Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Kalandpark
PR: 3
Kalandpark
Gyere velünk egy igazi "adrenalin eldorádóba" a Dachstein régióba. Egy hétvégébe surítve mászhatsz sodronyokkal biztosított sziklafalon, raftingozhatsz, lecsúszhatsz drótkötélen, de ha jobban tetszik, hegyibringázhatsz, sziklákról vízbe ugorhatsz, járhatsz gleccseren. A bátrabbak két sziklaszírt között kifeszített drótkötél-hídon is átmehetnek.
http://www.kalanderdo.hu/ [ További részletek ]
Nádas Pihenőpark
N/A
Nádas Pihenőpark
Étterem, Horgásztó, Fogadó, Esküvő és egyéb rendezvények? És mindegy egy helyen? Igen! A Nádas Pihenőparkban, ahol az egész család jól érzi magát, ugyanis számtalan lehetőség adódik a kikapcsolódásra! Pihenőparkunk területén a következő ingyenes szabadidős programokkal kedveskedünk vendégeinknek: hatalmas játszótér, strandröplabda pálya, csocsó valamint kártyaasztal, asztalitenisz és állatsimogató áll rendelkezésükre. A horgászatot kedvelők 3 horgásztóban tehetik próbára szerencséjüket, melyek közül nagy tavunk 1 hektáros vízfelületű, stégekkel és szaletlikkel, parkosított környezetben. A környezetnek és szolgáltatásainknak köszönhetően ideális esküvőhelyszínt tudunk nyújtani az Önök részére is. Az egyedülálló zöld környezet alkalmas akár egy tóparti esküvő lebonyolítására is. Helyszíni esketés, szálláslehetőség egy helyen.
http://www.nadaspihenopark.hu [ További részletek ]
Elevenpark Játszóház Budapest
N/A
Elevenpark Játszóház Budapest
Az Elevenpark Játszóházban hatalmas területen (4000 nm-en) játszhatsz önfeledten egész nap! Kellemes kikapcsolódás az egész családnak. Étteremmel, és évszakhoz illő rendezvényekkel várunk mindenkit! Ha regisztrálsz az Elevenpark játszóház Kids Klubjába, akkor szülinapodon ingyen jöhetsz be hozzánk! Ha a szülinapodat az osztálytársaiddal nálunk szeretnéd ünnepelni, ezt is megteheted! Garantált a siker minden barátod körében!
http://www.elevenpark.hu [ További részletek ]
SzegedGokart pálya
N/A
SzegedGokart pálya
Közel 700M-es pályánkon várunk felnőtteket, gyermekeket és versenygokartos sportársakat. Felnőtt és gyermek kategóriában is rendelkezünk nagy teljesítményű gokartokkal. A gokartok idejét és sebességét az F1 időmérő rendszerével azonos berendezéssel mérjük. Igényes környezet, családias hangulat és segítőkész csapat a kezdők részére!
http://www.szegedgokart.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829