Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Kategóriák

Alternatív tudományAlternatív tudomány (1)
Csillagászat, űrkutatásCsillagászat, űrkutatás (1)
FizikaFizika (2)
GrafológiaGrafológia (3)
MatematikaMatematika (2)
PortálokPortálok (4)
SzámológépSzámológép (1)
TörténelemTörténelem (2)
Újságok, online magazinokÚjságok, online magazinok (3)

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Élet és Tudomány
PR: 6
Élet és Tudomány
Az Élet és Tudomány Online - magyarországi országosan terjesztett tudományos hetilap. Fontos szerepe van a legújabb magyar találmányok és tudományos eredmények országos elterjesztésében, valamint a nemzetközi eredmények magyarországi megismertetésében.
http://www.eletestudomany.hu/ [ További részletek ]
Technikai és tudományos hírek
N/A
Technikai és tudományos hírek
Technikai újdonságok lapja: a Mérnökbázis.hu szerkesztőinek célkitűzése a műszaki értelmiség tagjainak tájékoztatása, többek között műszaki hírek, újdonságok publikálásával. Az oldal használatával könnyebbé válhat a műszaki emberek közti párbeszéd, az ipari, innovációs feladatok elvégzésére irányuló diskurzus. A honlap része továbbá céglista, fórum, ahol magánszemélyek mellett vállalatok is feliratkozhatnak és igénybe vehetik a szolgáltatásokat. A rendszer a céges felhasználóknak színvonalas bemutatkozási lehetőséget nyújt. Az oldal szerkesztői rendkívül fontosnak tartják a műszaki tárgyakat oktató oktatók, tanszékek részvételét, akiknek friss tudományos hírekkel segítik a munkáját - ezáltal a műszaki értelmiség utánpótlását is segítik. A látogatók ezeken felül mérnök állásajánlatok közt is tallózhatnak.
http://www.mernokbazis.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829