Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

SZJA 1+1% felajánlása
PR: 4
SZJA 1+1% felajánlása
A nemkellhos.hu honlap célja, hogy lehetőleg minél kevesebben legyenek azok, akik nem élnek személyi jövedelemadójuk egy százalékának civil szervezetek számára történő felajánlásának lehetőségével.
http://www.nemkellhos.hu/ [ További részletek ]
Gyulaffy - Csobánc Váráért Alapítvány
PR: 4
Gyulaffy - Csobánc Váráért Alapítvány
Alapítványunk legfőbb célkitűzései a dicső múltú Csobánc vár romjainak megmentése, állagmegóvása, rekonstrukciója és teljes körű feltárása. Feladatunknak tekintjük még Csobánc védett természeti értékeinek megőrzését. 2004.évtől rendezzük meg évente Gyulakesziben a "Gyulaffy Napok Csobáncért" elnevezésű rendezvénysorozatunkat, mely mára már a végvári hagyományőrzők legnagyobb hazai seregszemléjévé nőtte ki magát. Alapítványunk megalakulása óta évről évre több rangos hagyományőrző rendezvényen vesz részt, korhű viseletben és fegyverzetben elevenítjük fel a magyar végvári élet mindennapjait. Többéves kitartó munkánk eredményeként 2007 szeptemberében elkezdtük a vár rekonstrukciós munkálatait és régészeti feltárását. A régészeti feltárások során talált leleteket, a kutatások alatt előkerült levéltári iratokat, régi alaprajzokat, metszeteket, szeretnénk bemutatni a nagyközönség számára, amelynek elengedhetetlen feltétele egy fedett bemutató helyiség kialakítása. Alapítványunk tagjai, támogatói mind fizikai, mind anyagi támogatással, pályázatok megírásával segítik terveink megvalósítását és Csobánc várának újjászületését. Várjuk mindazok jelentkezését, akik tenni akarnak a magyar hagyományok őrzéséért és Csobánc várának fennmaradásáért.
http://csobancvar.hu/ [ További részletek ]
Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány
PR: 4
Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány
Az Alapítvány elsőrendű céljának tekinti, hogy hozzájáruljon a magyarországi gyermekkórházakban és gyermekonkológiai központokban folyó gyógyító tevékenységhez, valamint a leukémiában szenvedő gyermekek gyógyítása érdekében folyó kutatásokhoz. Alapítványunk közvetlenül részt vesz a magyarországi gyermekkórházak által végzett közfeladatok végrehajtásának előmozdításában, a gyógyító tevékenység és a közfeladatok megvalósításának anyagi támogatása útján.
http://www.leukemias.hu/ [ További részletek ]
Human Dialog - Adomány szervezés
PR: 4
Human Dialog - Adomány szervezés
A Miha Tamás által vezetett Human Dialog Kft. szolgáltatásaival professzionális partnere a magyar nonprofit csoportoknak. Tagja az Európa számos területén jelen lévő Fundraising Circle Együttműködésnek. A magyar vállalat 2002-ben kezdte meg működését SAZ Dialog Agentur Kft. néven, majd 2010 júniusa óta a tulajdonosi struktúra megváltozása okán nevet váltott Human Dialog Kft-re. Munkatársai több éves adományszervező múlttal bírnak. Tudásuk és nemzetközi hátterük jelentik a garanciát munkájukra.
http://www.humandialog.hu/ [ További részletek ]
Vas megyei Nemzetőr Egyesület
PR: 3
Vas megyei Nemzetőr Egyesület
A Vas megyei Nemzetőr Egyesület honlapja. Legfőbb céljaink: A nemzetőr hagyományok ápolása, a közrend és közbiztonság védelme, környezetvédelem, bűnmegelőzés, önkéntes tűzoltás-mentés, katasztrófa elhárítás, ár- és belvízvédelem.
