Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Radetzky Zoltán grafológus
PR: 3
Radetzky Zoltán grafológus
Grafológiai szolgáltatások vállalkozások és magánszemélyek részére: - kiválasztás (írások csoportjának megadott szempontok szerinti, kívánt mértékű szűkítése); - analízis (részletes, elemző jellegű jellemrajz); - személyiségkép (összefüggő és átfogó, szintetikus jellemzés); - online gyorskiválasztás (kiválasztás 24 óra alatt digitális másolat alapján); - online gyorselemzés (egyszerű, gyors íráselemzés digitális másolat alapján). Közismert emberek (múlt századi magyar írók, költők, történelmi személyiségek stb.) kézírásainak, korábban újságcikként megjelent, publicisztikai stílusú, rövid elemzése. A grafológiáról általában.
http://www.grafologus-rz.hu/ [ További részletek ]
Grafológia: Az íráselemzés titkai
PR: 3
Grafológia: Az íráselemzés titkai
Minden nyitott ember számára nyilvánvaló, hogy az írás nem csupán a kéz munkája, hanem lelki -pszichikai tevékenység következménye. Gondolataink szójelképekben vetülnek a papírra, és amikor írsz, egyedi léted csodájával szembesülhetsz. Az írás önnönmagadat mutatja, mivel mozdulataid, megélt élményeid, érzéseid, gátlásaid mind kivetülnek a papírra. A grafologia segít a megimerési folyamatban. Ezzel nem csak személyiségünket, hanem legbelsőbb lelki folyamatainkat is megismerhetjük, olyan dolgokat, amiket nem is ismertünk magunkról, vagy elzárva maradtak.
http://www.grafologiaelemzes.hu/ [ További részletek ]
Bartus-Domahidy Ágnes okl. grafológus
N/A
Bartus-Domahidy Ágnes okl. grafológus
Bartus-Domahidy Ágnes okleveles grafológus honlapja. Grafológusként feladatomnak nem csak azt tartom, hogy néhány oldalas személyiségképhez juttassam a hozzám fordulókat. Hitem szerint a grafológiában a lélek, a lelki segítségnyújtás lehetősége az elsődleges. Munkámat egyéni komplex módszerrel végzem, nagy hangsúlyt fektetek a tanácsadásra. A honlapon az alábbi szolgáltatások (íráselemzés, rajzelemzés) bemutatása tekinthető meg: a személyiség teljes mélyelemzése (teljes személyiségkép) írásbeli tanácsadással, rövid személyiségkép (egyoldalas személyiségportré), pályaválasztási tanácsadás, pályaorientációs tanácsadás, párkapcsolati grafológia tanácsadással, referencia álláskeresőknek. Szóbeli kézíráselemzés, szóbeli konzultáció. Gyermekrajzok elemzése tanácsadással. Grafológiai humánerőforrás-szaktanácsadás. Interaktív szóbeli íráselemzés (gyorselemzés) rendezvényeken.
http://www.iraselemzo.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829