Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Kategóriák

Gyümölcsfaiskola, gyümölcsfákGyümölcsfaiskola, gyümölcsfák (1)

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Plósz Kertészet, Nyékládháza
PR: 3
Plósz Kertészet, Nyékládháza
Miskolctól mindössze 10 km-re lévő Nyékládházán Plósz László vezetésével virágkertészet működik. A Plósz Kertészet egy- és kétnyári virágokat, illetve krizantémot termel. A www.ploszkerteszet.hu weboldal hasznos információkat ad az egyes növények igényeit, illetve felhasználását tekintve. Az oldalon virágkereső is működik, hogy az érdeklődők saját igényeik alapján válasszák ki a számukra legkedvezőbb virágokat. A kertészet által termelt virágokról rengeteg színes fotó található az oldalon, amely megkönnyíti a vásárlók választását. A weboldalon a Plósz Kertészet referenciái is megtekinthetőek. A Plósz Kertészetet felkereső érdeklődők beültetési szaktanácsadást is kapnak, hiszen lényeges figyelembe venni az egyes növények eltérő igényeit, illetve ügyelni kell a színek és formák harmóniájára is. Jó nézelődést a weboldalon, és várjuk vásárlóinkat Nyékládházán a Mikszáth Kálmán utca 13. szám alatt!
http://www.ploszkerteszet.hu/ [ További részletek ]
Bilik faiskola
PR: 3
Bilik faiskola
Faiskolánkat egy több generáció óta kertészeti termeléssel foglalkozó család vállalkozásaként 1997-ben alapítottuk. Díszfaiskolánk központi telephelye Tanakajdon van - Szombathelytől 10 km-re a Gyöngyös patak partján - mintegy 11 ha területen fekszik. Szabadföldi területen nagy választékban termesztett fenyőfélék mellett cserjékkel is foglalkozunk. Faiskolánkban minőségi termékekkel, előzékeny és gyors kiszolgálással várjuk minden kedves régi és új vásárlóinkat! Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el weblapunkra!!!
http://www.bilikfaiskola.hu/ [ További részletek ]
palánta. paradicsom, paprika, paradicsom eladó
PR: 3
palánta. paradicsom, paprika, paradicsom eladó
Kifejezetten szabadföldbe ajánlott zöldségpalánták április közepétől június végéig eladók. Hobbi és kiskert tulajdonosoknak, elsősorban a Dunántúlon.
http://www.zoldseg-palanta.hu [ További részletek ]
Padlizsán és brokkoli
PR: 3
Padlizsán és brokkoli
Szabadföldben termesztett hagyományos és különleges zöldségeink bő választékával várjuk igényes vásárlóinkat. Kiemelt ajánlataink: padlizsán, brokkoli, ökörszív paradicsom, kápia, pritamin, kaliforniai, paprika; mediterrán jellegű paprikaféleségek- édes és erős egyaránt. Érdemes kipróbálni!
http://www.csori.zoldseg-palanta.hu/ [ További részletek ]
Gyümölcsös Kertészet
PR: 2
Gyümölcsös Kertészet
Gyümölcsös kertészet, őshonos állatfajták Pátkán. Szedd magad akció, pálinka, faiskola. Pátkai kertészetünkben úgynevezett csonthéjas gyümölcsök laknak. A gyümölcskertészet három kertből áll: barackoskertből, meggyeskertből és a szilváskertből. Aki ellátogat a gyümölcsöskertbe, annak mindig a barackoskertben akad először dolga, mert itt van a kertészet központja. Itt lakik a gyümölcsösök gazdája a családjával, itt van a "szedd magad" központja, és itt laknak azok a gépek-eszközök, amik a munkánkat segítik.
http://www.gyumolcsos.hu/ [ További részletek ]
Kertészeti fenyőkéreg áruház
PR: 0
Kertészeti fenyőkéreg áruház
A tökéletes természetes talajtakaró, környezetre nézve ártalmatlan, idővel teljesen elbomlik és beépül a talajba! Ph értéke megközelítőleg: 4,8 - 6,8 közé esik. Azért Bio-mulcs, mert teljesen természetes és színezőanyagoktól mentes. Talajtakarásra sokféle anyagot használhatunk, de ezek közül a leghatékonyabb és a legesztétikusabb a fenyőkéreg.
http://www.fenyokeregaruhaz.hu [ További részletek ]
Abies fenyő- karácsonyfa termesztés- értékesítés
PR: 0
Abies fenyő- karácsonyfa termesztés- értékesítés
Lucfenyő, ezüstfenyő, normandfenyő termesztés és értékesítés. Fenyőfutár: egyik nap megrendeli, másnap már ajtója előtt van a frissen vágott karácsonyfa elfogadható piaci áron. Rendelés folyamatosan, szállítás december 1- és 22 között egyedi igények szerint. Fenyőcsemete: luc fenyőcsemete, ezüst fenyőcsemete, normand fenyőcsemete termesztés és értékesítés.
http://www.fenyo-karacsonyfa.hu/ [ További részletek ]
Kelenvolgyi Diszfaiskola
N/A
Kelenvolgyi Diszfaiskola
Több mint 20 éve dolgozunk azon, hogy a hozzánk betérő vásárlók mindig megelégedve, újra visszatérjenek. Árudánkban szakképzett kertészeket találhat meg kérdéseivel, ötleteivel. Igyekszünk minden felmerülő kérdésre megoldást találni. Hátterünket a saját 8 hektáros termesztőtelepünk sikeresen biztosítja. Örömmel fogadjuk az észrevételeket, kritikákat. Kérjük tekintse meg változatos növénykínálatunkat. Gazdag fajtaválasztékunk mindig meglepetést okoz vásárlóinknak. A kertészet különlegességei közé tartozik a sokféle HORTENZIA, MAGNÓLIA, LILAAKÁC, vagy a FÁS PÜNKÖSDIRÓZSA. Hazai termesztésű dísznövények mellett tartunk még gyümölcsfákat, bogyósokat, mediterrán növényeket. Különböző kiegészítőinkkel szebbé varázsolhatja kertjét, balkonját. Természetesen forgalmazunk különböző földkeverékeket, műtrágyákat, tápanyagokat, növényvédőszereket. Egyszóval mindent amire szüksége lehet, hogy büszke lehessen a növényeire. Ráadásul mindezt családias hangulat mellett, mert mi elsősorban kertészek vagyunk és csak utána kereskedők.
http://www.kelenvolgyidiszfaiskola.lapunk.hu [ További részletek ]
Elefánty Faiskola, Oroszlány
N/A
Elefánty Faiskola, Oroszlány
Honlapunkon figyelemmel kísérheti aktuális gyümölcsfa, szőlő és dísznövény kínálatunkat, leadhatja megrendeléseit és hasznos információkat, tippeket olvashat e növények gondozásáról, igényeiről. Szolgáltatásként kínáljuk elhanyagolt, parlagfüves területek rendszeres kaszálását, gondozását. Szőlők és gyümölcsösök totális gyomírtását. Honlapunk tartalmát folyamatosan frissítjük és bővítjük, ezáltal reméljük, hogy a kertészkedők, gyümölcstermesztők és szőlészek legszélesebb rétegeinek tudunk hasznos olvasnivalót kínálni.
http://elefantyfaiskola.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829