http://vas-megyei-nemzetorseg.hupont.hu/ [ További részletek ]
Kiskunsági Hagyományőrző, Kézműves és  Turisztikai Egyesület
PR: 2
Kiskunsági Hagyományőrző, Kézműves és Turisztikai Egyesület
Egyesületünk 2001-ben alakult hagyománytisztelő és művelő emberekből, akik addig is szívvel -lélekkel dolgoztak csak szerettek volna közösséghez tartozni. Tagságunk kézművesekből, magángyűjtőkből, turisztikával foglalkozókkal és hagyományőrző gazdákból áll. Sikerült is a megalakulás után hamarosan olyan programokba bekapcsolódni, amelyek segítették az előrehaladást, kapcsolatépítést. Már az első évben az Ökotárs Alapítványnál nyert pályázattal öten utazhattunk Lengyelországba, Szlovákiába, Csehországba, ahol hasonló Egyesületekkel találkoztunk és hagyományőrző programokon vettünk részt. A mai napig emlékezetes marad az Opatow-i vásár és a Hrusow-i körtefesztivál. A BKKM-i Önkormányzat jóvoltából pedig 2 egyesületi tagunk Fehér Imréné és Ádám Kálmánné Törökországban, Rodostóban képviselték Egyesületünket a Cseresznyefesztiválon. Magyarországon a Turisztikai és Agrárvásárokon a mai napig rendszeresen részt veszünk, a Kecskemét és Térsége Önkormányzati Társulással együtt dolgozunk, segítjük egymás munkáját. Természtesen a kerekegyházi egyesületekkel, alapítványokkal is egymást támogatjuk, rendezvényeiken részt veszünk, segítünk. Oktatóprogramokat szervezünk fiataloknak és a kultúrára éhes idősebbeknek. Vácrátóton a Botanikus Kerttel együtt indítottuk el a Földi javak Asztalunkon rendezvényt, melyet már előtte Kerekegyházán is többször megszerveztünk. Kapcsolataink nem csak a Kiskunságba, de több országba ágaznak. Együttműködünk a szabadkai TERRAS Biokultúra Egyesülettel, képviseljük Magyarországot és együtt dolgozunk a Slow Food Biodiverzitásért Világalapítvánnyal és a Terra Madre Vilálapítvánnyal. Mangalicatartó tagjaink kétévente meghívást kapnak a világ legnagyobb gasztronómiai kiállítására a Salone del Gusto-ra Torinóba. Természetesen a Toscana régióval, mint testvérkapcsolattal és támogatónkkal nagyon jó kapcsolatokat ápolunk. Torinóban több, mint száz ország gasztronómiáját és kulturáját ismerhetjük meg, bővíthetjük kapcsolatainkat.
http://www.kiskunhagyomany.hu [ További részletek ]
Doni Bajtársi és Kegyeleti Szövetség
PR: 1
Doni Bajtársi és Kegyeleti Szövetség
Doni Bajtársi és Kegyeleti Szövetség új honlapja A Doni Bajtársi és Kegyeleti Szövetség (előző név: Doni Bajtársak Szövetsége) 1989-ben alakult Székesfehérváron. A szövetség tagja lehet minden olyan itthon és külföldön élő személy: - aki a 2. magyar hadsereg katonájaként 1942-43-ban a doni hadműveletekben rész vett; - aki a volt 2. magyar hadseregbeli elesett, eltűnt, túlélő vagy azóta meghalt katonáknak gyermeke, unokája, felesége, vagy más egyéb hozzátartozója; - aki a fentieken kívül az alapszabály célkitűzéseit magáévá teszi és megvalósításukban aktív tevékenységet vállal.
http://doni-bajtarsak-szovetsege.hupont.hu/ [ További részletek ]
Tercia Foglalkoztatási Egyesület Székesfehérvár
N/A
Tercia Foglalkoztatási Egyesület Székesfehérvár
A Tercia Foglalkoztatási Egyesület a pályakezdők, a munkahelyüket elvesztett, valamint munkalehetőséget kereső munkavállalók és a hátrányos helyzetű emberek érdekeit képviseli Székesfehérváron és vonzáskörzetében. Programjainkkal, tanfolyamainkkal, képzéseinkkel segítjük az álláskeresőket, növeljük elhelyezkedési esélyüket a munkaerőpiacon.
http://terciaegyesulet.hu [ További részletek ]
Civil szervezetek - az SZJA csökkenés és a válság megérződése
N/A
Civil szervezetek - az SZJA csökkenés és a válság megérződése
A tavalyi évben az az előttinél is több adózó ajánlotta SZJA-jának 1%-át szervezeteknek. Azonban mégis kevesebb kaptak a civilek, mivel a válság következtében a jövedelmek csökkentek. Ha követi a linket, a cikk ennek kifejtéséről szól, valamint Miha Tamás véleménye is szerepel, a Human Dialog Kft. ügyvezetője.
http://www.landalap.hu/hirek/friss-hirek/egyre-kevesebb-az-1 [ További részletek ]
Együtt Soroksárért Egyesület - a tiszta Soroksárért
N/A
Együtt Soroksárért Egyesület - a tiszta Soroksárért
Az Együtt Soroksár Egyesület 2002-ben azzal a céllal jött létre, hogy Soroksáron a közjóért önzetlenül tenni-, segíteni akarók a közösen elhatározott akcióinkban és munkaformáinkban való részvételükkel hozzájáruljanak Soroksár szépüléséhez, lendületesebb fejlődéséhez a Soroksáron élők életminőségének javításához.
http://www.egyuttsoroksarert.hu [ További részletek ]
Adó 1 % kereső - kinek adjam?
N/A
Adó 1 % kereső - kinek adjam?
Ha szeretne egy támogatásra méltó ügy mellé állni adójának egy százalékával, itt számos lehetőség közül könnyen kiválaszthatja a megfelelő szervezetet. Egyszerűen és gyorsan. Honlapunkon tematikus elrendezésben szerepelnek a szervezetek aszerint, hogy milyen tevékenységet folytatnak. A témakörök a következők: gyermekjólét és oktatás, egészségügy, segély- és egyházi szervezetek, sport és kultúra, környezetvédelem, valamint állatvédelem.
http://egyszazalekkereso.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829