Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Nyugdíjas weboldal
PR: 3
Nyugdíjas weboldal
Információs és szórakoztató weblap a nyugdíjaskorú internetezők igényeihez igazodó - naponta frissülő - tartalommal és formában.
http://www.ezustido.hu [ További részletek ]
Idősek otthona - Arany Alkony
N/A
Idősek otthona - Arany Alkony
Az Arany Alkony Idősotthonokban immár 15 éve nyújtunk szociális szolgáltatást nyugdíjasok, idősek részére Budapesten és környékén. Hitvallásunk az első idősek otthona megnyitása óta mit sem változott: személyre szabott, biztonságos, méltósággal teli időskort biztosítani minden kedves lakónk számára. Céljaink megvalósításához egyre több szakember csatlakozott hozzánk (pl. háziorvosok, reumatológusok, pszichiáterek, szociális munkások, gyógytornászok stb.), biztos szakmai hátterét nyújtva ezzel a dinamikusan fejlődő Arany Alkony Idősotthonoknak.
http://www.aranyalkony.hu/ [ További részletek ]
Szenior Klub
N/A
Szenior Klub
Szenior korosztály problémái, különös tekintettel a megélhetési kérdésekre a befektetési aranytól kezdve a passzív jövedelemig. Olvasói panaszokat, illetve különböző programokat is megjelentetünk. Az oldalakon lényegében egy passzív jövedelmi lehetőséget ajánlunk a szenior korosztálynak. Az oldalakat szeretnénk úgy kibővíteni, hogy a szenior korosztálynak az a rétege látogassa, aki még nem adata fel. Szeretne még valamit az élettől, és véleményét sem feltétlenül szeretné visszatartani csak azért, mert nyugdíjba vonult. Összességében ez egy "nem adom fel" jellegű honlap. Ehhez azonban értelemszerűen arra is szükség van, hogy megélhetésünk biztosítva legyen. Ezért érthető okokból erre építkezik az oldal. Szeretettel várjuk az összes látogatót, ezen belül a szenior korosztályt.
http://www.szeniorklub.8x.hu [ További részletek ]
A Nyugdíjas Portál
N/A
A Nyugdíjas Portál
Egy portál nyugdíjasoknak, nem csak nyugdíjasokról! A legdinamikusabban fejlődő 50+ korosztálynak szóló portál! Életmód tanácsadás, friss, érdekes hírek a nagyvilágból, diabetikus receptek, kerti teendők. Ismerje meg a gyógynövények jótékony hatásait. Valamint nálunk megtalálja az angyalok üzeneteit is! Várjuk hozzászólásait a fórumban. Valamint publikációit írásait is szívesen közzétesszük. Mindenkit szeretettel vár A Nyugdíjas Portál
http://www.anyugdijas.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829