Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Magyarországi fesztiválok és programok
PR: 7
Magyarországi fesztiválok és programok
A Kulturális Turizmus Évének jegyében a Magyar Turizmus Zrt. weboldala számos vidéki és fővárosi rendezvényről, programról, zenei, színházi, művészeti és gasztronómiai fesztiválról ad naprakész információt.
http://kultura.itthon.hu/ [ További részletek ]
Mini Tipp
PR: 5
Mini Tipp
A Budapesti Művelődési Központ több mint két évtizede gyűjti és rendszerezi a vakációs programokat, táborozási ajánlatokat Mini Tipp című közkedvelt kiadványában, melyet az interneten a MiniTipp.hu címen lehet elérni. A bentlakásos és napközis táborozási lehetőségeket, szálláskínálatot, erdei iskolák programjait és más vakációs programkínálatot ilyen komplex formában kizárólag a Budapesti Művelődési Központ gyűjti. Az adatbázist a nyári szezon folyamán szinte naponta frissítjük. Honlapunk 2010-ben új szolgáltatásokkal bővült. A közművelődési intézmények, nonprofit szervezetek egy tábort díjmentesen tehetnek fel, további táboraikból és a szolgáltatásokból 50% kedvezményt kapnak. A forprofit szervezetek 5 tábor feltétele után egyedi megállapodást köthetnek.
http://minitipp.hu [ További részletek ]
Zempléni Fesztivál 2009
PR: 4
Zempléni Fesztivál 2009
A Zempléni Fesztivál a térség kiemelkedő programsorozatainak, igényes zenei élményeinek a fesztiválja. A 2009-es Zempléni Fesztivál programjai, helyszínei, jegyrendelés. Zemplén, Fesztivál, Program, Rendezvény, BAZ megye, Kulturális Program, Koncert, Színház, Kiállítás, Zene, Jazz, Tánc, Előadás, Hangverseny, Belföldi Turizmus, Utazás, Magyarország, Észak-Magyarország, Borsod-Abaúj-Zemplén, Borfesztivál, Borkultúra, Opera, Kirándulás, Látnivaló, Kikapcsolódás, Szabadidő, Nyár, Komolyzene, Sanzon, Kamarakórus, Sebestyén Márta, Cotton Club Singers, Budafoki Dohnányi Zenekar, Herczku Ágnes, Illényi Katica, Liszt Ferenc Kamarazenekar, Vivat Bacchus Énekegyüttes, Experidance, Flamenco, Mitsoura, Budapest Klezmer Band, Régizene, Dixiland, Hot Jazz Band, Dalest, Egri János Group, MR Szimfonikusok, Szerencs, Tokaj, Tolcsva, Sárospatak, Füzérradvány, Sátoraljaújhely, Bodrogkeresztúr, Olaszliszka, Komlóska, Mád, Makkoshotyka, Zongoraest, Hollóháza, Orgonakoncert, Erdőbénye, Királyhelmec, Tállya, Disznókő, Lelesz, Szlovákia, Felvidék, Borkóstoló, Táncszínház, Gasztronómia, Fesztiválkoncert, Kamaraprogram, Jazzkoncert
http://www.zemplenfestival.hu/ [ További részletek ]
XVII. Cseszneki Nyár a Bakonyban
PR: 4
XVII. Cseszneki Nyár a Bakonyban
Újra vár a Cseszneki Nyár! XVII. Cseszneki Nyár a Bakonyban A Cseszneki Programiroda bemutatja a Pazar szépségű Cseszneki Várban, illetve a több mint 7.000 vendég befogadására alkalmas Kőbánya Szabadtéri Színpadon. EDDA koncert Sólyom szárnyán...! XII. Cseszneki Várjátékok X. Tárogatófesztivál Várdalnoki esték István a király - rockopera
http://www.csesznekinyar.hu/ [ További részletek ]
születésnapra meglepetés meglepetések ajándékok ajándék élményajándék
PR: 4
születésnapra meglepetés meglepetések ajándékok ajándék élményajándék
BMW, Subaru, Evo, Ariel Atom, Forma1, Ferrari élmény-vezetés, születésnapi újságok ajándékba minden alkalomra.
http://www.meglepkek.hu/ [ További részletek ]
Country programok, klubok és fesztiválok
PR: 3
Country programok, klubok és fesztiválok
Country programok, hírek és minden, ami country: zenekarok, éttermek, klubok minden mennyiségben. country programok, country klubok, country fesztiválok, country fesztivál, country hírek, country éttermek, country együttesek, country zenekarok, country zene, western ruházat, linedance, lubok, country fórum.
http://www.countrydepo.hu [ További részletek ]
Laserharc Budapest legnagyobb lézer arénájában!
PR: 3
Laserharc Budapest legnagyobb lézer arénájában!
