Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Hotel Béda Idősek Otthona
N/A
Hotel Béda Idősek Otthona
A Baranya megyében, Mohács mellett található idősek otthona bemutatkozó és információs oldala. A Hotel Béda ŰIdősek Otthona a térségben az egyik legkiemelkedőbb szakmai szinvonalon működő otthona. Gyönyörű környezetben várjuk lakóinkat.
http://hotelbeda.com/ [ További részletek ]
Igali Idősek Otthona
N/A
Igali Idősek Otthona
Mint ahogy Máté Péter örökzöld sláger is szól "Egyszer véget ér a lázas ifjúság". Ha pedig ez az ifjúság véget ért és az ember ledolgozott egy életet, akkor idős napjaira igazán megérdemli a nyugalmat. Az Igali Idősek Otthona ezt a nyugalmas ám mégis családias légkört biztosítja lakói számára. Igal település Somogy megye dombjai között, festői környezetben, Kaposvártól mindössze 25 km található. A település ismert gyógy-és termálvizeiről, melyek jótékony hatással vannak számos ízületi betegségre. Az idősek otthonában 1 és 2 személyes apartmanokban, valamint 1 és 2 személyes szobákban van lakhatási lehetőség, melyek alapterülete 16 m2-től 36 m2-ig terjed. Minden szobához és minden apartmanhoz természetesen saját fürdőszoba és konyha tartozik, sőt a legtöbb apartman saját terasszal is rendelkezik. A folyamatos orvosi felügyelet, a minden szobában elérhető kábeltelevízió, telefon és internet szolgáltatás és a számtalan érdekes, közösségi program biztosítja, hogy az öregkor nálunk izgalmas és élményekben gazdag életszakasszá váljon.
http://www.igalinyugdijashaz.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829