Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Csúcstechnológia
PR: 3
Csúcstechnológia
A blog azokkal a különleges technológiákkal, tudományos érdekességekkel foglalkozik, amelyek jelen pillanatban, a tudomány mai állása szerint a technológia élvonalába tartoznak.
http://csucstechnologia.blog.hu [ További részletek ]
Mobiltelefon enciklopédia
PR: 3
Mobiltelefon enciklopédia
A mobilpedia.hu egy mobiltelefonokkal foglalkozó weboldal. Információkat szerezhetünk a legkülönfélébb mobilokról is ezen az oldalon.
http://www.mobilpedia.hu [ További részletek ]
Nokia N900 sokoldalúsága
N/A
Nokia N900 sokoldalúsága
A n900 egy sokat tudó telefon de sajnálatos módon a tudása kiaknázásához szükség van angol tudásra, mert magyar leirások szinte egyáltalán nincsenek és szükséges némi linux ismeret. Azt akarom elérni, hogy azok is tudják milyen lehetőségek rejlenek az N900-ban akik nem tudnak angolul és nem ismerik a linuxot.
http://n900.bovebben.hu/ [ További részletek ]
Univerzálék
N/A
Univerzálék
Az Univerzálék egy olyan oldal, ahol belső hallásunkra figyelve alkotunk meg egy-egy bejegyzést. Ugyan mindez nem feltétlenül jön át az írásokon, de a szándék láthatatlan és néha észrevétlen. Célja csupán a belső lelki békénk megőrzése. Univerzális felhangjaink a minket körbe vevő környezet behatásaira reagálva a Világ összes létező helyén azonosak lennének más testben és lélekben is, azonos körülmények között. Oldalunk témája természetesen érdeklődési körünket tükrözi. Olvashatunk katonai repülőgépekre vonatkozó legújabb cikkeket, információkat, jellemzőket. Ezekhez kapcsolódó esetleges fejlesztésekről aktuálisan tájékozódhatunk, továbbá a témakörhöz tágabban kötődő hír értékű információkhoz juthatunk hozzá. Svédországi bejegyzéseink leginkább a tudományos cikkek felé veszik az irányt geológiai, és geográfiai vonatkozásban, de arányosan megjelentetünk nevezetes helyeket, vagy érdekes jelenségeket az ország területéről. Kiemelt téma Szendrő település nevezetességei, illetve geológiai, geográfiai meghatározása. Gyakorlatilag minden vonatkozásban tervezünk posztolni a városról, melyet mi fontosnak tartunk. Tervben van a zsidóság feltérképezése helyi elmondásokra lapulva, illetve a térségben folytatott bányászat és az abban dolgozó idősebb korosztály emlékeinek megörökítése.
http://univerzalek.blogspot.com/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829