Saját régi fotókból vagy digitális fényképekből, videókból zenei aláfestéssel film szerkesztése vágással, feliratozással, hang és képeffektusokkal DVD-re írva. Fotók szkennelése, digitális feljavítása. A régi felvételek így nem romlanak tovább, élvezetesebben nézhetőek televízión keresztül. Kiváló ajándék ismerősöknek, barátoknak a nagy eseményekről. Születésnapokról, esküvőről, ballagásról, karácsonyról baráti vagy céges összejövetelekről. Temetési búcsúztató készítése az elhunyt fényképeiből.
http://fotofilmmontazs.5mp.eu [ További részletek ]
Foton Film
PR: 0
Foton Film
A Foton Film csapata bármilyen típusú videómunkát vállal, a mű megtervezésétől, a forgatáson át az utómunkáig. Akár hosszabb távú együttműködésben is számíthat ránk!
http://www.fotonfilm.hu/ [ További részletek ]
Digitalizálás - DigiStudio
N/A
Digitalizálás - DigiStudio
Mielőtt végleg elhalványulnának, régi, VHS kazettára rögzített videófelvételeit CD-re, DVD-re írom. Esküvői felvételek, családi események, házi kedvencekről készült felvételek, régmúlt kirándulások képsorainak digitalizálása modern és időtálló adathordozókra.
http://www.digistudio.hu/ [ További részletek ]
Videókészítés.com
N/A
Videókészítés.com
Reklám, termék- ill. cégbemutató videók, élmény és hírlevél videók, bemutatkozó felvételek készítése, esküvői videók,  társadalmi célú hirdetések készítése.
http://www.videokeszites.com/ [ További részletek ]
Videofelvétel készítés, szerkesztés
N/A
Videofelvétel készítés, szerkesztés
Cégünk vállalja videofelvétel készítését céges, magán- és iskolai rendezvényekről, táncestekről, esküvőkről. Portfóliók, referenciafilmek, promóciós és e-learning anyagok készítése (weboldalon publikálható formátumban is). Vállaljuk továbbá hozott videóanyagok szerkesztését, DVD-tartalmak összeállítását, interaktív menük tervezését.
http://www.unoprint.hu/videofelvetel.html [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829