Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Fenntatható Fejlődés
N/A
Fenntatható Fejlődés
Angliai és ír kezdeményezésre elindult az átalakuló városok mozgalma, ami annyit jelent, hogy egyes városok vagy városrészek lehetőségükhöz mérten leválnak a mainstream energiaszolgáltatókról, zöld, környezetbarát programokat szerveznek (pl. faültetés), klubokat szerveznek, kertet művelnek, termékhálózatot tartanak fenn az alapanyagok és a termés terjesztésére, cseréjére stb. Magyarországon ilyen átalakuló városrész funkcióba lépett a Vekerle lakótelep Budapesten. Ha többet szeretne tudni a témában, akkor Fenntartható Fejlődés honlapunk nagy segítséget fog jelenteni.
http://www.fenntarthatofejlodes.hu/ [ További részletek ]
Kupakverseny
N/A
Kupakverseny
Célunk, hogy erősítsük a fiatal generáció gondolkodásában a környezettudatos életszemléletet. Ennek érdekében meghirdetjük ismét kupakgyűjtő versenyünket.Elsődleges célunk, hogy az óvodák és oktatási intézmények vezetőségének bevonásával erősítsük a fiatal generáció gondolkodásában a környezettudatos életszemléletet. E nemes ügy érdekében immáron harmadik alkalommal rendezzük meg a Kupakversenyünket. Ez évben még szélesebb körben kívánjuk terjeszteni a környezettudatosság fontosságát, ezért hamarosan nyereményjátékra is invitáljuk látogatóinkat, addig is kövessen minket a Facebookon.
http://www.kupakverseny.hu/ [ További részletek ]
Zöld8 Magazin
N/A
Zöld8 Magazin
Környezettudatossággal foglalkozó internetes újság, amely előremutató megoldások, biztató példák és hasznos ötletek megismertetése mellett szórakoztat is, és bemutatja a zöld világ érdekességeit és aktualitásait.
http://zold8.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829