LaserForce Arena, Budapest legnagyobb laser tag aránája 1200 m2-en, 2 szinten, UV és profi hanghatásokkal vár kicsiket és nagyokat! A végtelen számú módon beprogramozható játék, a profi paintballosok által tervezett és épített pálya a garancia az izgalmas kikapcsolódásra! A lézer harc csak nevében hordoz harci jelentését, alapjaiban véve békésebb tevékenység mint egy iskolai kidobós játék. A játékosok nem kerülnek fizikai kontaktusba egymással, viszont mind kezdő mind haladó szinten kamatoztathatják taktikai érzéküket és ügyességüket.
http://www.laserforce.hu [ További részletek ]
Levendula Játszóház és alkotóműhely
PR: 2
Levendula Játszóház és alkotóműhely
Az egész ország területén vállaljuk kézműves foglalkozások, népi ügyességi játékok és hagyományőrző babajátszók lebonyolítását a többezres fesztiváloktól kezdve a családi ünnepségekig. A mottónk az IGÉNYESSÉG! Színvonalas kézműves foglalkozásaink és népi játszóházaink önmagukban is díszei lehetnek egy-egy rendezvénynek, különösen nagy figyelmet fordítunk a megjelenésre, dekorációra. A gyerekek által - minőségi alapanyagokból- készített tárgyak maradandó emlékként élhetnek tovább az adott rendezvényről.
http://www.levendulajatszohaz.hu [ További részletek ]
SOTE Szilveszter 2010
PR: 1
SOTE Szilveszter 2010
2010-ben ismét vár a VÁR! A hagyományoknak megfelelően újból a Budai Várban, a Magyar Kultúra Alapítvány Házában tartjuk a bulit. Az est során 4 teremben 4 különálló stílúsú zene. Részletes infóért katt a linkre!
http://www.soteszilveszter.hu [ További részletek ]
Debreceni Motoros Fesztivál, debreceni motoros találkozó 2011
PR: 0
Debreceni Motoros Fesztivál, debreceni motoros találkozó 2011
Újraélesszük a régi bulikat. Minden év tavaszán hagyományos jelleggel megrendezésre kerül a debreceni motoros fesztivál a Víg Kend Majorban. Közel ezer motoros, koncertek, olcsó étel, ital, programok, szépségverseny, azaz minden, ami egy három napos bulihoz kell. Bővebb információ oldalunkon: www.debrecenifesztival.hu
http://www.debrecenifesztival.hu [ További részletek ]
Fesztivál, fesztiválok portálja
N/A
Fesztivál, fesztiválok portálja
Látogass el te is Magyarország egyik legnagyobb adatbázisával rendelkező fesztivál gyűjtőoldalára, mely a FesztiválPortál.hu nevet kapta! Itt több féle kategóriából válogatva találhatod meg a kedvedre valót: Könnyűzenei, Gasztronómiai, Hagyományőrző, Kulturális és Minden más fesztiválok! Fesztivál portál, mert az élmény mindenkinek jár!
http://www.fesztivalportal.hu [ További részletek ]
Balatongyöröki Jazz Fiesta
N/A
Balatongyöröki Jazz Fiesta
A már 2008 óta sikeresen működő Jazz Fiestákra minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk. Színvonalas jazz zenével szeretnénk kedveskedni a műfaj iránt érdeklődőknek, a fellépő zenekarok, dobosok, táncosok garantálják a jó hangulatot. Az igazi színes fiesta érzést a júliusi nyitó és augusztusi záró rendezvényen élhetik át. A két buli között négy csütörtökön a jazz különféle irányzatai (dixieland, funky, blues, …) hallhatók. A fergeteges hangulat gyakran táncparkettre csábítja a hallgatóságot. A belépés díjtalan, kortól, nemtől függetlenül mindenki kedvére szórakozhat.
http://jazzgyorok.com [ További részletek ]
Tánc tábor a XVI. kerületben
N/A
Tánc tábor a XVI. kerületben
Tánc tábor 4- 14 éveseknek. XVI. Csömöri út SZT-GYÖRGYI A. Ált.Isk. Hetek: I: jún.20-24; II:júl.27- júl.1; III:júl.4-8; IV:júl.11-15. Ideje:08.30- 16.30. Ár:14.800Ft/hét(2 hétre 10% kedvezmény)Étteremben meleg ebéd, uzsonna, napközben szörp, gyümölcs, pénteken fagyizás. Modern, hip-hop, hastánc, jazzbalett, divattáncok, diszkó, zumba. Balett, gimnasztika, jazz tréning, lazítás, forgás. Ovisoknak: Disney hercegnő táncok, játékos táncok. Ki mit tud, vetélkedők, smink és fodrász verseny, akadály verseny, sok játék.
http://www.tanctabor.blogspot.com [ További részletek ]
zumba nyári tábor
N/A
zumba nyári tábor
Magyarország első számú zumba tábora a vízparttól mintegy 42 méterre! A legtüzesebb nyári hangulattal várunk minden partyzni és fogyni vágyót Siófokra, a nyár kellős közepén zumba táborunkba! Nem fogytál eleget év közben? Sebaj, a zumba táborban bepótolod! Szeretnél egy hét alatt annyit zumbázni, amennyit csak bírsz? Ne aggódj! A Zumba táborban ezt is megkapod! Egyszerűen csak szeretnél hatalmasakat bulizni? Minden nap partyzunk a hotelben, a vízben, a pincében és a padláson! Csak győzd szuflával.
http://www.zumbatabor.hu [ További részletek ]
Balatoni hajóbérlés
N/A
Balatoni hajóbérlés
Az 5-től az 50 fős vitorlásig kínálunk hajókat vitorlásbérléshez, kirándulásokhoz, csapatépítéshez. Rendezvényszervezésről és programjainkról a http://talizmanyacht.hu/vitorlasprogramok.html oldalon olvashat többet.
http://www.tflotta.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829